Şimdi Ara

XCOM 2 (2016) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
5
Favori
7.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • g2a da 82 liraya düşmüş oyun.türkiye de absürt fiyatla oyun satmamaya devam etsinler.
  • oyunu kurdum ama sürekli 0xc00007b hatası alıyorum ne yaptıysam olmadı
    w10 kurulu lenovo y50-70 kullanıyorum
    çözümü olan var mı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    O düşmanların bizi gördüğü gibi kaçması firmanın bir tercihi ne yazık ki. Direkt ortada kalınca çok rahat ölecekleri için öyle bir "çözüm" düşünmüşler. Genel olarak kimsenin sevmediği bir özellik ama inatla bu oyunda da tuttular, özellikle eski oyunların fanları için (ben gibi) hakaret sayılıyor.
    Görünmez durumdayken pusu kurduğumuzda bu düşünertek hareket etmek lazım. Bir elemanla diplerine girip ateş edin sonra geri kalan askerler ile çapraz ateşe almaya çalışın flank ederek.

    İlk yapmanız gerek oda Gerilla Tactics olsun, buradan takımdaki asker sayısını arttırabiliyoruz. Sonrasında Resistance Comms, Power relay ve advanced warfare center lazım. Araya bir yere proving grounds sıkıştırmak da gerekiyor.
    Engineerlar başlangıçta çok önemli, scientistlerden çok onlara yönelin. 1-2 tanesini sürekli yeni oda açsın Avanger ın içinde.
    Bazı açtığınız odalarda enerji var yüksek miktarda , buraya kurduğunuz oda enerji istemez (psi lab kurmak için ideal) veya power relayler daha fazla enerji üretir.

    Otopsiler ile uğraşmayın başlarda. Research kısmında Modular weapons ve Hybrid materials ile başlayın. Bunlardan sonra magnetic weapons ve plated armor araştırmaları açılacak, bunları ve ardından gelen silah türlerini araştırınca hem silah hem de zırh konusunda iyi bir yere gelecek takım. Ardından mutlaka psi araştırmalarına yönelin ve psi odası yaparak 1-2 askeri orada eğitmeye başlayın. Oyunun en güçlü sınıfı şu an.
    Bu araştırmalar bittikçe proving grounds da experimantal ammo, granede ve armor araştırın. Bazı mermi ve el bombası çeşitleri oyun sonu düşmanlarına karşı çok etkili.

    Dünya haritasında çok yer açmayın hemen başta, ilk avatar mekanı haritada görününce oraya doğru ilerlemeye başlayın. Her kıtaya en azından 1 tane radyo kulesi kurun mutlaka, yeni yerlerle iletişim kurmak için gerekli intel azalıyor bu sayede. İnteli başlarda dikkatli harcayın. Black market i ihmal etmeyin, research süresini indiren güzel bilgiler satıyorlar veya az bir intel ile supply alabilirsiniz, olmadı elinizde biriken uzaylı cesetlerini satarsınız.

    avatar tam olarak ne istiyor anlamadım ilk görevini yaptım şu acayip şeyi yok ettim ama şimdi ne yapmam lazım anlamadım yardımcı olurmusun
  • dante87 kullanıcısına yanıt
    Şu an ne diyor hocam sana görevden öyle düzgün yardımcı olabilirim. Ya gemiye bir oda yapmanı istiyordur (shadow chamber) ya da bir araştırma yapmanı istiyordur.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    aynen onu istiyor ama bir de dark eventler çıkıyor ne istiyorlar anlamıyorum haritada da yok
  • dante87 kullanıcısına yanıt
    3 tane dark event gösteren ekranı diyorsan hocam o önceden uyarıyor sadece. 1 tanesine engel olabiliyorsun istersen. Görev açılıdığı zaman otomatik götürüyor seni göreve zaten.
    Dünya ekranında sol üst köşede ne yazdığın buraya yazarsan daha iyi yardımcıl olabilirim. Bir kaç ayağı var o görevlerin çünkü.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Build shadow chamber diyor sanırım yeni bir yer kurmam lazım birde bu intel kaç olmalı şuan 240 larda az mı yeni görevde intelmi seçeyim para mı biraz para lazımda :)
  • dante87 kullanıcısına yanıt
    Shadow Chamber ı kurman lazım hocam, çok enerji yer o haberin olsun yalnız. Gemide yer açarken bazı bölümlerde elektrik kablosu var diyor, oralardan birsine kurarsan Shadow Chamber ı enerji harcamaz hiç. İleride geliştireceksin de o odayı coşuyor enerji ihtiyacı o zaman.
    240 intel iyi, bir süre idare eder paraya çok önemli oyun boyunca.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Anladım sağolasın inş patlatmaz avatar beni =)
  • arkadaşlar bir türlü kazanamıyorum biraz yardım edermsiniz haritada ne yapmamlazım özellikle contact sayımı arttırmak için
  • regedit_2 kullanıcısına yanıt
    Uçağın içine bir kaç tane kominkasyon odası kurmanız lazım ilk başta, 2 tane daha kontak kurmanızı sağlar her oda, ayrıca mühendis koyarsanız içeriye bu sayı artar.

    Haritada bir plan yapıp ona göre ilerleyin, bulunduğunuz kıta ve etrafındakilerle kontak kurarak başlayın derim ben yavaş yavaş. Önemli bir olay veya savaş olursa sizi oraya yönlendiriyor zaten oyun.
  • avatar project bir türlü durmuyor ne yapmam gerek
  • regedit_2 kullanıcısına yanıt
    Durmaz o, oyunun amacı onu durdurmak zaten durunca bitiyor. Fabrikaları yıkarak veya görevleri yaparak onu yavaşlatmanız lazım.
  • sayın yarbayım avatarların fabrikası nasıl gözüküyor haritada görevi oyun rasgrlremi veriyor benmi seçeceğim fabrika yıkma işini
  • regedit_2 kullanıcısına yanıt
    Fabrikanın olduğu haritaya ulaşmak lazım ilk başta ve oradaki elemanlar ile kontak kurmak lazım ki yerini öğrenebilelim. Tam yerini öğrenince saldırı düzenleyebiliyoruz.
    Bir de bazen düşmanlardan düşen Facility Lead diye bir tablet var, onu research edersek tam yerini gösteriyor bize yakındaki bir fabrikanın, kontak olmasa bile saldırabiliyoruz direkt.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    tabletin researcını bitiridm yaw bende bu bilgisayar nedir heralde uzaylı alfabesini keşfediyoruz sandım onu researcı bitti kendisi bulurmu ben başka işlem yapacakmıyım
  • regedit_2 kullanıcısına yanıt
    Facility Lead isimli tablet olması lazım, direkt fabrikaya saldırma çıkıyor research u biter bitmez. Bir de normal tabletler var ama onlardan çıkmaz.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    usta çok saol ya ilk kez bir fabrika buldum haritada uzakta oraya gittim operasyoan teşekkürler ... tam operasyton başlıycam oyun hata verdi :))
    allahtan save yapıyor teşekkürler
  • xcom2 dijital en ucuz güvenilir nereden alabilirim?

    kinguin g2a falan buralarda 115tl gibi. 115 lira eder mi bu oyun sizce yoksa daha beklemeli miyim? takip ediyorumda ilk çıktığından beridir fiyatlar değişmemiş pek.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    steam indirimleri başladı. xcom2 fiyat türkiye 130tl- delux 142tl, g2a 93tl - delux 123tl.

    delux almaya değermi? sadece elite asker sınıfı vs 1-2 silah ve kozmetik ıvır zıvır var. yeni bölüm yok.

    bu arada witcher 3 türkiye steam 37tl. g2a 60tl :S şaşırtıcı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.