Şimdi Ara

XCOM 2 (2016) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
5
Favori
7.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabriyo

    steam indirimleri başladı. xcom2 fiyat türkiye 130tl- delux 142tl, g2a 93tl - delux 123tl.

    delux almaya değermi? sadece elite asker sınıfı vs 1-2 silah ve kozmetik ıvır zıvır var. yeni bölüm yok.

    bu arada witcher 3 türkiye steam 37tl. g2a 60tl :S şaşırtıcı.

    deluxe cıkardılarsa daha dlc gelmez o zaman sanırım
    nıcın bu sefer zayıf dlc ler cıkardılarkı
    agırlıgı cıvılızatıon VI ya vercekler galıba
  • delux gereksiz tamamen.
  • XCOM 2'nin üçüncü DLC'si Shen's Last Gift dün gece çıkışını gerçekleştirdi.
  • oyunun türkçe yaması mevcut mu acaba ?
  • Şu aralar Deluxe edition ı 90 lira ya bulabiliyorsunuz Kinguin sitesinde. Bütün dlc ler var deluxe ün içinde, güzel fiyatç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrix999

    oyunun türkçe yaması mevcut mu acaba ?

    bır grup baslamıstı sonra ses cıkmadı
  • XCOM 2 (2016) [ANA KONU]
    XCOM 2 (2016) [ANA KONU]

    Benim sorunumu verdiğim ekran görüntülerinde görebilirsiniz. Lütfen çözümü bilen varsa yardımcı olun. Xcom 2 yi oynamayı çok istiyorum ama bundan dolayı mümkün değil. Gördüğünüz gibi oyunda menü görüntüleri ve oyuna giriş videoları tamamiyle düzgün gözükürken, oyun ekranı ve oyuna başladıktan sonra ki ekran ana oyun alanı görüntüsü tamamen ekran görüntüsündeki gibi bir probleme sahip. Ne olur yardım.




  • Long War 2 modu geliyor oyuna, önceki modu yapanlar duyurdu sitelerinde.
    4. seviye silahlar geliyormuş. Belli yerlere sızma tarzında görevler, alev makinası, roket atar, el bombası ve roket parçaları için fizik gelişmiş fizik motoru ve sürüsüne bereket yan silah gelecek diyorlar şu an için.
    Gelişmeleri takip edeceğim, modun duyurulması ek paket ihtimalini de güçlendirdi diye düşünenler çoğunlukta bu arada.
  • Long War 2 modu yayınlandı ücretsiz olarak. Dün yaptıkları canlı yayından izlediğim kadarıyla çok iyi görünüyor. Oyunu tekrar indirmeye koydum. İner inmez modla birlikte tekrar uzun maceralara atılcaz gibi.
  • Çabuk tuttular ellerini, daha reklamı düşeli 1 hafta anca olduydu. Bu hafta sonu sıcak çatışmalar bizi bekliyor.
    Genel değişiklikler şu şekilde.

    1) A much longer campaign, running for 100 to 120 missions on average
    2) Infiltration mechanics that require you to send out multiple squads at once
    3) Manage resistance Havens and have resistance members scrounge for supplies, gather intelligence or recruit more people to your cause
    4) Nine soldier classes: Sharpshooter, Shinobi, Ranger, Assault, Gunner, Grenadier, Specialist, Technical and Psionic (plus Sparks for DLC owners), each with unique secondary weapons
    5) Two new weapon tiers, lasers and coilguns
    6) Dozens of new enemies and smarter battlefield AI
    7) ADVENT strategic AI that tries to counter your moves

    Yeni görev çeşitleri de geliyor.


    Jailbreak – XCOM must infiltrate an ADVENT jail and rescue key Resistance members. Success increases the strength of the Resistance in that region.
    Haven Defense – A variation on Retaliation missions where XCOM must defend Resistance members against an onslaught of ADVENT forces until the Skyranger can get into position for extraction.
    ADVENT Base Assault – XCOM must deploy to and overtake a well-defended regional military headquarters.
    Invasion – ADVENT attempts to retake a liberated region by assaulting a city center. XCOM must destroy a psionic relay that summons continuous reinforcements, then eliminate any remaining forces.
    Rendezvous – A Faceless disguised as a member of the Resistance is detected as it goes to meet with its ADVENT handlers and XCOM must hunt it down.
    ADVENT Supply Raid – XCOM must defend a supply convoy and its Resistance personnel from ADVENT attacks.
    ADVENT Intel Raid – ADVENT attacks a Resistance listening post and XCOM must repel the attack.
    ADVENT Recruiting Raid – ADVENT forces attack Resistance recruiters within a region. XCOM must extract those Resistance members.




  • Dün ilk görevi yaptım güzel görünüyo bugün devam edicem. İnternette yorumlara baktımda very light görevde 48 tane düşman çıkmış. Sanırım görevlerden önce küçük bir birlik sızdırıp destek birlikleri engellemek gerekiyor. Yoksa medium ve üstü zorluklardaki görevleri hayal edemiyorum.
  • 48 nedir ya ahahaha. 3-4 seviye atlar askerler. Eğer hayatta kalırlarsa tabi
  • Aylar önce rage quit yapıp bir daha oynamadığım save'imden devam ederek son bölüme geldim. Oyun geri dönüşü yok bu işin dedi ve internette baktım gerçekten yokmuş oyun sonundan sonra öyle boş boş gezinme. Oyunu benden daha iyi bilen arkadaşlara sorum ben bu son bölüme gitmeyerek arada bir çıkan görevleri yapıyorum işte ufo düştü, uzaylılar saldırdı şuraya gibi. Böyle yapa yapa oyunun süresini uzatsam bir bedeli olur mu son görevde?
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Avatar geri sayımını engellemek basit, o yüzden istediğiniz kadar devam edebilirsiniz. Ama bir süre sonra yapacak bir şey kalmıyor.
    Şöyle bir bedel olur sadece, Dark Event lerden gelen bonuslar birikebilir ve normalden zor bir son görev olur. Ekstra armor özellikle hiç hoş olmaz son görevde.
    Gerçi çok güçleniyor takım o saatten sonra. En güçlü oyun sonu bosslarını göründüğü tur öldürebilir hale geliyor. Özellikle Psi ve Grenadier lar çoşuyor. Null lance ardındanda plasma blast atılan mekanda canlı kalmıyor ne kadar güçlü olursa olsun. Gate keeperları ele geçirebilen Domination büyüsünden bahsetmek bile istemiyorum.
  • Strateji oynamayan birine stratejiyi sevdirir mi bu oyun tavsiye eder misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @siberarmi Cevabınız için teşekkürler. Ben oyunu 2 kere bıraktım, çok iyi oynayamıyorum bir bölümde 15 save alarak ilerliyordum şimdi çok güçlü olunca hırs yaptım. Tüm araştırmaları yapayım, Dünyanın her yerine iletişim kulelerini kurayım diye hırs yaptım. Yine arada şuraya saldır gibi görevler çıkıyor oyalanıyorum.

    @Redshift Strateji oynamayan değil oynayamayan biri olarak ilk oyunda beni başına kitlemişti, bu da öyle oldu. Tavsiye ederim.
  • Oyunu en kolayda açmama ragmen ikinci bölümde 40 dan fazla düşman geliyor! Bu normal mi? Resmen oyunu oynayama diye böyle yapmışlar sanki saçmalık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 5 Mart 2017; 4:37:10 >
  • astralll kullanıcısına yanıt
    Long War modunu yüklemiş olabilir misiniz? En son bölüm ve gemiye saldırı bölümü dışında kalabalık saldırı yok çünkğ modsuz oyunlarda, onlarda 10-15 oluyor en fazla.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Evet yüklü ama modun amacı oyunda ölmek mi yani :) Bu kadar zor olması mantıksız. Adamlarım eskiye nazaran daha güçlü, özellikleri daha fazla ama 6-8 askersin karşında bir ordu var, kaç kez denedim baş edilmiyor...
  • Modun amacı ölmemek, baya zor ve her yere saldıramazsınız ilk başta Long War 2 de, savaşları seçmek lazım.
    Çatışma haritasına başlamadan iyice "infiltrate" yapmak ve düşmanın gücünü ayarlamak lazım. " infiltrate" yapmadan girince düşmanlar tam gücünde oluyor ve buna başlarda karşı durmak imkansız.
    Bazı haritaları da gizli bitirmek lazım, shinobi sınıfı çok işe yarıyor o tip haritalarda.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.