Şimdi Ara

Xiaomi, Apple'ın fiyat politikasıyla fena dalga geçti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 420$ fiyat belirlediğin cihazı gelip burada 5.500e satmaya çalışırsın, Huawei 320$ dediği cihazı gelir 2.800e satar... Mi sen anca kendi çöplüğünde ötersin...

  • 150 $ telefon imal edip Tr de 2000$ fazlaya satan kullancı dostu Apple i tebrik ediyorum.



    Dolar 7 lirayı geçtiğinde zam yapmayıp 6.10tl ye indiğinde fahiş zam yapan Apple ı alkışlıyorum.



    Hala Apple fanboyluğu yapanları ayrıca tebrik ediyorum

    (Şimdi akıllının biri alıntılamadan yazayım.Ama Xiaomi 5500 tl naber diyen akıllılar dilimizde tüy bitti hala anlamadınız.Xiaomi resmi olarak Tr de yok.Evofone( evobt-evo)firması satıyor onu ne idüğü belirsiz yıllardır insanları mağdur eden firma.Yıllar önce Lg3 alıyordunuz o firmadan uyarıyorduk almayın diye hala uyarıyoruz anlamıyorsunuz!!!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 19 Eylül 2018; 9:36:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga geçiyor da bir de kopyalamasa x tasarımını

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi'nin türkiyedeki fiyat politikasıyla kim dalga geçsin peki ??

  • Asıl evofone fiyatları ile dalga geçmesi lazım. İyi ittirdiler

  • mi 8 5399tl ben anlamadım kim kiminle dalga geçiyor.Xiaomi kendini ne zannediyor Samsungn s9 bile 4500tl

  • arkadaşlar mi ye evofonun fiyatlarını kontrol etmesini söyledim , gelen cevap aşağıdadır ,

    """
    Hi,



    Greetings from Xiaomi!



    Thank you for showing your faith and interest towards Xiaomi.



    I understand that you wish to know about the pricie of the products and we will be glad to assist you.



    We are sorry to inform you that as of now we are not selling our products from our official global website so we won't be able to assure you in this regards. However, would like to inform you that Evofone is our authorized reseller in your region and hence would request you to coortindate with the same fior the better and quicker support.

    Please visit our website for more information on availability of products:http://www.mi.com/en/ and our Facebook pagehttps://www.facebook.com/xiaomiglobal for more updates.



    Xiaomi does not provide any warranty for the International purchase and the products which are purchased from unauthorized seller.



    Please write us back in case you need any further assistance, we will be happy to help you.



    Thank you for being a valued customer.



    Regards,

    Neha

    Xiaomi Customer Support """"




  • pasacocugu P kullanıcısına yanıt
    Evofone yetkili distributor degildir sadece yetkili saticidir. Yetkili satici nerden alir ? Direk Xiaomi den degil baska bir magazadan satista olandan alirlar tekrardan satarlar yani reseller yapmaktalar.


    Sonucta Xiaomi gercek manada kendi sistemi ile Turkiye ye girmemistir ...


    https://www.quora.com/What-is-the-difference-between-reseller-seller-retailer-and-distributor


    Turkiye de hangi marka olursa olsun reseller ile satis yapmasi AKIL KARI is degildir.


    Xiaomi in sundugu tum hizmetler de yoktur zaten .


    O cevap e-postasi kivirarak dolayli ifade ediyor zaten ...




  • Kendi notebooklarının tanıtımını yaparken Macbook gibi diyen adamlar değil mi bunlar ? Mi8 zaten komple iPhone X çakması. Güldürmesinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    valla hocam
    "
    We are sorry to inform you that as of now we are not selling our products from our official global website so we won't be able to assure you in this regards. However, would like to inform you that Evofone is our authorized reseller in your region and hence would request you to coortindate with the same fior the better and quicker support. "

    yetkili satıcı diyor , daha ne desin , yetkisiz satıcıdan alırsan garantide vermem diyor , bayağı git ordan al diyor , he alır mıyım almam o ayrı .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Duvar kağıtına kadar iphone çakması cihaz yapmışlar o yetmemiş gibi Türkiye fiyatını iphone kadar yüksek tutmuşlar. Bir de utanmadan apple'ı eleştiriyor.

    Xiaomi iyice itici olmaya başladı.
    Zaten son zamanlarda epey itici olmuslardi. Ama beni asil markadan tiksindirenler fanboylari. J7 kullanan samsung fanboylari bile bu kadar antipatik gelmiyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye temsilcinizin fiyat politikası ile dalga geçebilirsiniz en başta..

  • pasacocugu P kullanıcısına yanıt
    Yetkili 2. elden satici yani reseller . Keske seller olsa idi ( 1. elde satici olsaydi :/ ) . Fiyatlari saglam gecirilmesi aslinda bundan kaynakli Evofone ne fiyat belirlerse oyle satacaktir. Yani Xiaomi fiyatlandirmada bir politikasi da kalmamis oluyor... Zaten hizmet ve kampanyalari da hatta guncel cihazlarin bircogu da yok . Adamlar elde kalmis eskimis cok cok oncesinden kriz oncesinden siparislerini vermis simdi zamli absurt fiyatlarla asiri kar elde etmekteler. Daha once de demistim kriz baslamadna ok onceleri bircok firma toplu alimlarini yapmisti . Suan satilanlar aslinda cok cok uygun fiyata satilmali idi yani Dolar 4 civari uzerindne fiyatlandirilmasi gerekirdi ... Sanki dun siparisi vermisler de simdi geldi de satiyorlar uyanik Evofone sirketi ...


    Hizmet kalitesi fiyatlandirmalar kampanyalar baska ulkelerdekinin aynisi bizde de malesef olmayacaktir....


    Ben de kesinlikle almam. Yurtdisindan alirim daha mantikli ...

    Ben de bu sekilde almam sonucta gerek hizmet gerek kampanyalar gerek fiyatlandirmalar keske direk magazalardan degilde fabrikasindan siparis verseydi Evofone ... Hem kendileri de kar ederdi hem bize de daha uyguna gelirdi. Zaten Xiaomi Turkiye ye bakti kikriz var kendi markalari kalite performans hizmeti uyguna getirtmekle piyasada ciddi yer kapmaya baslamislardi ve artiyor da Xiaomi de hakli olarak TL in ciddi deger kaybi yuzunden fiyat uygunlu ile one cikan algisi zarar gorecek diye belli ki Turkiye ye resmi kendileri girmemistir. Bunu firsat bilen ve hali hazirda Xiaomi hayranlari buyugen bir kitlesi de varken Evofon zaten Xiaomi satislarini paralel ithalat adiyla da yapiyordu potansiyeli satislarindna biliyorlardi ve olusmus algiyi istismar etmekteler! Istismar hakli bir kelimedir cunku Xiaomi uygun fiyata tum modellerini getirtmeyerek Evofone klasik Yetkili tekrardan satis magazalari ile pek tutunamayacaktir. Suanki mevcut satisi ve ilgisi en fazla 1 yil omur biciyorum. Bunlar General Mobile gibi hayal kirikligi yaratacaklar ... Sonucta Xiaomi birsuru urunu cikartiyor ve sonuc itibariyle Turkiye ye gelmiyor gelen de aylar sonra artik eskimis olarak geliyor hem fiyatlandirmalari da Evofon yuzunden pek cazibesi de kalmayacaktir.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.