Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
101.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 saat için de şarj oluyor.Kamerası gün içinde iyi ışık aldığı zaman bence de kötü değil , bu fiyat için normal seviyede olduğunu düşünüyorum bazıları leş demiş ilginç, Ama düşük ışık çekimlerin de iyi değil özellikle gece çekimlerin de.Bu da dün ki pil sürem ,alacak olup merak edenler için (internet ve YouTube oyun yok)



    Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: froster2006

    Anneme aldigim teli kullanmaya basladi %69 parlaklikta otomatik ayarlayici ile kullaniyor.Ilk dikkatimi ceken fazla isinmamasi oldu.Ikinciside pil suresi ki mobille kullaniyor yazlikta ,10 saatin uzerinde daha dogrusu 12 saat civarinda.Cidden cok sasirdim.Babamdada mi a1 var ancak o kadar basarili degil.

    Ikisi arasindaki farklardan en goze batani ekran a2 lite te biraz daha parlak.Kalinlik haliyle fazla ancak sarja takmama luksu herseyi tolore ediyor.

    Migrostan alirken personel yanima geldi acarken gozledi,rica etti bakti.Sonra erkek arkadasini arayarak centik denen durumun var oldugunu begendigini soyledi.

    Sozun ozu bu fiyatlar ile ne yazikki iyi bir urun gibi duruyor.Agiz tadi ile umarim herkes kullanir.
    mi a1 ve a2 lite ön kameralar çok farklı mı ? a2 lite ın ki çok dar açılı




  • ahmet44445 A kullanıcısına yanıt
    Bu ekran süreleri için kapatmamiz gereken yapmamız gereken ayarlar varmı 8 9 saat benim ekran sürem ekranı kıssaam bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bysnbad B kullanıcısına yanıt
    kameraya kötü diyoruzda, iphone x olmuş 7000TL, note 9 8000TL, P20 pro 5-6000 TL.

    100.000 liraya aldığın renault symbolden, 500.000 TL' lik bmw performansı bekleyemezsin. kamera çok iyi değil ama kimseyi de yaya bırakmaz merak etmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanberber53 H kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hiç ayar yapmadım aldığım gibi kullanıyorum,ben de bazen 12 saat alıyorum bazen 8 saat nedenini anlayamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum 3 senedir mi4 kullanıyorum miui arayüzüne alıştım android one nasıl acaba alışabilir miyim ? redmi 5 plus -redmi s2- a2 lite arasında kaldım açıkcası a2 tasarım şekil olarak filan daha cazip geliyor ama arayüz yüzünden redmi 5 plusa kayıyor gibi gönlüm yorumlarınızı bekliyorum.
  • Google Play'de ekran görüntüsünü paylaştığım 2 ücretli kamera uygulaması bir süreliğine 0cretsiz. İsterseniz indirip deneyin.

    Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A2 lite ın en iyi özelliği bataryası bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan arkadaşlar telin agırlıgı nasıl memnunmusunuz yani elde tasıma.felan ben arastirdim 178 gibi bir agirlik var sizce durum nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bysnbad

    kullanan arkadaşlar telin agırlıgı nasıl memnunmusunuz yani elde tasıma.felan ben arastirdim 178 gibi bir agirlik var sizce durum nasıl

    Telefon ağır ama 2 günde bir şarj etmek güzel...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar alacağım telefona karar verdim xiaomi mi a2 lite hepsiburada üzerinden alacağım fakat telefonu farklı fiyatlarda satan 5-6 firma var:

    Alan Memnun

    Laptopfırsatı

    EBRAR TİCARET

    Birnumara

    Hepsiburada(kendileri de satıyor şuan kendisinden almaktan yanayım ama size sormak istedim)

    bu firmalardan xiaomi telefon alan var mı ? sizce en güvenilir global sürüm yollayacak olan hangisidir cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bulunduğunuz yerde migros yada kipalara sordunuz mu? o şubede olmasa da bilgisayardan stoklara bakıp size en yakın nerede olduğunu söyleme şansları var. Migrosun dergisi bu ayın 15'ine kadar geçerli. Yeni parti mal gelirse yine aynı fiyattan satacaktır. HAtta size tavsiyem eylül 15 i bekleyin ki migrosun sonraki kampanya dönemi başlasın. O zaman uygun xiaomi telefon olma şansı baya yüksek.

    Baktınız yok, o zaman bu dediğiniz yerlere yönelin derim.

    Bol şans.
  • hopeless1 kullanıcısına yanıt
    hocam 100 tl bonus veriyor 1400 tlye geliyor telefon o da 14 eylül 23.59da bitecek beklersem gelmezse bu sefer daha çok zararda olacağım ondan :D sanırım alıcam ya akşam bugün migroslara sorayım ama ankara da sanmıyorum ki kalmış olsun.
  • Anladım hocam. Umarım migrosda bulursunuz. Eee denizde kum Angarada migros.. Bol şans.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.3 gün çnce gelen güncelleme cihazı kapattı. Reboot ekranında kalıyor. Cihaz redmi 6 pro. Global sürüm vardı üzerinde. Aliexspressten alınma. Bootloaderin açık olup olmadığından emin değilim. Tavsiyelerinizç nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sammus

    Merhaba arkadaşlar.3 gün çnce gelen güncelleme cihazı kapattı. Reboot ekranında kalıyor. Cihaz redmi 6 pro. Global sürüm vardı üzerinde. Aliexspressten alınma. Bootloaderin açık olup olmadığından emin değilim. Tavsiyelerinizç nedir?
    Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★Benim bildiğime göre Redmi6 pronun global romu yok.Hindistan romu varmış sitesinde.Onun globali mia2 lite oluyor. Cihaz açılırken altta unlocked diyorsa bootloader kilidiniz açıktır demektir ve ana konudaki twrpyi yükleyebilirsiniz. Ardından da eu romu yükleyebilirsiniz.




  • hopeless1 kullanıcısına yanıt
    yok hocam ya 3-4 migros gezdim :D kalmadı elimizde dolar kurundan dolayı ne zaman getireceğimiz belli değil dedi sanırım 1450 tlye hepsiburadadan alacağım. ama hangi satıcı iyidir karar veremedim sanırım hepsiburadanın kendisinden alacağım.
  • Ben migrosda sonuncuyu almıştım. Mağaza müdürü diğer müşterilere aynısını söylüyordu. 1 hafta sonra buradaki arkadaşlar "yeni ürün gelmiş, ben aldım" tarzı şeyler söyleyince bi umut hala vardır demiştim. Sağlık olsun üstadım. HAyırlısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 9 Eylül 2018; 20:23:3 >
  • Merhaba arkadaşlar, bu cihaz güncellemeleri ne zaman almaya başlıyor? Aylık güvenlik yamaları, ayın kaçından itibaren veriliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dokucan kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Cihaz açılmıyor işte. PC den kontrol ettim kapalı diyor. Açılması için forum doldurdum. Bakalım cevap ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.