Şimdi Ara

Xiaomi Mi Notebook Pro Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar fiyatı ve özellikleri emsallerine göre çok uygun. Malzeme kalitesi tasarım olarak çok kaliteli hatta macbook pro ile aynı diyebiliriz. Dikkatimi çekti açıkçası Xiaomi nin fiyatını hakeden bir firma olduğunu düşünüyorum. Kendi mağazasında sınıfına göre 300*500 tl daha ucuz fakat yurtdışından getirilirse 1500 2000 tl daha ucuz fiyatlara alınabiliyor.

    asıl sorum bu aleti alırsam olurda batarya da bir arıza meydana gelirse parçalarını bulabilir miyim sizce?

    teknik servisi evofonemuş. mi shop ta bize getirebilirsiniz öyle bi durumda garantisi bitse bile ücretli yapılır vs. gibi şeyler söylediler güvenmeli miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dünya çapında bir marka olduğundan ana bileşenler muhakkak bulunur fakat ucuz diye yurtdışından almazdım alsaydımda Banggood, Amazon gibi yerlerden alırdım ki cihazın arkasında duran birisi olsun. Neticede garantili almanız hayrınıza kronik bir sorunu falan varsa yurtdışı ile uğraşmak zorunda kalmazsınız zira getirteceğiniz kimi parçalar gümrükte sorun olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dmclskn

    Dünya çapında bir marka olduğundan ana bileşenler muhakkak bulunur fakat ucuz diye yurtdışından almazdım alsaydımda Banggood, Amazon gibi yerlerden alırdım ki cihazın arkasında duran birisi olsun. Neticede garantili almanız hayrınıza kronik bir sorunu falan varsa yurtdışı ile uğraşmak zorunda kalmazsınız zira getirteceğiniz kimi parçalar gümrükte sorun olabilir.
    Doğru diyorsunuz fakat şuan en standardından bataryası bile bozulsa alabileceğim hiç bir yer yok. Ne banggood da var ne amazon da ne gearbest te :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz model ya çok yeni ya da tutulmadığı için satış adedi düşük kalmasından dolayı yedek parça üretilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.