Şimdi Ara

Xiaomi Mi WiFi 3 | Web Arayüz | Mi WiFi App Görüntüleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
6
Favori
16.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bunu yaptim, her ikisinide devre dışı bırakmıştım ama buna ragmen wifi sinyalleri yayin veriyor ama hic bir cihaz baglanmiyordu. Ben tamamen kapatmayi bamad acikcasi.boyle sacma modem de ilk defa gördüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PPPoE niye seçtin onu anlamadım ben.
    Bu modem değil iss kullanıcı adını şifreni girsende birşey olmazki
  • Arkadaşlar Router 3 üm var ancak AC(5G) sinyalini 6S telefonum görüyor ancak S7 telefonum görmüyor router içinden yapmam gereken bir ayarmı var görmesi için ?
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    5ghz yayın kanalını degıstırın ..

    muhtemel 140 lı band cıvarı olmalı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguk

    Dün gece padavanı kurdum muhteşem oldu. 29 dolar bu cihaz için gerçekten çok ucuz tavsiye ederim.

    Padavan nedir ?
  • Aşağıdaki linkte şöyle bir yorum var
    "Ayni Router bendede var ilk baslarda yasadigim bi sorun vardi onuda söyliyimde lazim olursa tabi. Simdi 5 GHz modunu elimdeki Galaxy s5 göstermiyordu, arastirmama göre 5GHZ modunu 48. ve altindaki kanallarda calistimak daha iyiymis. 48den 149a kadar bazen göstermeyebiliyor."

    https://teknoseyir.com/inceleme/xiaomi-router-3-incelemesi


    * Sizce Doğru kanal hangi aralıkta olmalı?
    * Netmaster 401 modemim var Wi-fi yi kapatmam şart mı? Kapatmanın avantajı nedir?
    * Netmaster modemi köprü moduna almam gerekiyor mu?
    * Kurulumun tamamını mobil uygulama ile yapabilir miyim?
  • -5ghz de kanal sorunu yaşamazsın, oto ayarda telefon görmezse uygun bantı -deneyerek bulursun.
    -kapat gitsin, nasılsa kullanmayacaksın.
    -hayır, ethernet kabloyu mi routerda mavi porta tak ve uygulama ile kurulum yaparken wired repeater modunda bağla. (resimdeki 3. seçenekhttps://i.hizliresim.com/YOVMM6.png )
    -yapabilirsin.
  • Ürün dün elime ulaştı. Mi Router 3 English version. Son firmware yüklü. Genel olarak parasının hakkını sonuna kadar hak ediyor ama arayüz biraz Allah'lık. Tarih-saat, bağlı cihaz sayısı vb. bazı bölümlerde kozmetik bug'lar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandığım netmaster CBW-383ZN modem diğer odalara wifi ulaştıramıyor diye mi 3 router aldım ethernet yoluyla modeme bağladım ama aynı performansı veriyor.aynı yerde aynı odalarda aynı çekiyor veya çekmiyor.hiç bir işime yaramadı.ayarlarında yanlışlık mı yapıyorum acaba.
  • Arkadaşlar Mi Router 3 ile USB bağlantısı ciddi şekilde işkence. TP-Link'te bu tarz sorunlar yoktu. Hemen sıralıyorum.

    1) UNC yolu girerek şöyle: \\192.168.31.1\... şeklinde asla Windows üzerinden erişim imkanı vermiyor.
    2) Flash diskin içine yaklaşık 5 adet klasör yazıyor (içinde yapılandırma dosyaları).
    3) Flash diski görse bile "Share" ve "Download" dışında diskin içindeki diğer klasörleri görmüyor (disk FAT32 şeklinde olmasına rağmen).
    4) Güvenle kaldır (unmount veya Safe Removal) seçeneği web arayüzünde yok!
    5) Router'ın tarih saati sürekli yanlış gittiğinden dosya yazsanız bile dosyanın tarih-saati hatalı işleniyor kendisine.

    ...kısacası USB konusunda beklentiniz varsa kendi APP'ı ile uğraşın veya vazgeçin. Standart erişim LEŞ.

    EDİT: Yukarıdaki sorunları büyük ölçüde çözmek için MiWifi Android uygulaması zaruri. IOS için denemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Aralık 2017; 1:13:2 >
  • positroN P kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi günler bende airties 5443 modem var.Şimdi ben bu cihazla wifiyi dağıtmak istiyorum.Cihaz elimde.Airtiesin wifisini kapatacağım.Tam olarak hangi ayarları yapmam gerekiyor.Ve airties in wan portuna mı takmam lazım mi router i? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • airties modemi varsa eğer bridge moduna alıp ethernet portundan router'ın wan portuna kabloyla bağlamak gerekiyor. adsl kullanıcı adı ve şifre router üzerinden girilecek.
  • positroN P kullanıcısına yanıt
    Airties modemin wan portuna takmam gerekmiyor değil mi?Hocam zaten şuanda çalışır şekilde kurdum fakat primary base station u seçtim.Yapmak istediklerim dns olsun mac filtreleme olsun mi router dan yapmak istiyorum.Tam olarak hangisi seçeyim.Modemden herhangi bir değişiklik yapmam gerekiyor mu?
  • Arkadaşlar wifi kopma, hız düşüklüğü, ping sprunu gibi problemlerden bıkmış biri olarak almayı düşünüyorum. 50mbit neti eve dağıtsın ve yan odadan wifisi ile rahatlıkla online oyun oynayabileyim yeter. Bu amaç için nasıldır, stabil bir kablosuz bağlantı sunabiliyor mu?
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Ben kullaniyorum stabil kopma vs yok ama Ping olayi senin internetinle alakali bir durum bence. Bu router dan almadan önce Servis Saglayinca görüş gerekirse evine gelsin tesisati kontrol etsin. Çözülmezse alirsin o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır wifi sinyal arttırıcı olarak kullanıyorum.. hiç bir sıkıntısını görmedim.. kablo modem ilede wifi ile gayet stabil çalışıyor
    http://www1.miwifi.com/miwifi_download.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 4 Nisan 2018; 11:10:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONUR_345241

    Ben kullaniyorum stabil kopma vs yok ama Ping olayi senin internetinle alakali bir durum bence. Bu router dan almadan önce Servis Saglayinca görüş gerekirse evine gelsin tesisati kontrol etsin. Çözülmezse alirsin o zaman.

    Modemden kablolu olarak sorunsuz baglantim var, kablosuza gecince sikinti oluyor. 110 TL suan itibari ile yurtdisinda. Alacagim artik, denemeye deger gibi gozukuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, evimde asus dsl-n17u modem var ve bu modemde ac kablosuz özelliğiyle dual band yok, ya modemi satıp bu özellikleri olan bir modem alacağım ya da bu aletten alıp bu özellikleri elde etmiş olacağım.siz hangisini tavsiye edersini?ac ve dual band istememin sebebi evde kablosuzda bağlantı hızımın düşük görünmesi, normalde 50 mbit olan hızım wifidan bağlanıp test yapınca bilhassa telefon üzerinden 15 mbit civarı çıkıyor, bu sorunu gidermek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.