Şimdi Ara

Xiaomi Mijia Dvr Araç Kamerası (Sıfır+Faturalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Xiaomi Mijia Dvr Araç Kamerası (Sıfır+Faturalı)
    Xiaomi MiJia Araç Içi Yol Kamerasi

    F / 1.8 diyafram
    160 ° FOV
    Mstar 1080p görüntü işleme yongası
    SONY IMX323 görüntü alıcısı


    Düşük ışıkta çekimlerin iyileştirilmiş kalitesi

    Yetersiz isik, görüntü kalitesini azaltabilir ve yakalamak istediginiz önemli nesneleri olmasi gereken odakta bulamazsiniz. Yüksek çözünürlükte bir çekim yapmanin sirri, yeterli isiklandirmadir; bu nedenle, zorlu aydinlatma ortaminin, özellikle de gece, en iyi sonucu almak çok zordur. Araç içi kameralarinin çogunun zayif isik manipülasyon yetenekleri vardir ve çok faydali çalismazlar. MiJia, f / 1.8 diyaframi ve 6 isikli cam lensi içeren bir araç içi kamerasi gelistirdi; bu lens, keskin ve düsük isikli görüntüleri kaydetmenizi sagliyor
    .



    Hassas Sony IMX323 CMOS görüntü alıcısı

    Esasen, videonun kalitesini iki ana bileşen belirler: sensörün aldığı ışık miktarı ve sensörün ışık aktarım verimi. MiJia çizgi cam panoları, mükemmel bir gece ve gündüz görüntüleri çekebilmenizi sağlayan gelişmiş bir SONY IMX323 CMOS 1 / 2.9 inç sensörünü kullanıyor. Sensörün hassasiyeti 510 mV'a kadardır ve nesneleri en düşük aydınlığa göre tanımlamanıza izin verir.



    Mstar Full HD görüntü işleme çipi

    Aracınız, biraz alışveriş yapmak için durduğunuz mağazanın yakınına park ettiğinde, eski kamera camınız yolda disiplinsiz sürücünün plakasını kaydedebilir veya potansiyel korsan aracının özelliklerini ortaya çıkarabilir mi? Videonun her ayrıntısı kritik bir andaki değerlidir. MiJia DVR, Full HD (1080p) görüntü işleme teknolojisi sayesinde bunu yapabilir. Ayrıca, H.264 gerçek zamanlı video sıkıştırmasını destekler ve herhangi bir aydınlatma koşulunda zumda ayrıntılı bir video sunar.



    160 ° görüş alanı birden çok yol şeridini kapsar

    Kameranin ikiden fazla seridi görebilme kabiliyeti çekimlerin kalitesi kadar önemlidir. 160 derecelik genis açili lensi vardir ve detay göstermede mükemmel bir is çikarir. Sürücü geçmek istiyorsa ve önde gelen ikinci soför bunu görmezse trafik kazasi kaçinilmazdir. Kameranin genis görüs açisina sahip olmasi durumunda, uzaktan yaklasmakta olan her arabayi görebilirsiniz. MiJia DVR, her iki dünyadan en iyi sonucu verir:



    G-sensörü, acil durumlarda dosyaları otomatik olarak kilitler

    MiJia araba kamerası, aracın herhangi bir hafif kaba hareketini tanıyan bir G-sensörü ile donatılmıştır (aniden fren yaptıkça, çukura geldiğinde veya bir nesneye çarptığı gibi) ve otomatik olarak bir çizgi kamından sahip olduğunuza yardımcı bir görüntü kaydetmeye başlar . Bununla birlikte, her zaman dönen ana kameranın video kanıtlarından farklı olarak, bir G-sensöründen aldığınız dosyalar, onları silmek veya başka bir video üzerine kaydetmek zorunda kalmadan otomatik olarak kaydedilir. Bu yedekleme videosu, yapışkan durumun her saniyesinin yakalanmasını garanti eder.



    Tek bir ısırık net akışı tüketmeden videoları indirin

    Birkaç gün önce arabayla kasabayı seyretmek isterseniz akıllı telefon uygulamasından daha önemli bir araç yoktur. Belleğinizi yenileyin ve videoyu bant genişliği tüketimi olmadan akıllı telefonunuza indirin. Akıllı telefonunuzu, yolda olanları daha yakından panoramik bir görünüm elde etmek için bir akış aygıtı olarak da kullanabilirsiniz.



    Zarif ve pratik

    MiJia DVR, statik elektrik etiketi ile birlikte gelir; böylece ön camınıza kolaylıkla monte edebilirsiniz ve uzunca bir süre orada kalmasını istemiyorsanız, bastırmadan kolayca çıkartabilirsiniz. Etiket, aynı zamanda yüksek sıcaklık ortamlarına dayanıklı olduğundan, doğrudan güneşe maruz kaldıkça sızdırmazlığı zayıflatmaz. Bu ilave gözler mahkemede sadece kanıt değil aynı zamanda estetik bir zevk de sağlayacaktır.

    Xiaomi Mijia Dvr Araç Kamerası (Sıfır+Faturalı)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 14 Kasım 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.