Şimdi Ara

Xiaomi Yi Home Camera 3 güvenlik kamerası duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CES 2019 fuarında Xiaomi’nin görücüye çıkardığı ürünlerden birisi Yi Home Camera 3 güvenlik kamerası oldu. Akıllı özelliklerle donatılan kameranın üçüncü nesli yapay zekâ ile farklılaşıyor.

     

    Yi Home Camera 3 özellikleri ve fiyatı

     

    Yi Home Camera 3 modeli Full HD kayıt yapabilen bir sensöre sahip. Kadraja giren nesneleri ve sesleri tespit edebilen kamera verileri bulut depolama sunucusunda saklıyor. Önceki nesiller gibi her hareketi kullanıcısına bildirmek yerine yapay zekâ ile uçan böcekler veya evcil hayvanlar gibi tehlikesiz olduğunu tespit ettiği hareketleri eliyor.

     

    Ayrıca Bkz.Xiaomi yapay zekâ ve akıllı cihazlara 1.5 milyar dolar yatırım yapıyor

    Uygun fiyata tatmin edici özellikler sunan bir güvenlik kamerası arayanlar için Yi Home Camera 3 modeli iyi bir alternatif olacaktır. 40$ olan fiyatın içerisine 6 aylık bulut depolama aboneliği de dahil. Sonrasında bulut hizmetini ücretli olarak almak gerekiyor.

     







  • Buluttan geciriyorlar sakin boyle kamera almayin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratai

    Buluttan geciriyorlar sakin boyle kamera almayin.

    Biraz açıklar mısınız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kendi bulut depolama servisini mi destekliyor önemli olan kısım orası.
  • Arkadaşlar ürün şu anda Türkiye de satışta mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı yanlış. Adı üzerinde güvenlik kamerası. Yani odanın güvenlik sorunu var ise bunu çektiği görüntüler ile kanıtlamak için kullanılır. Ama güvenlik sorununda bu kameranın görevi de işini gizlice yapmaktır. Masarın ortasında böyle saksı çiçeği gibi duran bir güvenlik kamerası ile hangi hırsızı, veya kötü niyetli bakıcıyı veya art niyetli birini yukalayabilirsin ki, en direkt bu cihazı etkisiz hale getirip işlerini göreceklerdir. Bu tür güvenlik kameralırının olablidiğince gizlenmesi kolay ve anlaşılması zor tasarıma ihtiyacı olacaktır. Kayıt yapabilmesi için de elektrik kesilse bile en az üç saat çalışabilme özelliği olması gerek ki hırsız sigortaları indirip rahat rahat çalışamasın.

  • neo01470 N kullanıcısına yanıt
    Bulut destekli kameralarda onvif rtmp destegi olmuyor. Bulut icin genelde ayda 8-15 dolar para aliyorlar ve turkiyedeki upload hizlari ile buluta kayit zaten cok sacma.



    Bende nas var synology ve normal ip kameralari nas a kayit edip canli izleyebiliyorum. Bulut destekli diye satilanlari ise kullanmaniz firma tarafindan engelleniyor. Seve seve buluta para odeyeceksiniz yani kacma sansiniz yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.