Şimdi Ara

XO18 etkinliği '' Microsoft'' Bugün TR Saati ile 00:00 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • daha henüz aman aman bir gelişme olmadı jumpforce reklamı, xbox one x in 1 yaş kutlaması şimdide state of decay 2 ye dlc duyurusu yapıyorlar ek ekipman ve yeni silahlar gelecekmiş oyuna

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oyun duyurusu yok anlaşılan.
  • çerçöp oyunları gamepasse ekleyecekler daha düzgün bir duyuru yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmak içimden bile gelmedi, 3 tane indie oyun açıklandı Gamepass için. İsimlerini bile unuttum. İlk 10-20 dk bayağı hızlı başladılar ama elde bir şey yok şu anda.

    14 oyun için klavye mouse desteği açıklandı. En ilgi çekicisi kuşkusuz Fortnite. Razer da Xbox ile ortaklaşa çalışarak geliştirdiği modeli 2019 CES'te açıklayacakmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayleen -- 11 Kasım 2018; 1:31:35 >
  • Klavye ve mouse desteği önümüzdeki hafta yayınlanıyor. Cihaz standart, her hangi bir klavye mouse ile çalışacak.
  • Kalan Gamepass oyunları da açıklandı, çöp.
  • gamepass çöp :) ,heralde yanlış anlamadıysam gelecek hafta klavye mouse ile ilgili güncellemeyi yayınlayacaklarmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün store game pass olsa çöp derdiniz sanırım, hasta mısınız.
  • Obisidian Studios'un alımı resmileşti. Aynı zaman da Inxile Entertainment da Microsoft Studios'a katıldı.
  • napalım alkışlayalım mı indieları dayadılar işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inExile ve Obsidian'ı beraber almış adamlar, RPG türünün temelini atan Black Isle'da çalışan kişilerin kurduğu stüdyolar ikisi de, umarım bütçe ve fırsat verirler.
  • Obsidian iyi oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jayleen

    Yazmak içimden bile gelmedi, 3 tane indie oyun açıklandı Gamepass için. İsimlerini bile unuttum. İlk 10-20 dk bayağı hızlı başladılar ama elde bir şey yok şu anda.

    14 oyun için klavye mouse desteği açıklandı. En ilgi çekicisi kuşkusuz Fortnite. Razer da Xbox ile ortaklaşa çalışarak geliştirdiği modeli 2019 CES'te açıklayacakmış.
    Hangi oyunlar acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jayleen J kullanıcısına yanıt
    Cihazda kaç usb giriş yeri vardı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leandrejose

    Cihazda kaç usb giriş yeri vardı acaba
    3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pubg, Hellblade, Crackdown 3 ve diğerleri şuan için gamepass kötü değil bana göre. Daha yeni Sniper Elite 4 ü ve yeni çıkan GRİP i de verdiler yani kalkıp RDR2 beklemiyorsunuz galiba..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Katiliyorum..Bana da gamepass yakinmalari manali gelmedi...yeni cikip ve eklenmis sinner,grid gibi oyunlarin yani sira bu ay sniper elite 4 onceki ay horizon 4 geldi..bi kac aya crackdown a gelecek..(aklima gelmeyenleri ivir zivirlari ve ornegin 3 4 tane sadece cadilar bayrami muhabbetine eklenen oyunlari saymiyorum)...ki bugun eklenen hellblade pubg ve ori de guzel yapimlar..

    Su noktada elestiri getirilebilir belki bir noktada..bi etkinlik yapildigindan listeye de ek olarak 1 tane AAA yakisirdi...onun disinda gamepass noktasinda kesinlikle bir memnuniyetsizligim yok su anda..

    2. elestiri olarak ta gelistirilen ornegin gears 5 ten bi video ve gorsel gormek haberler duymak iyi olurdu..

    Etkinligin geri kalan kismi icinse yeni kaliteli studyolarin alinmasi guzel olmus..ve yakin zamanda gelecek klavye destegi..xboxta arzu ettigim pc tabanli oyunlari oynamak kolaylasacak olmasi memnun etti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadShot467 -- 11 Kasım 2018; 4:5:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin Gamepass'e çöp dediği yok zaten, öyle olduğunu düşünsem yıllık üyelik de almazdım zaten. Dünkü yayını takip edenler anlayacaktır, program başladı ve ilk klip ile PUB'nin Gamepass'e geleceği açıklandı. Ardından Void Bastards diye bir oyun tanıttılar, çıktığı gibi Gamepass'e gelecek dediler. Program direkt iddialı başladı. Sonra Crackdown 3 için güzel bilgiler verdiler, üstüne Hellblade ve Ori oyunlarının Gamepass'e geleceği açıklandı. Bunların hepsi ilk 15-20 dakikada oldu ve bitti. Sonra ne mi oldu? Hiçbir şey. Ne yeni bir oyun açıklandı ne de Gamepass'e gelecek güzel bir oyun açıklandı. 10 tane falan indie oyun açıkladılar, tek dikkat çeken oyun da Secret Neighbor aralarında. Yayını izleyenler olarak ha geldi ha geliyor diye AAA yapım bekledik bir tane, açıklanmadı. Bir tane Fallout 4 benzeri bir oyun patlatmak bu kadar zor olmamalı. Kalan 10 tane oyun açıklanırken araya bir tane AAA sıkıştırsalar herkes farklı bir tepki verecekti, ama 10 tane indie oyun açıklandı. AAA oyun deyince aklınıza niye sadece RDR2 geliyor anlamadım, tonlarca AAA oyun var buraya konulabilecek. Bunun yanında Yeni bir IP bekledik, açıklanmadı. Resmen büyük topları önceden atıp keriz gibi beklettiler bizi. 100 dakika içerisindeki tek kayda değer şey zaten daha önce sızdırılmış stüdyo alımlarıydı.

    Microsoft neden böyle yaptı anlamadım, kimse bu etkinliği yapmasa bir şey demeyecekti. Ama böyle bir etkinlik yapıyorsan da bunu izleyen kişiye o konsolu kullandırtmak için sebep sunman lazım, 3. parti oyunları konuşmakla olmuyor bunlar maalesef. Araya bir tane yeni IP atsalardı bile olacaktı ama yapmadılar. Beklentiler düşüktü ama böyle bir etkinliği geri getirince insan ister istemez 2-3 tane bomba bekliyordu. Keşke yapmasalardı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan0101

    napalım alkışlayalım mı indieları dayadılar işte
    hahaha ciddi ciddi güldüm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.