Şimdi Ara

xoom 2 flash sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xoom2 de online dizi vs izlenmiyor.ornegin star tv de bir dizi acinca adobe guncelleyin diyor.madketten adobe indird-im ama olmuyor.bir cozumu varmidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Evet var . Flash güncelleyin denildiği durumlar oluşuyorsa Google Markette Adobe Systems ın yayınladığı Adobe Flash Player 11 isimli bir program işini görür
  • Bu sorunu cozen varmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi olarak Android artık Adobe Flash Playeri desteklemiyor. Bir şekilde flash player yüklediğimde batarya problemlerine sebep oluyor artık. Yine de yüklemek istersenizhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer adresinden yükleyebilirsiniz.

    http://www.adobe.com/devnet-apps/flashruntimes/certified-devices.html linkte sertifika verilen cihazlar var. Burada Motorola Xoom2 nin Android 3.2 sürümünde olması gerektiği gösteriliyor. Yine aynı sitede Flash Player will not be certified for any device OS beyond Android 4.0.x. diyor. Yani artık Android 4 ve üzerine destek vermiyoruz diyor.

    Google play bağlantısında ingilizce orjinali var ama Google translate sonucu şu açıklama var

    quote:

    *** NOT: FLASH PLAYER ARTIK YENİ CİHAZI YAPILANDIRMALAR güncellenmektedir. FLASH ANDROID 4.0.x ÖTESİNDE BİR ANDROID SÜRÜMÜ AÇIK DESTEKLENEN OLMAYACAKTIR ***
    Flash Player üreticisi tarafından onaylıdır Android cihazlarda montaj için Google Play'de kalırken, bir sertifikasız cihazdaki Flash Player yükleme beklenmeyen davranışlara neden olabilir ve potansiyel cihazınızı istikrarsızlığa sürükleyebilir. Sertifikalı aygıtların bir listesihttp://www.adobe.com/go/certifieddevices adresinde bulunabilir. Flash Player ile birlikte herhangi bir cihaz üzerinde desteklenen veya Android 4.0.x ötesinde bir Android sürümüne yükseltilebilir OLMAYACAKTIR
    Tıklayarak Benhttp://adobe.com/go/eum de bu Lisans Anlaşması'nın şartlarını kabul ediyorum "Install". Https://settings.adobe.com/flashplayer/mobile adresinde gizlilik ayarlarını yönet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastman61 -- 12 Haziran 2013; 10:22:10 >
  • muratmantc kullanıcısına yanıt
    Çok doğru yüklenebiliyor. Donanımsal da dahil problem çıkma olasılığı yüksektir diyor ayrıca. Keza ben yükledim, batarya öldü tutarsızlaştı. Servise gönderdim garanti kapsamında yaptılar. Tekrar flash ı yükledim, yine batarya gitti. Yine garanti kapsamında serviste düzeltildi. Şuanda flash yok maşallah cihazda sorun da yok. Bu arada Android 4.0.4... Of flash of önceden böyle değildin dedirtmeye başladı bana artık. Senin adına sevindim sorun çıkmamasına. Paylaştığın apk yı ben de deneyeyim belki bende de sorun çıkarmaz.
  • muratmantc kullanıcısına yanıt
    Yükler yüklemez değil. Tarayıcıda flash player kullanan bir sitelerde dizi izliyordum. Dizi izlemeye başladığımda pil çabuk bitmeye başladı. Yani akıl almıcak kadar çabuk. Daha sonra şarj etmeye çalıştığımda şarj olduğunu zannedip %100 diyordu. Şarjdan çıkarınca herhangi bir işlem yapınca pil hemen bitiyor diye gösteriyor sonra birden bire dolu gösteriyor. Sıcaklık problemi var deyip restart atıyor gibi.. Dediğim gibi bu başıma 2 kez servis macerasını doğurdu. Acaba flashtan mıdır dedim yüklemedim. 1 ay içinde 2 kez servise gönderdiğim cihaz 3 aydır sorun çıkarmıyor.

    Edit: Diziyle mi alakalı diyebilirsin. Html5 kullanan sitelere, youtube app ya da sitesine her zaman giriyorum halen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastman61 -- 12 Haziran 2013; 15:10:05 >
  • muratmantc kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Pil problemleri başladığında aklımda flash yoktu. Ama fabrika ayarlarına geri döndürdüm belki pil düzelir diye, hiç uygulama yoktu yani. Maalesef pil halen arızalıydı.
  • dün ikinci el motorola xzoom mz601 aldım ancak flash player yüklü değil. nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemedim. bu konularda bilgim de yok ve internette gerekli bilgiye ulaşamadım. yardım edebilecek biri olursa pek sevinicem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.