Şimdi Ara

Yandex Haritalar kullanıcılara düzenleme imkânı veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün harita platformları en sık başvurduğumuz araçların başında geliyor. Genel kaynaklarla hazırlanan harita hizmetleri belirli dönemlerde güncelleme aldığı için pek çok ayrıntı görünmeyebiliyor. Bu bakımdan yerel anlamda düzenleme yapabilmek çok önemli.


     


    Yandex Map Editor nedir?


     


    Google uzun süredir Yerel Rehberler programı ile kullanıcıların yaşadıkları yerlerde gerçekleşen değişiklikleri veya yanlışlıkları düzeltmesini sağlıyordu. Yandex Haritalar bunu biraz daha ileri götürmüş.


     


    Ayrıca Bkz.WhatsApp sahte haberler için gazete ilanı yayınladı

    Yandex Map Editor adındaki yeni özellik kullanıcıların harita üzerinde düzenlemeler yapabilmesini ve haritaya mahalle, yol, bina, kurum bilgisi ekleyebilmesini sağlıyor. Yandex yeni özelliği Rusya’dan sonra ilk kez Türkiye’de kullanıma sundu.


     


    Kullanıcılar, Yandex’te kullanıcı hesabı oluşturduktan sonra Yandex Map Editor servisine giriş yapabiliyorlar. Daha sonra yol, cadde, sokak, mahalle, köy, bina, kurum gibi çeşitli bölge ve objeleri oluşturabiliyor veya düzenleyebiliyor. Yandex Map Editor sayesinde haritadaki mevcut bilgiler de güncellenebiliyor.


     


    Yapılan düzenlemelerin onay sürecinden geçmesi gerekiyor. Haritalama Kuralları‘na uygun olan düzenlemeler incelendikten sonra Yandex Haritalar’da ve Yandex Navigasyon’da gösteriliyor.


     



     



  • Herkes kendi sokağını halletse tamamdır demişler

  • Yerel casuslara ihtiyacımız var demeye getiriyorlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.