Şimdi Ara

YARDIM : FUJITSU SIEMENS AMILO PRO V3405 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alınır alınır ki aldım burdada incelemem var bi bakın
    http://forum.donanimhaber.com/m_16214157/tm.htm
  • Ben de aldım. Gelsin, benchmark yapıp sonuçlarını yazacağım.
  • merak eden arkadaşlara bir iki not

    ram 2*512 2slot
    pil ilk kullanımda ekran parlaklık ayarı en üst seviyeye 2 kademe kalada program kurma nette gezinme vs işlemlerinde 3saat gitti
    ekran parlaklıgı cok iyi
    kasada ve klavyede kullanılan malzeme fiyatı itibariyle cok kalte değil ama cokda kötü değl ora seviye diyelim
    performansla ilgili görüşlerimi daha sonra yazacagım
  • slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende hepsiburada.com dan fujitsu notebook aldım.
    Notebook ilk geldiği gün kargo fişini imzlamadan ürüne baktım ve batarya yı çıkardığnız zaman orasın da daire şeklinde ufak bir soyulma siyah renk soyulmuş ve metal renk olmuş ve birazda çizikler vardı bende geldiği gibi geri yolladım (kargocuya tutanak tutturarak) kullanılmış olduğunu düşündüm. Ve üründe yaklaşık 1 hafta sonra yenisi geldi 04.08.07 fakat aynı durum gelen yeni üründe de vardı ama biraz daha küçükdü artık bu işden bunaldığım için ürünü aldım. amman dikkat edin sizde iyice inceleyin bu arada ilk bana gelen kullanılmış gelen ürün parçası değiştirilerek bir başkasına gideceğinden eminim. Bilginizde olsun bu benim başıma gelen ilk olay değil. Daha öncede aynı durum farklı bir üründe olmuştu. Ürüne gelince fiyatına göre çok ucuz ayrıca kampanya yeni çıktığında çanta hediyeli idi. sanırım şimdiki alacaklar çanta hediyesi olmuyacak.

    bana göre + 14.1'' bir notebook böyle bir özellikleri üstelikde çok ucuz bir fiyata kaçırmayın derim
    notebook fanı sol tarafda olması güzel bişey sağ tarafda mosue kullanınca elinize sıcaklık üflemiyor
    harddisk in sata oluşuda güzel bişey dahada hızlı çalışması için
    noteboook un sol tarafında ışıklar (çalışan parçaların ışığını göstermesi güzel)
    tuş takımının beyaz olması (geceleri kullanırken tuşun üzerindeki yazıları rahatlıkla görebilirsiniz)
    hediye edilen çantanın omuzdan taşıma kayışın dışında herşeyi güzel (kayış sıradan, omuzda kalan kısmı süngerli yumuşak bişe olabilirdi)

    eksi yönler ; biraz ağır
    dış kasa çok güzelde olmasa fena değil güzel ama boyası dökülebilir (notebook ile ilgili servis işlerine bakan arkadaşlara sorduğumda fujitsu nun kasasında iş olmadığını ve bütün fujitsu kasaların kalitesi düşük olduğunu söylediler (içeriği fiyata göre süper, helede 14.1'' notebook da)

    ve en önemlisi servisi ; indeks (servisi tam içerikli tanımıyorum ama büyük bir şirket hakkında olumsuz bişey duymadım)

    birde datapro diye fujitsu servisi var orası pek sağlam değil diyebilirim kısacası...

    gelelim sisitem yüklemeye...

    bios da arkadaşlar achi bölümünü dısable yaparak sistem yükleyebildiklerini yazdılar güzel bişey. ufak bir değişiklikle sorun yok oluyor.

    açıkcası bende böyle yaptım ama sistem ve driverler yüklendikden sonra harddisk in sata değil de ide olarak yüklendiğini gördüm bu durum bence önemli bir durum çünkü birçoğu kişinin bildiği gibi sata harddiskleri sata harddisk olarak bilgisayara tanıtılınca daha hızlı çalışır. (sistem ve yapılan işlemler daha hızlı çalışır) Bu yöntemi yapabilmek için usb den flopy ye ihtiyacınız olacak, böylece 'Bilgisayarınızda takılı hiçbir harddisk bulunamadı' gibi bir uyarısı almıyacaksınız :D, ama ilerik bölümlerde (format atma işlemi bittikden sonra) sizden A: sürücüsne Intel Matrix disketini takın gibi bir uyarı verecek ... işte bende burada takıldım ama bunu arkdaşların yardımı iile çözecem. 1-2 güne onuda hallettim mi artık notebook umu kullanabileceğim :D

    şimdilik bu kadar diyeceklerim...

    tekrardan görüşmek üzere bye...




  • slm arkadaşlar 05.08.07 (pazar günü) fujitsu notebook a FiestaXP (dvd) cd sini yükledim hiç ekstradan notebook a birşey takmaya gerek kalmadı ve güzel bir şekilde harddisk kide sata olarak yükledi. Hız perfonmansı gerçekten süper :) (bu arada biraz uğraştım ama gerçekten değdi) carbon oyunu açmadı - doom3 oyunu küçük pencere halinde açalıştırdı (ekran boyutrunu full yapmama rağmen ekranda oyun görüntüsü büyemedü. Yakın bir zamanda da xp pro normal şekilde nasıl kurulur onu çözmek gerekecek (bios daki ACHI ayarı kapamadan)
  • Artık çanta vermiyorlar. Siparişten sonra sürpriz olmasın.
  • Arkadaşlar Merhaba ve Lütfen bi Göz Atın..

    Dün itibariyle ben de bu bilgisayardan satın aldım. Öncelikle belirteyim sakın ola bu alete içinde service pack 2 olmayan bir xp kurmayın, ben kurdum bin pişman oldum. alet usb driverlarını yüklemedi, ses kartını tanımadı. elimde xp nin daha yeni bir cd'si olmadığı için mecburen eski bir versiyondan kurmuştum ama akşam yeni bir xp cd'si alıp tekrardan yüklüycem. sanırım bütün sorunlar service pack 2 olmamasından kaynaklandı. bu arada xp fiesta, xp media center edition gibi xp'ler var bunlardan hangisini önerirsiniz??? inşallah sorun service pack kaynaklıdır..


    Not: fiyat performans oranı şu aralar zirvede gezinen bu bilgisayarı alın derim...hem şekli güzel hem performansı...


    saygılar...
  • slm arkadaşlar şu xp prp sistemini notebook a bios dan ADVANCED - ACHI ayarını kapamadan kurmayı başaran oldumu ?? servisine (destek hattı) telefon açıp sordum ve bana bios dan ACHI ayarını kapatınca sistem yükleyebilirsin dedi, bende ozaman sata diski ide disk olarak görüyor ve dahada yavaş olacığını söyleyince yok sata olarak harddisk çalışr dedi, bunun üzerine bu ayar tam olarak ne tür işlemi kapatıyor diye sorunca bana; sata ayarlarını açıyor dedi. (bence bilmiyordu saçmaladı yada işin kolayına kaçarak bişeler uydurdu) bize bir professional lazım bu ince detayları çok iyi bilen aramızda varsa yardımını bekleriz.(fujitsu notebook da fiesta XP yüklü ve herşey düzgün orjinal (harddisk sata olarak) çalışıyor....


    bu arada, dante2096 fiesta xp her derde deva gibi geliyor herşeyi otomatik yüklüyor, ama ben genelde xp pro kullanıyorum.
  • bence 1 milyara çok iyi bi bilgisayar
  • FS'i 1 haftadır kullanıyorum, Vista Business ve Ubuntu Feisty Fawn kurdum, problemsiz çalışıyorlar, driver.larda problem yok, alacaklara tavsiye ederim.
  • freemind bir sorum olacaktı ben de ubuntu 7.04 kullanıyorum ancak ses kartından ses çıkmıyor. Alsa driverini kendim derledim, çalışmaya başladı. Bir süre farketmemiştim ama dün akşam bi müzik dinleyecek oldum yine ses yok. Sen böyle bir sorun yaşadın mı onu sormak istemiştim. Bu arada arkadaşlar windows xp ve vistada ses sorunu yok. Ayrıca Ubuntu süper çalışıyor herşeyi tanıyor ve benim için en sevindirici tarafı beryl süper çalışıyor. Bilmeyenler için beryl vista aero'nun babasıdır : )) merak ederseniz youtube da bi beryl diye aratın.
  • Bu laptopu şu an nerden uygun fiyata alabilirim ayrıca güvenilir ve hızlı bi yer olması tercihimdir
  • alsa driverini tekrar derledim ve sorun ortadan kalktı umarım tekrarlamaz bilgilendirmek istedim
  • bulamazsın malesef kalmamış bulursanda pahalı olur.
  • Arkadaşlar dolar arttığından şuan için pahalı ama şimdi başbakanımız bi kaç güne kadar piyasaların eski haline geri geleceğini söyledi.
    Tüm Dünyada artmış Amerikayla ilgili bir şeymiş..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozy666

    alsa driverini tekrar derledim ve sorun ortadan kalktı umarım tekrarlamaz bilgilendirmek istedim


    Aynı sorun bende de olmuştu, laptop.la ilgisi yokmuş tabii ki, dediğin gibi alsa driverlarını derleyince sorun çözülüyor. Ubuntu dehşet çalışıyor, şu anda da Ubuntu'dan yazıyorum zaten, Beryl hiç kasmıyor. Beryl, Vista Aero'ya 5 basar, Aero'da bile olmayan efektler Beryl.in babası olan Compiz'de bile vardı.

    Linux Windows
  • ya bişi soracam bende ubuntu kursam bilgisaara autocad felan çalışırmı ya linuxu seviyomda istedigim programlar çalışmıyo dimi??
  • MERHABA ARKADAŞLAR BU NOTEBOOK BU FİYATA GERÇEKTEN DEĞER BİR MAKİNA BENİM STOKLARIMDA HALEN MEVCUT SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE SATIYORUM. SORANLAR OLMUŞ MAKİNADA 512MBX2 ADETTEN 1 GB RAM VAR..120 HDD 128MB EKRAN KARTI VE RAM DESTEKLİ..

    BU CİHAZ YENİ NESİL OLDUĞU İÇİN BİOS AYARLARI VİSTA İÇİN YAPILANDIRILMIŞ. XP DE KURULABİLİYOR. ANCAK VİSTADAKİ PERFORMANS OLDUKÇA İYİ.TAVSİYE EDERİM.

    STOKLARIMIZDA ÜRÜN MEVCUT..ALACAK ARKADAŞ VARSA YARDIMCI OLMAK İSTERİM..

    SİZE ÖZEL FİYATI : 675 USD+KDV
  • bülent acar kardeşim hangi şehirdesin?
  • MERHABA ARKADAŞIM..İZMİR ÇANKAYADAYIZ.GÖRÜŞMEK İSTERSEN msn DEN İRTİBAT KURABİLİRSİN..İYİ ÇALIŞMALAR..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.