Şimdi Ara

Yazma korumalı micro sd kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • biri 16gb diğeri 32gb iki adet sandisk ultra hafıza kartım var, biçimlendirme yapamıyor, format atamıyor ve içindekileri silemiyorum
    SDFormatter
    USB Disk Storage Format Tool
    gibi programlar çare olmadıhttps://www.youtube.com/watch?v=X9BWSyavUoM&t=300s
    bu videodaki yoluda denedim yinede çözüm yok

    önerisi ve bildiği başka bir yöntem olan varmı arkadaşlar?



  • Yazma korumalı micro sd kart sorunu
  • Bir çözüm bulabildiniz mi acaba? Aynı dertten muzdaribim. Telefonun 64 GB.lık micro sd'si durup dururken fotoğrafları "kaydedilemez" diye kaydetmemeye başladı. Yer açmak için bir şeyler sildim. Nafile, hepsi geri geldi. Biçimlendirdim, dosyalar aynen duruyordu. PC'ye taktım, olmadı. Dosyalar 'arşiv' görünüyordu. Onu da kaldırdım, kalkmadı. Cmd'den girdim, olmadı. Dosyaları başka bir yere taşımayı denedim, dosyalar gösterdiğim hedefe (dahili bellek) kopyalandı ama kaynaktan silinmedi. Uzun lafın kısası micro sd içeriğinde hiçbir şey değiştiremiyorum. Çok dirençli! Bu koruma benden mi koruyor anlamadım ki. Başlangıçta yoktu böyle bir şey, sonradan oldu ne olduysa! Lütfen bi yardım...
  • bilgisayardan telefonu sarj edince oluyor bunlar bir daha sd karti acamadim telefonu degistirdigimde de dosyalar gozuktu ama yazma korumaliydi
  • merhaba hala buna çözüm bulan yok mu.Bende de aynı sorun var 64 gb kart kenarda yatıyor ne biçimlendirile biliniyor nede dosya eklenip silinebiliniyor sadece okunabiliniyor.Çözüm bulabilirseniz sevinirim.

  • youtube'da bunlarla ilgili epey bir video var. Elbet bir tane faydalısına denk gelirsiniz bana göre. Babamın iki tane hi-level usb'si vardı. Yazma korumalıydı, nasıl yaptıysa youtube'dan izleyip ikisini de açmayı başarmıştı.

  • konuyu hortlatıyorum, çünkü başka bir grupta buna benzer açıklamalar yapılmamıştır. 

    aynı semptomlar var. kartım 128gb samsung evo. telefon redmi note 7, sd kartım bir gece ansızın kilitlendi.

    hiç bir şey silinemiyor , isim değişikliği yapılamıyor telefondan veya pcden biçimlendirilemiyor.

    youtubedeki 5 madde defalarca denendi çözüm olmadı 1- yan kilit bakıldı 2- virüs taraması yapıldı 3 - diskpart yönetici konumunda çalıştırıldı 4-regedit varsayılanı'0' görüldü 5- sd kart hasarlı değil.

    telefondaki uygulamalarda silemedi, bir şekilde silebildiklerimiz geri yükleniyor. paralı uygulamalarda denendi, tüm izinler verildi ama başarı sıfır.

    yani bu hafıza kartını bir şey kilitledi ve şimdi kilidi açamıyoruz. telefondan biçimlendiremiyoruz. sanki kurşun geçirmez gibi ölümsüz gibi hissediyorum. yazma korumalı diyor, başka bir şey demiyor.

    kartımı servise veremiyorum içinde özel veriler var ve hepsi açık. bu durum normal değil bir şekilde nasıl kilitlendiyse o şekilde açmak kolay olmalı. gören duyan varsa telefon bilgileriyle paylaşırsa en azından bir bağlantı bulabiliriz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.