Şimdi Ara

YDS sınavından 60 almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Konudan da anlaşılacağı gibi bu sınavdan 60 almak çok mu zor ? Sınav hakkında fazla bilgim yok. Mesela yanlışlar doğruyu götürüyor mu ? Grammerden ziyade kelime bilgisi önemli sanırım. Bende bir sonraki yds ye girip şansımı denemek istiyorum. Sanıyorum sınav kasımda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalella -- 22 Eylül 2018; 15:41:19 >



  • yds 2018 sonbahar dönemi sınav başvuruları başladı. 10.10.2018 tarihinde sona erecek. yds'ye ben de daha önce girmedim ama araştırdığım kadarıyla sizin de dediğiniz gibi kelime bilgisi çok önemli. tabi öncelikle gramer bilgisine de hakim olmak gerekli. en az orta düzey bir ingilizce dilbilgisine sahip olunduktan sonra çalışmaya başlanabilir. yds de yanlış doğruyu götürmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osamanos

    yds 2018 sonbahar dönemi sınav başvuruları başladı. 10.10.2018 tarihinde sona erecek. yds'ye ben de daha önce girmedim ama araştırdığım kadarıyla sizin de dediğiniz gibi kelime bilgisi çok önemli. tabi öncelikle gramer bilgisine de hakim olmak gerekli. en az orta düzey bir ingilizce dilbilgisine sahip olunduktan sonra çalışmaya başlanabilir. yds de yanlış doğruyu götürmüyor.
    teşekkür ederim cevap için. başvuru tarihlerini kaçırmışım. geç başvuru tarihi var ama ben ist da yaşıyorum sınava ankara da giriliyor? bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.