Şimdi Ara

YDS'ye Kayıt Olacağım. Ne Yapmam Lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, daha önce ÖSYM sınavlarına başvuru tecrübem olmadı ve 2019 YDS-1'e girmek istiyorum. Süreç nasıl işliyor, nasıl ve nereden kayıt olmam lazım? Tecrübeli arkadaşların bana herhangi bir önerisi var mı?



  • Tüm kayıt kuyut başvurular OSYM sitesinden yapılır.Sen ordan YDS takvimini takip edeceksin ve başvuru başlayınca, kendi sayfandan formu doldurup kaydet diyceksin, yine sitenin ödeme menüsünden harcı yataracak ve sınavı bekleyeceksin, bu kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://ais.osym.gov.tr/ sayfasına giriş yapabiliyor olmanız gerekli öncelikle. Giriş için şifreniz yoksa herhangi bir ÖSYM sınav merkezinden edinebilirsiniz.

    Daha sonra ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'nde geçerlilik süresi dolmamış bir fotoğrafınız bulunmalı. Eğer yoksa, fotoğrafınızı yine herhangi bir ÖSYM sınav merkezinde çektirebilirsiniz.

    Bu işlemler tamamsa, 2019 İlkbahar YDS'si için başvuruların alınacağı 30 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ndeki yönergeleri izleyerek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ösymnin web sitesi üzerinden hem sınav kaydını yapabilirsin hem de ödemeyi yapabilirsin diye biliyorum. Eğer internetle aram çok iyi değil dersen sınav başvuru merkezleri oluyor genelde okullar başvuruyu alıyor oradan da yapabilirsin. Bulunduğun şehirdeki başvuru merkezlerine internetten ulaşabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denkilercup

    Ösymnin web sitesi üzerinden hem sınav kaydını yapabilirsin hem de ödemeyi yapabilirsin diye biliyorum. Eğer internetle aram çok iyi değil dersen sınav başvuru merkezleri oluyor genelde okullar başvuruyu alıyor oradan da yapabilirsin. Bulunduğun şehirdeki başvuru merkezlerine internetten ulaşabilirsin.
    Cevap icin teşekkürler hocam. Biraz konu hortlamis oldu sanki yüzüme bir gülümseme geldi konuyu görünce. YDS'ye gireli çok oldu ama sağ olun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.