Şimdi Ara

Yeni AMD Masaüstü işlemcileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu: Yeni AMD Masaüstü İşlemcileri, Hem Güç İsteyenlere, Hem de Enerji Tüketimini Düşünenlere Hitap Ediyor.

    Tarih: 22 Şubat 2007

    Özet: Doğru ürünleri doğru zamanda piyasaya sürme kararlılığının altını bir kez daha çizen AMD, yaptığı bir açıklamada gerek enerji tasarrufu, gerek olağanüstü performans peşinde olan kullanıcılara hitap eden yeni masaüstü işlemcilerini tanıttı. Yeni enerji tasarruflu, 45 watt AMD Athlon™ 64 3500+ ve 3800+ tek çekirdekli işlemciler, kullanıcıların ve işletmecilerin daha az enerji tüketerek watt başına performansta önemli yararlar elde etmesine olanak sağlıyor. Yüksek performans isteyenler içinse, yeni AMD Athlon™ 64 X2 Çift-Çekirdekli İşlemci 6000+ piyasaya sürüldü.

    Haber:

    Yeni AMD Masaüstü İşlemcileri, Hem Güç İsteyenlere, Hem de Enerji Tüketimini Düşünenlere Hitap Ediyor

    — Yüksek performanslı AMD Athlon™ 64 X2 Çift-Çekirdekli İşlemci 6000+ ve Enerji Tasarruflu AMD Athlon™ 64 işlemcileri, masaüstü işlemci seçeneklerini genişletiyor. —

    Doğru ürünleri doğru zamanda piyasaya sürme kararlılığının altını bir kez daha çizen AMD, yaptığı bir açıklamada gerek enerji tasarrufu, gerek olağanüstü performans peşinde olan kullanıcılara hitap eden yeni masaüstü işlemcilerini tanıttı. Yeni enerji tasarruflu, 45 watt AMD Athlon™ 64 3500+ ve 3800+ tek çekirdekli işlemciler, kullanıcıların ve işletmecilerin daha az enerji tüketerek watt başına performansta önemli yararlar elde etmesine olanak sağlıyor. Yüksek performans isteyenler içinse, yeni AMD Athlon™ 64 X2 Çift-Çekirdekli İşlemci 6000+ piyasaya sürüldü. Bu yeni işlemcilerin, ödüllü AMD64 işlemci mimarisi üzerinde kayda değer yenilikler geliştiren Alienware, Fujitsu Siemens, Systemax ve Voodoo gibi OEM’ler tarafından hemen piyasaya sürülmesi bekleniyor.

    “Müşteri odaklı yenilikçilikten vazgeçmememiz ve watt başına performanstaki endüstri liderliğimiz, AMD’nin yeni enerji tasarruflu AMD Athlon™ 64 işlemcilerini piyasaya sürmesine yardımcı oluyor. Yeni nesil enerji tasarruflu işlemcilerimizin mümkün kılacağı küçük tasarımlı ve az gürültülü sistemlerden, gerek ticari ve bireysel müşterilerimizin, gerekse son kullanıcılarımızın yarar göreceğine inanıyoruz,” diyen AMD Masaüstü Birimi Başkan Yardımcısı Bob Brewer, şöyle devam etti: “Bununla aynı anda yeni AMD Athlon™ 64 X2 Çift-Çekirdekli İşlemci 6000+ işlemcisini piyasaya süren AMD, kullanıcılara istedikleri performansı, AMD’den bekledikleri kaliteyle birlikte sunan lider teknoloji sağlayıcısı olmaya devam ediyor.”

    AMD’nin veri merkezinden masaüstüne uzanan watt başına performans liderliği, işletmelerin ve kullanıcıların enerji tasarruflu işlemcilerden büyük yarar görmesini sağlıyor. Yeni enerji tasarruflu AMD Athlon™ 64 3500+ ve 3800+ işlemcileri, 65nm teknolojisiyle üretildi. Bu teknolojinin mümkün kıldığı dar üretim hattı, AMD’nin 300 mm’lik bir kalıpta daha çok işlemci üretebilmesini sağlarken, düşük enerji tüketimine yönelik tasarımı da gözetmesini mümkün kılıyor ve AMD’nin enerji tasarruflu bilgisayarlara olan kararlılığını vurguluyor. 65nm teknolojili AMD işlemcileri, olağanüstü performans sağlarken daha küçük tasarımları da mümkün kılıyor.

    “Enerji tasarruflu ESPRIMO Professional serisi bilgisayarlarımızla, piyasa koşullarının ve yasaların getirdiği çevre yükümlülüklerinden fazlasını yapmayı sürdürüyoruz,” diyen Fujitsu Siemens Ticari Müşteriler Başkan Yardımcısı Andreas Thimmel, şöyle devam etti: “Yeni enerji tasarruflu 45 watt AMD Athlon 64 işlemcilerimizi Professional serisi ürünlerimizde kullanarak, ticari müşterilerimizin maliyetlerini düşük tutarken bilgiişlem kapasitelerini artırmaları için ideal bir platform oluşturuyoruz.”

    “Müşteriler, bilgisayarlarının bir yandan az enerji tüketmesini ve sessiz çalışmasını, bir yandan da daha zarif ve göze hitap eden biçimde olmasını istiyor,” diyen In-Stat Baş Analisti Jim McGregor, sözlerini şöyle sürdürdü: “Enerji tasarruflu sistemlerin avantajları, elektrik faturasının azalmasıyla kalmıyor. Bunlar aynı zamanda, OEM’lerin ve sistem kurucuların piyasaya daha yenilikçi, daha küçük tasarımlar sürmesine de olanak sağlıyor.”

    AMD Athlon™ 64 X2 Çift-Çekirdekli İşlemci 6000+ gibi çift çekirdekli AMD64 teknolojisine dayalı sistemler, AMD’nin açık platform yaklaşımından yarar sağlıyor. Bu yaklaşım ile, olağanüstü grafik performansı, çok kaliteli görüntüler ve boştayken asgari enerji tüketimi söz konusu olmaktadır. Sistemler ayrıca Microsoft Windows Vista™ işletim sistemini çalıştırabilmekte ve bunun grafik, ağ bağlantısı ve güvenlik özelliklerini tam olarak desteklemektedir.

    “Alienware, AMD Athlon™ 64 X2 Çift-Çekirdekli İşlemci 6000+ işlemcisiyle birlikte, en yeni ve en güçlü AMD teknolojilerini hemen piyasaya sürme geleneğini sürdürüyor,” diyen Alienware Genel Ürün Grubu Genel Müdürü Frank Azor, şöyle devam etti: “Alienware’in AMD tabanlı Aurora 7500 ve Aurora ALX sistemleri, müşterilerimizin kapasitesini artıran olağanüstü performanslarıyla Computer Shopper’dan PC World’e kadar endüstrinin sesi sayılabilecek birçok kurumdan övgü aldı. Yeni AMD Athlon™ 64 X2 Çift-Çekirdekli İşlemci 6000+ işlemcisini de kullanmak, Alienware’in bu başarı çizgisini sürdürmesine yardımcı olacak.”

    Fiyatlar

    65nm enerji tasarruflu AMD Athlon 64 3500+ ve 3800+ modellerinin fiyatları, 1000 adetlik birimler halinde sırasıyla 88 ve 93 dolar olacaktır. Yeni AMD Athlon 64 X2 Çift-Çekirdekli İşlemci 6000+ işlemcisinin fiyatı ise 1000 adetlik birimde 464 dolardır. Ayrıntılar içinwww.amd.com/pricing adresini ziyaret edebilirsiniz.


    AMD Hakkında

    Advanced Micro Devices (AMD), bilgisayar, grafik ve tüketici elektroniği alanlarında yenilikçi işlemci çözümleri sunan bir dünya şirketidir. AMD, dünya tüketicilerine ve işletmelerine güç veren, müşteri odaklı üstün çözümler sunarak açık yenilikçiliği, seçenek bolluğunu ve endüstride büyümeyi desteklemeye kararlıdır. Ayrıntılı bilgi içinwww.amd.com adresini ziyaret edebilirsiniz.







  • Abi 939 soket destekli olanı olacak mı ? AM2 soket bizi bozar !
  • Zen diye girdim hort diye çıkıyorum konudan.
  • 65nm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep upgrade upgrade



    alın size downgrade

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • way beaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hos bi hort olmus..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir hort olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.