Şimdi Ara

yeni başladım legendry kartlar hakk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar geçen yıl oynuyordum sıkıldıgım için bıraktım tekrar başladım eski bir hesabımı buldum ve 9 pack birikti ve sansıma 9 packten 3 adet legendary düştü 2 sini beğenmediğim için bazı kartlar ile dust yaptım ve diğer 1 legendry ise the darkkness kartıydı çok beğendim rakibin destesine 3 kart yerleştiriyor ve 3 ünüde çekince 20 20 olarak doğuyor ama bunu hangi hero ile kullanabiliirim elimde 2000dust var diğer epicleri saymassak druid hunter iyimidir sizce bana kısaca tüm heroların mekaniklerini anlatacak bi site varmı early mid late game olarak



  • Neleri dustladın merak ettim büyük ihtimal yanlış karar vermiş olabilirsin. Darkness'ı dustla direk uğraşmaya değmez. Çok kötü kart. O kadar uğraşacaksın darkness uyanacak adam polymorph atıp geçicek. Zaten Darkness avel gibi board'da beklediği için Adam polymorph'unu saklar başka bir şey için kullanmaz. Çok cool gözüküyor aslında çöp Sana tavsiyem. Twitch'den yabancı yayıncıları izleyip hoşuna giden bir desteyi yapmaya çalışmak olur. O desteyi tamamlayınca onla oynarken başka bir hoşuna gideni yaparsın böyle bölye hem oynayıp hemde kartların birikmiş olur. En azından ben öyle yapmıştır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: UcanHollandali

    Neleri dustladın merak ettim büyük ihtimal yanlış karar vermiş olabilirsin. Darkness'ı dustla direk uğraşmaya değmez. Çok kötü kart. O kadar uğraşacaksın darkness uyanacak adam polymorph atıp geçicek. Zaten Darkness avel gibi board'da beklediği için Adam polymorph'unu saklar başka bir şey için kullanmaz. Çok cool gözüküyor aslında çöp Sana tavsiyem. Twitch'den yabancı yayıncıları izleyip hoşuna giden bir desteyi yapmaya çalışmak olur. O desteyi tamamlayınca onla oynarken başka bir hoşuna gideni yaparsın böyle bölye hem oynayıp hemde kartların birikmiş olur. En azından ben öyle yapmıştır.
    druidin world three sini dustladım 5 kere vurunca zaten oyun sonu geliyor 10 kristal işe yarıyıcakmı bilemedim ve magenin aluneth ini cok kullandım bunu sonradan dustladım sürekli kart çekiyorsun çok güzeel ama kartlar bittince çekmeye devam ediyor 2 el daha uzatırsan kendi kendini öldürüyorsun büyük sıkıntı ve elinde kart birikiyor sonradan gelenler patlıyor riskli bikart




  • Alunethi dustlamasan iyiymiş ya, daha aggresif olan mage destelerinde çok işe yarıyor o kart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smartz kullanıcısına yanıt
    çok kullanışlı olmasa da bazı druid decklerinde kullanılıyotr dustlamasan iyi olurmuş. darkness bi ara kullanılıyordu artık o da kullanılmaz hale geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.