Şimdi Ara

Yeni Başlyanlar için Classlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Destro Dps`e yatkındır. Order Defansifdir...
    Speclerin ne olursa olsun, karşıtın bir chara mutlaka rastlarsın...

    Choppa - Slayer ; Parti charıdır. Solo zor kasılır. Partin sağlam olduğu sürece yarıp geçer. Duello konusu tamamen yetenkle alakalı ama en zorlayıcı klass Tanklar ve range classlardır.

    Archmage - Shaman ; Solo ve partide kasılabilir. Dpsleri idir. Genelde dotlayarak öldürürler. Duelde Tankları en zorlayan klasslardır. Witch hunter ve witch elf için kolay lokmadırlar. Ama bu oyuncuya göre değişir.

    Witch hunter ve Witch elf ; En iyi solo kasılabilen classdır. Parti iyiyse ve bir tankın guardındaysa biçer ortalığı. Duel konusunda tamamen yetenekle alakalı karşınızdaki ii bir tanksa almanız zor.

    Marauder - White Lion ; Solo ve partide oynayabilirsin. Dps ken Fena damage vururlar. Zorlandıkları class Tanklardır. Choppa ve SLayer a göre biraz daha defansiflerdir.

    Magus - Engiiner ; Solo ve partide oynanabilir. Partide karşı tarafı engellemeye sekteye uğratmaya yöneliktirler. Mantıklı oynayan oyuncunun duel de Shield li Tank haricinde alamayacağı class yok gibi..

    Disciple of khaine - warrior priest ; Solo ve parti oynanabilir. Dok un dps i pisliktir. Partide Tanktan guardı varsa ve partideki healerda iiyse ölmeyi bekleyin :) Warrior Priest, dok a göre daha iyi bir healerdır. Dps`i çok iyi değildir. En sağlam healer classtır. Hatta bence efsanedir. :)

    Chosen - Knight of the blazing sun ; Parti ve solo oynanabilir. Parti için en önemli özellikleri partiye vermiş oldukları Guard ve Auralardır. Chosen daha dpsdir. Knight of the blazing sun en güçlü tanktır. Duel de zorlayan classlar Archmage - Shaman dır. Speclere göre Tanklar çok değişkenli oynanabilir.

    Ironbreaker - Black Orc ; Parti ve solo oynanabilir. Tank ve dps oldukca sağlam charlar. Speclere göre Tanklar çok değişkenli oynanabilir.

    Swordmaster - Blackguard ; Solo ve partide oynanabilir. Tank olduklarında çelikten bir duvar gibi düşünebilrisiniz onları.. Bazı özellikleri karşı taraftan çalma konusunda iidirler. Speclere göre Tanklar çok değişkenli oynanabilir.

    Zealot - Runepriest ; Solo ve partide oynanabilirler. Dps specte pek tercih edilmezler ama güzel damageler çıkaran oyuncularda gördüm. Genelde healer olarak oynanırlar. Heal konusunda benim fikrim çok iyiler. Diğer healerlara göre daha dayanıksızlardır.

    Squig herder - shadow warrior ; Vur kaç tatiği uygunladıklarında çoğu class a kafa tutabilirler. Partide daha çok healer avcılarıda diyebiliriz. Oyuncu yeteğine bağlı bir classtır.


    Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi Günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetto -- 24 Kasım 2011; 6:36:08 >







  • Burayada yazmışsın abi gerçi burda oynayan az ama iyi olmuş güzel gerçekten yeni başlayacak biri çıkarsa yardımcı olur en azından.
  • Süper bilgiler.Sağolun...
  • eline saglık bende yeni basladim turkler genelde hangi servır ve ırk ta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdinckara

    eline saglık bende yeni basladim turkler genelde hangi servır ve ırk ta

    Karak-Norn'da Türk serverları var ama hangileri bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasikomen -- 1 Temmuz 2013; 16:09:03 >
  • Merhabalar herkeze...

    Karak Norn da Blacklist guild i aktif... Türk sayısı az.. Genelde yabancı oyunculardan kurulu.. Destro genel olarak eziyor. Order ara ara parlıyor. Gelirseniz beklerim.
  • Oyun F2P olsun hemen başlıyorum.
  • hele bi ücretsiz olsun bakarız
  • Oyun kapandı bu arada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hydralisk

    Oyun kapandı bu arada

    Görünce inanamadım harbiden de kapatılıyormuş. O kadar para verildi emek verildi, ceplerinden para çıkacak diye yaptıkları şeylere bak. Ortada o kadar çok oyun sıfatını bile taşımayan şeyler var ki onlar devam ediyor.
  • Hasikomen kullanıcısına yanıt
    Zaten oyunu kendi haline bırakalı epey olmuştu, oyunla ilgilenen bir kişi mi ne varmış. Artık tamamen kapadılar. Yazık oldu halbuki üzerinde durulsa çok yüksek potansiyelli bir oyundu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.