Şimdi Ara

★★★ YENİ CHEVROLET CRUZE ★★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Opel'in PSA ya geçmesi ile Chevrolet Avrupa pazarına tekrar geri dönebilir, bu sayede Cruze'u tekrar yollarda görmek mümkün olacak ve tekrar uygun fiyat bol donanım araç görecek, millet.
    ★★★ YENİ CHEVROLET CRUZE ★★★★★★ YENİ CHEVROLET CRUZE ★★★





    Chevrolet Avrupa’ya geri dönüyor. Avrupa ile birlikte Chevrolet ülkemizde de satılacak? Chevrolet Türkiye’ye geri dönüyor

    Bu haberler son günlerde yine çoğaldı. Opel’in satılmasından sonra Chevrolet Avrupa’ya geri döner mi tartışmalarında artık firmanın yeniden ithal edileceği neredeyse kesinlik kazandı.

    Opel’in PSA tarafından satın alınması Chevrolet için bir kazanç olabilir mi? Zarar eden Opel’i satan General Motors, Avrupa defterini kapatmak istemiyor. Daha önce CEO Mary Barra tarafından da geri dönüşe ilişkin kaçamak cevaplar verilmesi nedeniyle son günlerde Chevrolet’nin yeniden Avrupa’ya dönebileceği konuşuluyor.

    Geri dönüşün anahtarı elektriklilerde
    Yurt dışında yer alan haberlere göre özellikle elektrikli araçlar konusunda oldukça iyi bir Ar-Ge’ye sahip olan Chevrolet, bu modellerin sayısını artırarak tekrar Avrupa’ya dönebilir. Otonom araçların gelişimindeki hız da bu geri dönüşü çabuklaştıracak.

    Polonya Gliwice tesislerinde üretilen modellerle Avrupalılarla buluşan Chevrolet’nin yeni dönemde hangi tesisten araç temin edeceğini şu anda kestirmek zor. Ayrıca Polonya veya ülkemiz gibi düşük bütçeli araçların popüler olduğu ülkelerde Chevrolet’nin düşük satış fiyatlı modelleri oldukça rağbet görüyordu.

    Chevrolet Türkiye’ye geri dönüyor
    Amerika pazarında ülkemizde de çok tercih edilen bir model olan Chevrolet Cruze sedan 16 bin dolar etiketle satılıyor. Türkiye’de bu model yeniden satılmaya başladığında bizdeki vergilendirme sistemine göre fiyat etiketinin 80 bin TL’den başlayacağını düşünüyoruz.

    Aynı şekilde tüm dünya pazarlarında büyük ilgi gören kompakt SUV Chevrolet Trax modeli Türkiye’de satıldığı zaman fiyatının 90 bin TL sınırında olacağını tahmin ediyoruz. Bu da demek oluyor ki Chevrolet yeniden Avrupa’ya ve ülkemize ithal edilmeye başlandığında o zaman yine rekabetçi fiyatlara sahip olacak ve şansı hiç de az olmayacak.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 24 Mart 2018; 18:18:12 >







  • ...
  • Dünyanın en büyük otomobil üreticisi GM in, dünyanın en zengin ülkelerinin bulunduğu avrupa kıtasında varlık göstermemesi zaten akıl dışı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel GM bünyesindeyken Avrupa satışları düşünülerek hareket edildi ama artık Opel PSA ya geçti, artık bir engel kalmadı. Avrupa pazarına girmek için tam zamanı, rakiplerinden fazla donanım ve daha düşük fiyat politikası ile iyi satış yapabilirler, yeni kasa da gayet güzel.

    Tabi çekilme ile sergiledikleri kötü imajı nasıl düzeltirler orası da ayrı konu?
  • Şu Cruze'lar bana neden bu kadar albenili görünüyor acaba? Bir Leon bir de Cruze gördüm mü dönüp bakıyorum mutlaka.

    Yeni modellerin de özellikle sedan olanı çoooooook şık duruyor. Keşke gelse.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz456 -- 1 Nisan 2018; 13:51:20 >
  • Güzel araçlar bir dönem çok düşündüm araştırdım tam alacakken satan adam Yan çizmişti alamamıştım. Nasip Opel astra oldu ama fiyat performans açısından güzel araç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.