Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.426
Cevap
67
Favori
221.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zaten alırsam 2.el olacak, sıfıra o kadar para vermek mantık dışı kaldı bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem 2016 model C3 dizel ile yılda 4000 anca yaptı. Araç Kasım 2016 ruhsatlanmış ama Nisan 2017 de trafiğe çıktı. Şimdi servis bakımı için Kasım da mı gitmem lazım. Acaba ne kadar tutar. Araç 100bg olan versiyondan. 1.6 Dizel Shine modeli. Acaba hava , polen vs filitre değimişi yapmayın desem olur mu? Daha 6 ay oldu olmadı aslında trafiğe çıkalı. Pek mantıklı gelmiyor servise gitmek ama garanti açısından mecburuz herhalde.
  • Arkadaşlar merhaba
    Aracın feel paketinde tavan stickeri sonradan yaptırılabılıyor mu?
    İkinci sorum da 1.2 benzınlı feel paket alınırmı? Yakıt tüketimi değerleri cok iyi duruyor ama performans kötü olurmu? Yoksa ortalama yıllık 20 bin km kullanım ıcın 1.2 benzınlı yerıne 1.6 dizelmi tercih edilmeli?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hemen hemen aynı fiyatlarda olan otomatik 2012 civarı modelde golf mü yoksa 2017 otomatik feel c3 mü alırsınız? Aslında c3 te karar kılmıştım ama birkaç kişi kafamı karıştırdı sizlere de sorayım dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sifir 2017 model 1.2 82hp feel 63000TL. 30000 %0 faiz ile 20 ay kampanyasiyla alinirmi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi fiyat. Kesinlikle alınır. Feel Paket olması çok çok ayrı bir avantaj live ye göre. Ancak bu fiyata renk alternatifi sunmazlar ellerinde kalan rengi verirler. Eğer renk alternatifide sunarlarsa kesinlikle kaçırma derim.
  • AskN0More A kullanıcısına yanıt
    Yakıt tüketimi ciddi oranda çok çok iyi derim. Arkadaşın 1.6 2009 corolla lpg ile bu aracın benzini aynı yakıyor. Aracı aldığımda ilerde tüp taktırırım vs vs diyordum ancak benzinin konforo rahatı ve aracın yakıt tüketiminin düşüklüğü fikrimi değiştirdi. Kesinlikle ama kesinlikle benzinle bineceğim çürütene kadar. 1.2 yi gönül rahatlığı ile alabilirsin derim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CinliUV

    aracimi teslim aldim, orjinaline uygun sekilde cift renk yaptirdim. simdi daha guzel bir gorunumu oldu.

    aracim 1.6 vti otomatik FEEL paket + celik jant + airbump

    su ana kadar 150 km yaptim, simdilik izlenimlerimi paylasayim, daha sonra guncellerim.

    genel:
    -yakit tuketimi olmasi gerektigi gibi, 1.6 atmosferik 1200 kg bir araba ne yakiyorsa onu yakiyor. benim simdilik sehir ici tuketimim 8.5 lt, cok asiri trafige girilirse 9.5leri rahat gorur, sehir disinda da 6 lt olur sanirim.
    -tam otomatik vites fena degil, bazen yokusta vites dusururken sallama yapiyor ama duz yolda hissetmiyorsunuz.
    -motor sehir ici hizlarda cok atik degil , yani kafa kaldirmiyor benim istedigim birsey bu, sakin hizlaniyor. Ara hizlanmalari cok iyi, yokusta veya sola cikip bastiginizda sizi uzmez.
    -bir iki viraj denedim yola yapisti, fena degil.
    -manuel vites cekince artiyor itince kuculuyor, spor araba gibi :)
    -ses sistemi polodan bir tik kotu ama i20den iyi. biraz ayarlariyla oynayinca fena ses vermiyor. sonuna kadar acabiliyorsunuz bozulma olmuyor.
    -4 cam tam otomatik acilip kapaniyor

    Artilari:
    -en buyuk artisi bu siniftaki en guzel tasarima sahip olmasi, gercekten cok buyuk bir arti, sirf tasarim icin bile alinabilir
    -ses yalimi cok iyi , sadece motor sesi degil komple cok iyi, yani 120-130 km hiza kadar ciktim inanin tik ses yok iceride, normalde ruzgar sesi olur ancak bu aracta yok. i20 ile sehir ici hizlarda bile aynalardan ses geliyordu , yine cukurlardan kasislerden gecerken amortisorlerin cikarttigi ses inanin premium sinif gibi tok bir ses. tak tuk cart curt acayip sesler gelmiyor. bum bum diyor geciyor. bunlarin hepsini beraber degerlendirince ses yalimi gercekten guzel.
    -multimedya sistemi cok guzel, bu arac icin ozel hazirlanmis herseyiyle araca ozel.. i20deki gibi 500 liraya internetten alip takilmis gibi durmuyor.
    -SUV havasi vermesi, hem surus pozisyonu olsun, hem kasislerden gecis hissi olsun , hem dis gorunumu olsun aynen ufak bir SUV suruyormus gibi hissediyorsunuz. zaten trafikte diger araclardan yuksekte oturuyorsunuz.
    -ic hacmi iyi ve koltuklari kanepe gibi cok rahat.
    -S modu ve Kar modu olmasi, ben diger araclarda goremedim bu ozellik var mi bilemiyorum.
    -park manevrasi yaparken direksiyon birden cok hafifliyor adeta bosa donduryormussunuz gibi, bayanlar icin ideal.


    eksileri:
    -rakiplerine gore donanimsal eskikleri var, yani arac 2000 lira fazla olsaydi ama bir kol dayama ve start stop olsaydi, yine otomatik far olmasini isterdim, arka koltukta aydinlatma yok.. ufak seyler ama dedigim gibi fiyata ufak eklemelerle bu eksiklikler giderilebilirdi. bu donanimlarin oldugu shine paket var ama o da 80 bin lira civarina cikiyor ki bu sinifta olmayacak bir fiyat.
    -atmosferik motor kullanilmasi denilebilir ama bu tercih isi, sonra lpg takilabilmesi avantaj da olabilir. kisisel tercihe bagli.
    -direksiyon biraz yapay hissettiriyor, ya da ben tam alisamadim, hizlandikca sertlesiyor guven hissi veriyor ama cok yapay.




    YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTIYENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTIYENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI

    Hocam geçen zamanda arabanızla ilgili yazdıklarınıza ekleyeceğiniz artılar ya da eksiler var mı? Özellikle yakıt tüketimini merak ediyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cogg C kullanıcısına yanıt
    bende 6 ocak 2018 tarihinde aracı teslim aldım dizel 75 hp feel donanım yakıyı su an 4,7 lt bu aracı alan pişman olmaz bence
  • mahmut-38 M kullanıcısına yanıt
    isteyen arkadaşlara deneyimlerimi paylaşabilirim araç su an 550 km de
  • mahmut-38 M kullanıcısına yanıt
    yakın zamanda 1,6 bluehdi feel donanım alan arkadaşlar fiyat bilgisi paylaşabilirler mi
  • mahmut-38 M kullanıcısına yanıt
    benim araç beyaz airbump yok çift renk yok
  • YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTIYENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI

    Geçen gün fotoğraflarını çekmiştim. Yeni C3 Aircross tasarım olarak oldukça başarılı gözüküyor.




  • Yeni alanlara hayırlı olsun. Bende c3 aircross 1.2 otomatik almak için bayiye gittim mart gibi gelecek dendi bende heyecanla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguk

    Yeni alanlara hayırlı olsun. Bende c3 aircross 1.2 otomatik almak için bayiye gittim mart gibi gelecek dendi bende heyecanla bekliyorum.

    Hangi renk alacaksınız hocam?
  • cogg C kullanıcısına yanıt
    yakit tuketiminde cok bir dusus olmadi hala ilk yorumumdaki gibi..

    kapidan trim sesleri gelmeye basladi ama kapilari sokup tikirdayan yerlere sticker yapistirdim su anda sorun yok.

    surus hissini gittikce sevdim, motora alistim artik hizlanmasi vs cok iyi geliyor

    bu sinifta bir arabadan beklenmeyecek bir ses yalitimi var, 170 180 basiyorum cok stabil ve sessiz gidiyor..
  • CinliUV C kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bizde c3 bakıyoruz ve bir tane bulduk 1.6 BlueHDi Shine - 2016 model - 34 binde araç - dizel - beyaz kırmızı renk - 100 hp

    Fiyat olarakta 68.500 liraya anlaşacagız gibi. arabada hasar kaydı felan yok temiz araç bu fiyat nasıl sizce sahibinden de baktıgımda muadilleri 70 75 arası fiyatları var.

    Görüş belirtirseniz sevinirim
  • Selamlar,
    Bende halen düz c4 VTİ var, satıp kızım için 2. el benzin otomatik feel C3 düşünüyoruz (yeni ehliyet aldı otomatik istiyor)fabia da bakıyoruz (daha dolu gibi duruyor)fabia mı C3 mü, kasa olarak c3 donanım olarak fabia..
  • İkinci el olarak 70-80 bandında araç bakıyorum. Hangi motorile donanım paketini önerirsiniz? Ayrıca C3 lerin bazılarında kapı dışındaki siyah korumalıklar varken bazılarında yok olayı da tam anlamış değilim.
  • En alt donanımlarda airbump olmuyor orta donanımda opsiyonel üst donanımlar da var genelde.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.