Şimdi Ara

Yeni Citroen C4 Cactus Türkiye fiyatı belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Doğru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    “Şunu yakıyorum” diyerek geçenleri hiç dikkate almıyorum.

    Destekleyici açıklama/görsel olmayınca; her zaman yanıltıcı olma durumu mevcut. Başkaları neye göre kıyas/tahmin/hesap vs. yapacak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vincent54 kullanıcısına yanıt
    Hocam , yiğidi öldürelim ama hakkını verelim.

    "siz almayın, siz binmeyin, siz gitmeyin, siz geçmeyin" zihniyeti çok yanlış..

    "Taraftar" gibi değil, "objektif" yaklaşımlar bizi korur, kollar..

    Ben 6 yıldır Citroen kullanıyorum. Kendi aracımdan çok memnunum.. Ama marka olarak yaptıkları bu hamleler benim aracımın değerini de düşürüyor , marka algısını yıkıyor.

    Tabii ki böyle saçma kararları "aaa biz dizayn yaptık, yenilik yaptık" pazarlamasıyla satacak firmalara kaptıracak paralarımız yok, olmamalı da..

    Lütfen objektif düşünün.. "e o zaman siz almayın"ları geçelim artık..
  • liebermann L kullanıcısına yanıt
    2018 model C4 cactüs düşük maliyetli hafif bir araç yapıp ucuza satmaya odaklı olarak geliştirilmiş bir citroen modeli . bunu sizin belirttiğiniz gibi arka camların kelebek olmasından tutun iç malzemedeki plastiklere kadar bir sürü farklı maliyet ve ağırlık düşürücü parçalar. siz almayın dememdeki sebep postunuza hitaben benim gibi citroen'inizde performans ve konforu arayan biri olduğunuza kaanat getirmem.

    şu zamanda sahibi olduğum 2 c2 den biri vtr 2005 model diğeri hdi 2007 model. vtr nin arka koltuklarındaki sistem bu gün bu 2018 model c3 c4 c5 be berlingo'da kullanılan kızaklı arka koltuk sisteminin aynısı ve tekrar belirtiyorum vtr 2005 model bir araç ayrıca koltuklarındaki konforu 2017 model elysee de bulamıyosunuz.

    bu sene sonuna doğru c5 ac yi ülkemizin pazarına sokacaklar fiyatının rakiplerine göre nispeten uygun olacağını düşünüyorum ama o araçla c4 ü karşılaştırdığımda malzeme kalitesi ve kullanılan malzemelerle araçların ne kadar farklı bir kafa ile tasarlandıklarınıda anlayacağınızı düşünüyorum.

    bunların dışında ülkemiz distirbütorünün ülkemizdeki otomobil piyasasında nispeten diğer firmalara göre pasif kalması dediğiniz gibi kaliteli olan araçların küçülmesine hatta hor görülmesine kadar gidiyor. bu baş aşağa mevzu 2004 e kadarda yoktu 2004 ten sonra citroen in tr de marka imajı düşmeye başladı.

    birde tabi citroen in tr pazarını avrupa pazarı değil orta doğu piyasası olarak görüyor ondan dolayıda modellerde bazı donanımlardan mahrum bizim araçlar.




  • C3 aircross sanki bundan daha guzel bir araç.Ne düşünüyorsunuz?
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Balikesir merkezde cevre yolu yoktur.. Birsuru ışık vardir. İşe gittigim adliye kavşağında batti cikti dahi yok yeni yapiliyor hergun oranin trafigini çekiliyoruz birdr. Hatirladigim kadariyla 26 km olmasi lazim ortalama hızım.ise gittigim gunler balikesirin edremit girisinden baslayip izmir cıkisina kadar gidiyorum sehir icinden.. Sanirim 13 tane ışık geciyorum.. Ki leon kullanirken ortalamam daha düşüktü. Sco daki diger kullanmayi bilen basmayan arkadaslarin ortalamasida benden düşük. Bilen bilir benzinli de basarsaniz deli gibi içer. Cok basarsam bu ortalamayi rahatlikla 10a cikartirim daha fazlasida var hatta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Legaraj'dan 1.2 shine cactus'e 107bin teklif aldım. İkinci elde 75000 - 80000 arası dizel otomatikte aklım kaldı. Sizce hangisi daha mantıklı ?
  • warbinger61 W kullanıcısına yanıt
    İkinci seçenek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar citroen türkiye c4 cactusu websitesinden kaldırmış. İşin enteresan kısmı google aramalarda hala cactus yazınca reklamları dönüyor. Konforun yeni adı vs diyor ama websitesinde ürün gamında artık cactus yok. Yarın bir gün c3'leride kaldırırlar. Araç satılmaya başlamıştı tam da, piyasadan dolayı sanırım artık getirmeyecekler. Citroen fransa web sayfasında c4 cactus duruyor halen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.