Şimdi Ara

Cosa Oda Termostatı Kombi ve Klima Kiti Hakkında Herşey (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.987
Cevap
211
Favori
476.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizin yazdiklarinizi yanlis anlamadiysam anlatayim Cosa nin yaymis olduğu wifi erişim noktasında zaten internet yok kurulum esnasında once evin wifi bağlantısina gireceksiniz sonra programi acip kuruluma basladiginizda size simdi cosa wifı istasyonuna bağlanın diye uyarı gelecek o an cosa wifi ye bağlanip kuruluna devam edeceksiniz zaten kurulunda size evin wifi şifresini girmenizi isteyecek siz şifreyi girip onayladığını anda cosa wifi erişim noktası kapanır laptopunuz otomatik olarak evin wifisine bağlanır böylelikle kurulum tamamlanmış olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyfnktk -- 15 Temmuz 2018; 10:47:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyfnktk T kullanıcısına yanıt
    İlginiz teşekkürler yarın yine deneyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VEBAL kullanıcısına yanıt
    Rica Ederim Ne Demek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değerli Cosa Kullanıcısı,



    Cosa Akıllı Oda Termostatı ve Akıllı Kombi Ünitesi ile ilgili sıkıntınızın farkındayız. Bu problemin tekrar yaşanmamasını sağlayan kalıcı bir çözüm için çalışıyoruz.



    Sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz.



    Saygılarımızla,

    Cosa Destek Ekibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şanslı taraftayım sanırım. Sorunsuz bir şekilde klimamı kontrol edebiliyorum. Sadece kurulumu cep telefonundan yapamadım. Bunun yerine kontrol.cosa.com.tr üzerinden sorunsuzca hallettim. Ekranın sürekli görünür olmasının daha iyi olacağı konusunda size kesinlikle katılıyorum. Bu haliyle yine ya uygulama üzerinden, ya da cihazın üst tuşuna basarak bilgi alabiliyoruz. Enerji tasarrufu için düşünülmüş olsa bile kapanmak yerine en azından dim yaparak parlaklığı azaltabilir. Umarım ilerleyen süreçte bu özelliği kazandırırlar.
  • Ben klima tanıtmayı başaramadım vestel klimada 2 adet seçenek çıktı ikiside uymadı. destekle görüşüp mail attım bakalım ne olacak. ekranın en azından usb ile beslendiğinde devamlı açık kalması konusuna bende katılıyorum. birde derece yi termostat üzerinden değiştireceğimiz zaman üste basmadan yanlızca sağ sol tuşlarla dereceyi değiştirirsek daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Ekran sürekli açık olmalı sizin gibi düşünüyorum.yoksa ekran özelliği olmuş olmuyor ki.Yeni modeli niye aldık ekranı var diye.ben sicakliga bakmak için ekranı açacağıma mobilden de bakarım sıcaklığa.ekran da kombinin devreye girdiginide gorebilmeliydik.

    Ben kombiye takılan üniteyle bağlantı kuramiyorum.musteri hizmetleri termostadi pil ile de kullanacaksanız kombiye takılan kombi ünitesi ile kurulumu yapın dedi.ancak şifreyi yaziyorum cosa yükleniyor ekranında takılı kalıyor.boyle bir problem ile karşılaşıp sorunu aşan oldumu arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 17 Temmuz 2018; 21:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece kombi kitinden baglanabiliyorum pille .onda da klimayi kumanda edemiyorum.termostat usb yi takinca cosa logosunda takili kaliyor.baglanti kuramiyorum.geldiginden beri ayni durumda bekliyoruz.muhendisler kalici cozum icin calisiyormus.daha ne kadar bekleyecez bakalim.insan jest icin cihazi alip degistirir.bekle bekle nereye kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar vestel klima için samsung klimayı seçip yeniden deneyin ben bu şekilde kullanıyorum çalıştı klimam.
  • engindmn E kullanıcısına yanıt
    Termostat modülü benimde kitlendi. Ekranda logo kaldı hiçbirşekilde işlemiyor. Bunu resetleme yolu yokmu. Kombi modülünde resetleme düğmesi var. Böyle giderse iade edip eskiyle devam edeceğim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Pilleri cikardim taktim normale döndu.ancak termostad ayri deger gosteriyor mobil uygulama ayri deger gosteriyor bende.termostad uzerinden mod degistiriyorum mobil yazilim degismiyor.mobil uygulamaya kombi ünitesini web uzerinden zor yaptim.daha sonrada termostad ile uniteyi eslestirdim.Simdiye kadarki izlenimler yeni cosanin da sorunlu olacagi yonunde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığım geri bildirimler sonucu dün ios a güncelleme geldi ama hiçbir değişiklik yok! uygulamada gezinirken iki de bir klima kumandası ekranı çıkıyor.
  • Tüm uğraşlarıma rağmen ne klimadan ne de kombiden doğru dürüst verim alamadım. İade edeceğim, mühendislerin kalıcı çözüm üretmelerini beklerken iade hakkım yitip gidecek!
  • Benim Kombi Hala Yanıyor Anlamadım Gitti

    Cosa Oda Termostatı Kombi ve Klima Kiti Hakkında Herşey

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baglantiyi zar zor yaptim ama nasil yaptim bilmiyorum.oda termostadinin degeri yazilima gec dustu.hoop cosa internete baglanamiyor hatasi.sistem cok kotu.umarim duzelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihbayindir kullanıcısına yanıt
    Fatih bey istenilen sıcaklığı 32 ye cikirarip gerçekten kombinin yanmasını sağlayın bakalım yanacak mi sonrada tekrar dereceyi düşürün simge gidecek mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klima kitinin açılmama sorunu giderilemediği için müşteri hizmetleri geri kargolamamı, mailime kargo için cari hesap numarası iletileceğini söyledi. Yurtiçi Kargo Cari hesap numaralarıyla müşteri hizmetlerinin bana söylediği gibi alıcı ödemeli olarak klima kitini kargoladım. Kargo ücreti çıkıyor diye teslim almayı reddetmişler. Bunca kişiye aldırdık, savunduk, hata varsa eninde sonunda çözerler dedik. Bu nedir şimdi, bu nasıl bir yaklaşımdır?
  • tyfnktk T kullanıcısına yanıt
    Denedim neler yaptım fakat olmadı bir türlü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende ürünü iade için mail attım. uğraşamıyacam bu ürünle. dertsiz başıma dert alıcam. bi bakmışım klima açılmış kombi yanmış...
  • Mc_cO_By M kullanıcısına yanıt
    COSA yurt içi ile değil de aras ile çalışıyor artık diye biliyorum gelen ürünler aras ile geldi çünkü
  • 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.