Şimdi Ara

Yeni iPad Pro 12.9 ön inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Yenilenen iPad Pro artık dizüstü bilgisayarların yerini almaya hazır. USB Type C portu ve kablosuz şarj olan manyetik kalemiyle iPad Pro'nun ön incelemesi sizlerle. 



  • Valla hocam yaşadığım süre içinde en iyi gözlemim "İnsanlar olumsuz bir şey olduğunda kendileri acaba benim payım var mı düşünmeden karşı taraf/taraaflara yükleniyor".

    Bazen keşke Japon karakteri olsa, kendimizde biraz sorunu arasak, kendimizi düzeltmeye çalışsak... Neyse... Aba aşırı bencil ve düşüncesiziz..
  • Avrupa da 800 küsur iken Türkiye de 5000 küsur. Allah top yekün belanızı versin!

  • kartal172 kullanıcısına yanıt
    AMIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Mesut abi cihaza aşıkmı oldun hayırdır bak alırsın yenge kıskanmasın sonra :D o ne şehvetli zevkli bir anlatımdı.

  • Videoda görünce kalem ve klavye yanında mı veriliyor diye merak edip sitesine baktım, kalem 929 tl'cik. klavye ise 1.429 tl 12.9 inç olan versiyon için, yani videoda görüp merak ederseniz yorulmayın boşuna.

  • Video falan izlemeyince bence.Ben izledim pişman oldum.Alamıyoacağız çünkü.

    Klavye fiyatına takılmayın başka bir sürü alternatif var klavye için
  • bu cocuk buyuk apple fani

  • Microsoft surface daha avantajli kaliyor gene.. dizayn ve kalemi zaten kopyalamislar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes fiyata bilmem neye takılmış. Adam size gidin alın diye mi çekmiş bu video'yu. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik olumsuzluklar zihinleri de etkilemiş gerçekten. Oldu o zaman, Burada çok pahalı ve alamayacağımız için kimse yeni ürün geliştirmesin ve bizim çocuklarda gidip incelemesin, videoları hiç çekmesin bu mantık ile.!!

    Şimdi bu yazdıklarım ürünün fiyatını kabul ettiğim ve alacağım anlamına gelmiyor kesinlikle. Ona ne ayıracak bütçem var, nede ihtiyacım bulunuyor.. Yurt dışı ile ülkemiz alım şartlarına değinmiyorum hiç. Gerçekten pahalı cihazlar. hoş eski modellerde pek uygun değildi..

    Konuya girip yazmak istediğim şey ise başka bir şeydi..

    Keşke Mobil cihazları iPhone'lar da aynen bu tasarım ile çıksa. Çentikten çok daha güzel duruyor ve al benisi çok çok yüksek bir dizayn olmuş..
  • Artık kulaklık girişi ipadde de yok. Büyük bir ilerleme gerçekten. Tebrikler.

  • Dolabim da 17 kisi onceki sevgilim aldigi pembe gomlegim duruyor , bir kere bile giyemedim. Bence buyuk ozguven, tebrikler.
    ( not : siyah ve koyu lacivert gomlekten devam )

  • 14 yıldan fazla bir süredir bu foruma/siteye üyeyim neredeyse ilk günden beri takip ederim diyeceğim tek şey Mesut beye,emeklerine saygım sonsuz "Mesut Çevik" ismi kolay gelmedi bugünlere ancak malesef yazık ediyor bunca yılın/emeğin oluşturduğu ismine

  • Eğer zengin olsaydım kesinlikle 12.9 inç lik ipad pro alırdım. Çünkü ben çizgi roman ve renkli dergi okuma tutkunuyum. Sebebi ise 12.9 inç ipad 4:3 oranıyla dergi boyutunda. Dergi okumak için bana göre en ideal boyutlar, ne bundan daha büyük olmalı, ne de küçük. Ekran Kalitesi ise tartışılmaz.

  • Ben 2012 yılından beri Note serisi kullanıyorum. Sebebi ise stylus kalemi. Daha önce wacom tabletim de oldu. Yanımda bir kalem olması benim hep işimi kolaylaştırdığı için 4 yıl Note 2 kullandıktan sonra Note 5 Ile devam ettim. Ancak bu yıl artık telefon bana yetersiz geliyor demeye başladım.



    Note 5 Ile hali hazırda SD kart girişi olmadan yaşamaya alıştım. Sınırsız Google Drive a sahip biri olarak (şirket maili üzerinden) bir eğitimci olarak hem Android hem de ios tabletleri cucugune kadar inceledim. Sonunda paraya kiydim ve bu yaz 10.5 inç iPad pro ve kalemi aldım.



    Telefon için Android veya iOS tercihi kişisel kullanımda belirleyici olsa da iPad konusunda özellikle kalem söz konusu ise iPad pro üzerine şuan pek cihaz yok. Çok övülen "yağ gibi akan ios" beni bazı konularda hayal kırıklığına ugratsa da kalemi sayesinde resmen Apple gönlümü fethetti diyebilirim.



    Yeni iPad pro duyurulur duyurulmaz özelliklerine baktım, ne yazık ki kalem konusunda yenilikler pek iç açıcı değil. Hassasiyet konusunda zaten aşmış olana ne eklediler diye beklerken magnet tasarım ve kablosuz şarj açıkçası beni memnun etmedi. Eften puften gesture da eksik etmemişler.



    Sonuç olarak iPad sonrası verimliliğim kesinlikle çok arttı. Gerek ücretsiz gerek ise ücretli uygulamalar ile mevcut iPad i bile kalem ile kullanımda zorlayamamis biri olarak yeni cihazın uzun süre her işi goreceginden eminim.



    Kim bilir bu yaz bunu satıp yenisini de alabilirim ama bence bir sonraki iPad pro version kalem kesinlikle değiştirmeye değecek birşey olacaktır.



    Son sözüm Samsung'a.. tablet konusunda o kadar ağırdan aldılar ki.. resmen bu pazarda yerin dibine girdiler.. uygulamalar zaten çok çok eksik üstüne donanım olarak yeni birşey koymayinca benim gibi Note kullanıcılarını da ellerinden kaçıracaklar. Bir sonraki telefonum %90 Note olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal172 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam yaşadığım süre içinde en iyi gözlemim "İnsanlar olumsuz bir şey olduğunda kendileri acaba benim payım var mı düşünmeden karşı taraf/taraaflara yükleniyor".

    Bazen keşke Japon karakteri olsa, kendimizde biraz sorunu arasak, kendimizi düzeltmeye çalışsak... Neyse... Aba aşırı bencil ve düşüncesiziz..

  • Buna bu parayı gömeceğime gider adam gibi ince yeni nesil laptop alırım hemde ışıklı klavyeli üstüne de rakı balık yaparım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikeee -- 1 Kasım 2018; 6:32:58 >
  • Eskiden bu sitede teknolojiyi bilen anlayan insanlar yazardı, gelinen durum maalesef can sıkıcı. Arkadaşlar bu iPad içerik üretimine odaklı bir cihaz. Mesela Wacom tablet almak yerine, her yerde yanımda olsun gidip cafe de bile 'profesyonel' çizimler yapabileyim diyecek insanlar için. Müzik dinlemek, dizi izlemek ve internette sörf yapmak istiyorsanız max 2000 liraya güzel bir tablet alabilirsiniz. Lütfen bilinçsiz yorumlar yapmayın artık, cihazın fiyatı ve sundukları gayet iyi.

  • Birtek ben mi beğenmedim yahu berbat görünmüyor mu eski hali çok daha güzeldi keşke sadece alt ve üst çerçeveyi biraz inceltip gerisine dokunmasalardı. Gerçekten berbat

  • benmi yanlış hatırlıyorum yoksa erdi apple store sorun yaşadıktan sonra mesut apple düşmanı olmuştu .Dh politikacıları geçti para sen nelere kadirsin. hadi bunuda yayınlama

  • Son incelemeler güzel olmuş, görmüş kadar olduk :)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.