Şimdi Ara

Yeni iPad Pro modelleri için USB Tip-C aksesuarları duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple’ın ilk kez ortak bir kullanım standardı olan USB Tip-C bağlantısına geçiş yaptığı yeni iPad Pro modelleri için aksesuar ürünleri de kendisini göstermeye başladı. Elbette fiyatlar oldukça yukarıda seyrediyor.


     


    Yeni ve pahalı


     


    Mac ürünlerinde USB Tip-C girişi olduğu için zaten daha önceden pek çok aksesuar satıştaydı. Şarj kabloları, dönüştürücü kablolar, çoklu ekran çıkışları bunlar arasında. Yeni olarak 3 aksesuar daha listeye eklenmiş.


     


    Ayrıca Bkz.Intel üretimin bir kısmını TSMC’ye kaydırıyor

    3.5mm kulaklık girişini kaldıran yeni iPad Pro modellerinde haliyle bir adaptör ihtiyacı ortaya çıkmış durumda. USB Tip-C kulaklık dönüştürücüsü burada devreye giriyor. Adaptörün fiyatı 69TL olarak belirlendi.


     


    1 metrelik aynı uçlu USB Tip-C şarj kablosu 149TL seviyesinden satılıyor. 2 metrelik daha önce çıkan versiyonu da yine 149TL fiyat etiketine sahipti. USB Tip-C SD kart okuyucusu ise 299TL’den satılacak. Elbette bu aksesuarları diğer USB Tip-C bağlantılı cihazlarda da kullanabileceksiniz.


     




     


     


     

     







  • Kısacası Apple lightning kulaklıklarımızı Yeni iPad Pro’da hiç bir şekilde kullanamayacağız!

  • 'Yeni ve Pahalı' diye alt başlık atılmış. Apple eski yeni farkı gözetmeden kullanıcılarına 'Pahalılığı' ilk öncelik olarak sunmayı amaçlayan bir firma.
    O yüzden bu alt başlığı oldukça yanlı ve firmayı rencide edici buluyorum. Editörler lütfen gereğini yapsın...

  • Allahım inovasyon budur işte şimdi ben varolan iphone kulaklığımı yeni ipadde kullanamayacağım ve gidip 69 tlye dönüştürücü alacağım.... Sen çok yaşa apple!!!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android cihazlarda kullandığımız 20 liraya aldığımız USB tip C kablolarını kullanmak mümkün değil mi?

  • Tüketiciyi saf yerine koymalarını beni öldürüyor. Apple kullanıyor olsam sinirden bir daha apple almazdım. Aynısını kullandığım firma yapsın onuda almam. Kesin ve net.

  • Apple alırsan ekime almazsan kasıma demiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Typc diyerek seviniyordunuz bakıyorum da halen typc USB A dönüştürücü yok demek ki Samsung T5 harici SSD takamıyacğım ne anladım typc den harici bir depolama takamadıktan sonra ne işe yarar 4 k çıkışı veriyormuş tüm kullanıcıların en büyük eksiği buydu %3-4 geçmez o özelliği kullanacak insanlar zaten 4 K çıkış istiyorsa o adam Macbook Pro kullanıyordur net.Birde 4 K çıkışla ne yapacak pugb 4 K ekrana bağlayıp mı oynacak 4 K ekranım olsa Macbook kullanırım iyi misin Apple ? Oyüzden 10.5 iPad pro alın dahada ucuzlasın hemen alın o daha iyi net.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgood -- 31 Ekim 2018; 11:52:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.