Şimdi Ara

YENI IRIVER T9 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
10.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oeste

    Malum iriver t9 nadir satıcılarda olduğu için bazı satıcılar fiyat şişirmekte serbest. Geçen yıl çıkmış bir alet gün geçtikçe karaborsanın elinde gibi sürekli zamlanıyor aynı şey t60 modeli içinde oldu, alet 100 lira gibi fiyattan satılırken 5-6 ay sonra fiyatlar gereksizce üste çıktıhttp://www.ebay.com/itm/iRiver-T60-4-GB-Digital-Media-Player-/221011756248?pt=Other_MP3_Players&hash=item337553c4d8#ht_500wt_945 Bu durumda yapılması gereken en güzel şey en uygun fiyata bulunduğu an alınmalı. Mesela dün linkini verdiğim satıcıda 2 tane ucuza kalmıştı oda ben linki yolladıktan sonra anında bitti. Fiyat ortalaması 55-70 dolar olan birşey için fazla para ödemeye gerek yok mesela amazonda herifin biri şu fiyattan satmışhttp://www.amazon.com/iriver-T9-Party-Pink-player/dp/B00566D83O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1335778457&sr=8-1. Diyelim ben Amerika'dan ucuza alıp burda size gereksiz pahalıya satsam hoşunuza gider mi ? Bunlar ucuz şeyler satıcı fazla kar payına sahip olmamalı, galiba siz dünkü ucuza iriver t9 fırsatını kaçırıp sinirlendiniz bu durumda yukarıda yazdığım gibi siz pahalı olanı alın en doğru seçim o olcak gibi




    Katılıyorum bazı eski ürünler karaborsada epey pahalıya satılıyor.

    Bende bir ürün almadan önce yurtdışı araştırması yapıyorum daha önce epey alışverişim oldu ebay'den.Tabiki kimse çok fazla kar marjı olan bir ürünü almak istemeyebilir.Özellikle yurtdışından alma imkanı varsa.

    Sinirlenen ben değilim sizin satıcıya karşı yaptığınız üslup hoş olmadığı için ve ben Türkiye'deki satışında uygun bir fiyat olarak gördüğümden dolayı size bu tepkiyi verdim.Yoksa ürünü kaçırmak asla umurumda olmaz artık elektronik alma doygunluğuna ulaştım doğrusu ne maddiyatım nede isteğim var bu konuda.Ha istediğim ürün olursa almaktan çekinmem ama birkaç kez düşünürüm gerçekten bu parayı hak ediyor mu diye ve benim işime yarayacak mı diye.Sabırlıyım kısacası :) Ama alınca biraz daha pahalıya ama kaliteli ürün alıp uzun süre kullanmak isterim.Uzun süre keyifle kullandığım ve yurtdışından getirttiğim cowon iaudio u3 4gb kaza sonucu bozulmasa zaten beni cihaz bozulana kadar götürürdü eminim.Sandisk sansalarıda düşünüyorum ama dediğim gibi biraz kaliteyi seviyorum sanırım ve daha fazla vermekten çekinmiyorum bu açıdan.Belkide sandisk gibi daha ucuz modellerde benim işimi fazlasıyla görecektir.

    Ayrıca yukardaki mesajları tekrar gözden geçirdim siz satıcıyı 200 lira çok ebayde 135 lira demişsiniz sonra satıcı 175 lira kargo dahil indirmiş 40 lira kar payını haşırt olarak görmüyorum doğrusu.Açıkcası herkesin yurtdışından alışveriş tecrübesi olmaması dolayısıyla ve yurtdışından alışveriş etmenin risklerini de göz önüne koyarsak alınabilecek ürün olarak görüyorum doğrusu.Ha cihazlar daha ucuzlamıştır ona birşey diyemem tabiki fark daha fazla olursa alıcının isteğine bağlı olarak değişebilir tabiki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 30 Nisan 2012; 22:52:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: complete_

    Birde mp3 playerlar da yıl kavramına inanmıyorum yani 2012 model daha önceki yıllara üretilen mp3 playerlardan daha iyi demek çok yanlış dünyanın en iyi dap ları 2000 li yıllarda yapılmıştır aynı kaliteyi tutturan 2011 ve 2012 model dap tanımıyorum..
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 1 Mayıs 2012; 13:03:53 >
  • iriver h serisi,iriver t10,kenwood mg ilk serisi,trekstor vibez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: complete_

    iriver h serisi,iriver t10,kenwood mg ilk serisi,trekstor vibez
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 1 Mayıs 2012; 13:04:10 >
  • sony a serisi ve x serilerini dinledim nuteral ses anllayışına sahip biri bir olduğum ve dijital ses frekansları beni rahatsız ettiği için sesi dinlerken sıcak vermeleri dinleme zevkini artırabilir ama bana uygun player lar değil hifiman serileri iyi player lar ama genel fiyat seviyeleri nedeni ile üst gelir grubuna hitap eden ürünler denedim desem yalan olur hifiman ürünleri genel anlamda pahalı ürünler en ufak ürünleri dahi 200.-usd den başlıyorlar ki çoğu ürünleri bu fiyatları haketmiyor tabi ki önlerinde çok iyi bir apple örneği var pahalı ürünler tüketici bazında çok iyi gibi bir algı yarattığı gerçeği yadsınamaz aynı politika beats kulaklıklarda da geçerli ben genel tüketici ürünlerinde ki örneklerimi verdim yoksa hiçbir player 1.000.-TL etmez..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: complete_

    sony a serisi ve x serilerini dinledim nuteral ses anllayışına sahip biri bir olduğum ve dijital ses frekansları beni rahatsız ettiği için sesi dinlerken sıcak vermeleri dinleme zevkini artırabilir ama bana uygun player lar değil hifiman serileri iyi player lar ama genel fiyat seviyeleri nedeni ile üst gelir grubuna hitap eden ürünler denedim desem yalan olur hifiman ürünleri genel anlamda pahalı ürünler en ufak ürünleri dahi 200.-usd den başlıyorlar ki çoğu ürünleri bu fiyatları haketmiyor tabi ki önlerinde çok iyi bir apple örneği var pahalı ürünler tüketici bazında çok iyi gibi bir algı yarattığı gerçeği yadsınamaz aynı politika beats kulaklıklarda da geçerli ben genel tüketici ürünlerinde ki örneklerimi verdim yoksa hiçbir player 1.000.-TL etmez..
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 1 Mayıs 2012; 13:04:25 >




  • NATURAL demek sitedim ne saçma sapan yorum bu böyle bişey biliyorsan sen anlat burda insanlara bişey sorup cevapları ile ilgili eleştiri yapmak senin genel ahlakın sanırım herşeyi çok bilen adamlardan zaten uzak dururum sende o tiplerdensin sanırım burda boş bir konu için boş bir yorum yapmışsın işkembe-i kübra ne demektir.

    kübra=büyük
    işkembe=işkembe
    işkembe-i kübra = kalın bağırsak işin içinde kalın bağırsak cümle arkaya doğru gider,
    kıçından sallanmak anlamında kulandın sanırım ilk başta arkadaşlar mp3 player konusunda kübra yı kim işkembeye götürecek diye anlamış olabilir saçma sapan yorumlarla sinir yaptırma işine bak 2 tane ürün satacağım diye her mesaja atlama hifiman'ini al benimki iyi de dur , belki bir köşede belki ölürüm ama sende burda yine birine sallarken mefta olursun dikkat et..hayatını donanım haberde harcayarak geçirmissin zaten biraz da sosyal dünya da hayat geçir...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: complete_

    NATURAL demek sitedim ne saçma sapan yorum bu böyle bişey biliyorsan sen anlat burda insanlara bişey sorup cevapları ile ilgili eleştiri yapmak senin genel ahlakın sanırım herşeyi çok bilen adamlardan zaten uzak dururum sende o tiplerdensin sanırım burda boş bir konu için boş bir yorum yapmışsın işkembe-i kübra ne demektir.

    kübra=büyük
    işkembe=işkembe
    işkembe-i kübra = kalın bağırsak işin içinde kalın bağırsak cümle arkaya doğru gider,
    kıçından sallanmak anlamında kulandın sanırım ilk başta arkadaşlar mp3 player konusunda kübra yı kim işkembeye götürecek diye anlamış olabilir saçma sapan yorumlarla sinir yaptırma işine bak 2 tane ürün satacağım diye her mesaja atlama hifiman'ini al benimki iyi de dur , belki bir köşede belki ölürüm ama sende burda yine birine sallarken mefta olursun dikkat et..hayatını donanım haberde harcayarak geçirmissin zaten biraz da sosyal dünya da hayat geçir...
    Sayın @galata80. Sizinle boy ölçüşemeyeceğimi anladım. Saygılarımı sunar, iyi günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 1 Mayıs 2012; 13:05:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pckolik13

    Bu ürün ses kalitesi olarak Sansa Clip+ ya veya Cowon'un D2/S9 gibi bir modeline kafa tutabilir mi ?

    arkadaşlar bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.....
  • iriver t9 isteyen mesaj atsın.elimde mevcut
  • sansa clip ve cowon serisinden çok daha üstün bir cihaz cowon serileri yapay ve ses kalitesi vasat, boy ölçüşeceği clip malesef frekans kırpıyor sesi daraltıyor ondan sesi kaliteli bilmiyorum kafasına göre takılıyor yani T9 ÇOK DAHA KALİTELİ detaylı ve tok bir sesi var ve malzeme kalitesi de 2 gömlek üstün ben şu an kullanıyorum 2 adet almıştım istersen 1'ini satarım fiyat 160.-TL
    Bu ara da sansa clip de var 80.-TL ama kesinlikle T9 DERİM..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: galata80

    cowon serileri yapay ve ses kalitesi vasat


    Cowon serisinin tümünün de ses kalitesi vasat veya yapay değildir. iAudio9 ve J3 sadece bunlara örnek verilebilir. Milletin aklını bulandırmayın bir cihaz satcam diye.
  • sanada cawon satayım hastasıysan..d2 var elimde..naturel müziğin keyfine var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: galata80

    sanada cawon satayım hastasıysan..d2 var elimde..naturel müziğin keyfine var


    Sağol bro. Senin hayatın kadar player kullandığım için üç kuruşun peşinde değilim.
  • benim hayatım kadar player'ı dinleme şeklini merak ettim!!sen cowon hastası isen birkaç kişinin hayatı kadar player kullanma bundan sonra sana da yazık bize de..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: galata80

    benim hayatım kadar player'ı dinleme şeklini merak ettim!!sen cowon hastası isen birkaç kişinin hayatı kadar player kullanma bundan sonra sana da yazık bize de..


    Şu yukarıda kurduğum cümleden Cowon hastası biri olduğumu çıkarman; 3 kuruş peşinde olan ezik biri olduğunun en büyük göstergesidir. Sizin gibiler azcık bir paraya etraftaki tüm markalara b.k atmaya çok meraklıdırlar. Sırf elimdekini satacam diye şu yaptığına bak. Yazık sana diyip bu seninle muhatap olma iğrençliğini burada noktalıyorum.
  • sen ne saçma bir adamsın 3 kuruş yüzünden şunu yapan,bunu yapan sanki forumda ahlaksızlık dönüyor elimde şu player var şu fiyattan satabilirim diyorum seside şöyle diyorum aynı bit pazarındaki yaşlı moruklar gibi ortaya atlayıp onu alma ondan dolayı bunu alma seni kandırıyorlar bunların hepsi böyle diyip kendi kendine konu yaratıyorsun burda..
  • 175 lira karşılığı İriver T9 aldım. Sağolsun Altınok arkadaştan aldım. Yurtdışından 50-60 lira daha ucuza alınabilirmiş ama gümrük olayını kafam almıyor. Ben garantici adamım. Burda daha ucuza alabilen arkadaşların kavga etmesini anlamıyorum. Sayfa boyunca kavga edilmiş.

    T9 kullanlar çok övdüler bu marka ve bu modeli. Dayanamadım ve aldım. Aslında Ben ipod takılan biriydim. Belki daha kolay bulunabilen ve popüler bir ürün olduğu için ama İriver daha önce H10 20gb modelini kullanmıştım boyutu büyük olduğu için sürekli kullanamamıştım. Bunun boyutu oldukça uygun. İriver markasının mp3 çalarda Dünyanın en iyisi olduğu söyleniyor ne kadar doğrudur acaba merak ettim?
  • İriver T9 tam da tahmin ettiğim gibi çıktı. Düzinelerce ipod kullanmış biri olarak bunun sahip olduğum ilk müzik çalar olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Tavsiye ederim. iriver t9 inanılmaz bir alet.
  • iriver t 9 un kutusunda çıkan kulaklığı yeterlimidir ? yeterli değilse tavsiye edebileceğiniz bir kulaklık varmıdır?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.