Şimdi Ara

Yeni Nesil Sosyal Medya Platformu Kuende ; Yatırım Serüveninde !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye, Kuende'nin Yatırım Serüvenine Öncülük Ediyor !

    Türk topluluklarının, kullanıcılarının konforunu artıran ve sosyal etkileşimini oyunlaştırılmış mücadelelerle cesaretlendirip ödüllendiren yeni nesil merkeziyetsiz sosyal platform olan Kuende'ye ilgisi büyük.

    Halka arza çıkartılan Kuende jetonlarının (KUE) yatırım sürecinde yalnızca birkaç gün içinde 10,000 ETH lik fonun toplanmış olması projenin ne denli ilgi çektiğinin ve yatırım süreci başarısını göstermekte.

    Kuende, Türkiye’yi en büyük marketlerinden biri olarak gördüğü için önümüzdeki sene Ocak ayında uygulamalarını Türkiye’de yürürlüğe koyacak. Bundan dolayıdır ki kullanıcılar, teknik adamlar, YouTube yayıncıları hatta büyük firmalar bile vizyonununa ve potansiyeline inandıkları için Kuende’yi desteklemekte ve bu müthiş projenin bir parçası olmaya çalışmakta.
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=rd251xhk8Cw

    Kuende hakkındaki bazı İlginç gerçekler [;)
    - İyi organize olmuş başarılı takım üyeleri ( 20 tane geliştirici, 2 tane eski Google çalışanı)
    - iOS, Android & Web tabanlı iyi geliştirilmiş uygulamaları
    - Oldukça başarılı merkeziyetsiz firmalarla ortaklık,işbirliği ve ya ödül havuzu birlikteliği yürütmekte ki birçoğu çoktan kendi topluluklarını Kuende’ye getirdiler. Bunların arasında
    Sirin Labs, Bancor, Civic, Stox, IPSX gibi şirketleri sayabiliriz
    - Özel yatırımcılarından biri olan Dokia Capital gibi Ethereum başta olmak üzere Polkadot, Parity, OmiseGo ve birbirinden farklı protokollerin iletişimine devrimsel bir teknolojik çözüm sunan Cosmos Network (ki yatırım sürecinde bonus olarak ayrıca jetonuyla ödüllendirilicek) gibi nitelikli projelere yatırım yapmış bir şirketin bulunması oldukça ilgi çekicidir
    - Charlie Shrem - Bitcoin Vakfı kurucusu, Aurel Iancu - Cosmos destekçisi ve Fadi Bishara - Silikon Vadisi efsanesi gibi önemli kişilerce tavsiye edilen ve dünyanın en iyi takımlarından biri olan Tendermint ve Cosmos Network’le çalışarak Kendi merkeziyetsiz cüzdanlarını geliştiriyorlar.
    https://youtu.be/qLAPnGPhvuI


    Peki, Kuende’nin Yatırım Serüvenini Benzersiz Yapan Nedir?
    Yukarıda anlatılanlar yeterli gelmediyse, Gelin gelecek projelere ilham kaynağı olacak yeni stratejilere sahip Kuende'nin halka arzında ne gibi özellikler içerdiğini beraber inceleyelim.

    Bonus Yapıları
    Cosmos, Sirin Labs, Bancor, Civic, Stox Ve IPSX gibi partnerleriyle yaptıkları anlaşmalar gereği partnerlerinin jetonlarına kendilerininki ile beraber eşsiz bonus imkanı sunmaktalar. Eğer bu %10'a varan bonuslardan faydalanmak ve ayrıca yukarıda bahsedilen Cosmos Network'un jetonu olan ATOM u nasıl alacağınızı öğrenmek isterseniz (https://ico.kuende.com/bonus-airdrop-structure/) okumanız yeterli olacaktır.

    Canlı Destek Kanalları
    Kuende; ekstra bir adım daha atarak, içinde Türkçe’nin de bulunduğu 3 farklı dilde hizmet veren farklı Telegram gruplarının yanı sıra destekleyen ve yatırımda bulunan insanlara: "KYC prosedürü nedir? Bonus yapılarıyla ilgili ayrıntılar nelerdir? Ethereum cüzdanını nasıl oluşturabilirim?" gibi sorularını cevaplamayı amaçlamış takım üyeleri ve adminlerinden oluşan CANLI destek kanali oluşturmuş. Canlı desteğe (t.me/kuende_tr)'dan ulaşabilirsiniz.

    Halka Arzın Detayları
    - ERC20 temelli jeton, sembolü: KUE
    - Toplam Token arzı: 3.56 milyar KUE
    - Satışa sunulan token sayısı: 1.78 milyar (Toplam arzın yarısı)
    - Satış fiyatı için 1 ETH = 50,000 KUE (1 KUE = 0.00002 ETH)
    - Toplamda en az gerekli miktar: 4,000 ETH, toplanılacak maksimum miktar: 28,980 ETH
    - Halka satış zaman dilimi: 19 Ekim - 16 Kasım
    - Minimum yatırma miktarı : 0.1 ETH, Maximum yatırma limiti: Yok .
    - Satılmamış Jetonlar yakılacak.

    Kuende'nin bir parçası olmak yani yaşanan en popüler, yenilikçi ve avantajlı halka arza dair bigi almak istiyorsanız ico.kuende.com sitesini ziyaret etmenizi öneriririz !

    Konuyla İlgili Linkler:
    - Ürün: kuende.com
    - Resmi Topluluk: t.me/kuende
    - Türk Topluluğu: t.me/kuende_tr
    - Canlı Destek: t.me/kuendesupport
    -Kuende Main Features =>https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=rd251xhk8Cw

    Yeni Nesil Sosyal Medya Platformu Kuende ; Yatırım Serüveninde !Yeni Nesil Sosyal Medya Platformu Kuende ; Yatırım Serüveninde !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecetin.950 -- 22 Ekim 2018; 21:39:43 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.