Şimdi Ara

YENİ SEAT IBIZA 1.2 TSI STYLE Hk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
400
Cevap
16
Favori
88.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yakıt konusunda bilgi olsun diye söyle birşey paylaşmak istiyorum. İbiza 1.2 Tsi 90 bg style manuel araçımla 10 . depomu bitirdim.Aracı aldığımdan beri her depoda yakıt tabanca atıncaya kadar fullenmiştir. Yani hesaplama nettir. 1 depo hariç hepsi Shell fullsave yakıttır. Yakıt fişlerinden alınan benzin ve yapılan toplam km hesabını paylaşmak istiyorum. Bu km nin 2 deposu hariç tamamı Ankara şehir içi trafik. Dur kalklar yokuş inişler çıkışlar. Aracın yol bilgisayarı alınan yakıt hesabında Otalama 30 km hız ile 6.9 lt göstermekte. Uzun Dönem gösterge ise 6.7 Lt gösteriyor. Kasımdan beri Kış lastiği takılı ve havanın soğuması yakıtı biraz arttırdı. Benim hesabım ise ekte görüldüğü gibi. Yakıttan gayet memnunum . Herkese selamlar. Kolay gelsin.


    Bu değer 10 depo yakıtla oluşan değerdir. Yani her depoda ortalama 658 Km Yol gidiyor görülüyor. Bu durum şöyle aslında Ankara şehir içi her depo 600- 615 km arası . uzun yolda ise 800 - 850 km arası denilebilir.

     YENİ SEAT IBIZA 1.2 TSI STYLE Hk
  • zozo kullanıcısına yanıt
    Çok güzel değerler
  • zozo kullanıcısına yanıt
    Üstad aracı nasıl kullanırsınız? Sakin/agresif? Vites değiştirme üst devriniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celutska kullanıcısına yanıt
    Sakin kullanırım. Yol müsaitse hız sabitlemeyi açarım genelde. Vites değişim uyarılarına dikkat ederim. 2000 deviri geçmem genelde. bir an önce hıza göre uygun olan en üst vitese geçerim. hep 1500-2300 devir aralığında tutarım.
  • Volkswagen Polo 1.2tsi ve Seat ibiza 1.2tsi arasında kaldım, ıbiza daha cok donanımlı, Led paket felan aynı fiyata denk geliyor.. Ne yapacağımı bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat Ibiza al derim, dolu dolu hem de konforlu aynı fiyata Volkswagen Polo boş alacağına... Üzülmezsin , seni çok da tatmin eder. Gayet de keyifli olur aksesuar ve diğer farklarıyla..
  • 1.2TSI Referance son yolculuğum. (Araçta 2 kişi bir bebek (150kg civarı yolcu) + 40-50kg civarı yük vardı.

    808 km yazan; Manavgat/Antalya - Bahçeşehir/İstanbul



    623km yazan aynı yolun Isparta'dan yakıt aldıktan sonraki kısmı;

    Not : Aracım 3000km daha yeni yolda gelirken geçti. Bu arada Isparta da pompacı yedek depoyuda dolduruyum mu dedi, o ne dedim yedek deposu var aracındedi benzin girişinde bi tuş var dedi ona basınca ek depoyuda doldurur ilk ordan tükeymeye başlar dedi. Doldur dedim araç 7lt benzin daha aldı, Ispartadan Bilecik'e kadar depo full gösterdi, sonra ilk çubuk düştü 623km sonra ise depo yarıdan bir çubuk fazla gösteriyordu. O nedir bir zararı var mıdır bilen var mı? Ne ise menzili baya bir arttırıyor sanki.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     YENİ SEAT IBIZA 1.2 TSI STYLE Hk YENİ SEAT IBIZA 1.2 TSI STYLE Hk
  • Merhaba, ben de Style paket aldım bu hafta. Aslında Reference yeterli gibiydi ama en az 4 5 sene kullanacağım arabayı daha donanımlı kullanmak daha mantıklı geldi. Pişman değilim. Ekstra özellikleri çok açıkçası.

    Led farlar, sis farları, 2 ekstra hava yastığı, ön arka frenler disk, 15 Inch celik jant, gövde rengi ayna ve kapı kolu, renkli multimedya, dijital Klima, Bluetooth, deri direksiyon simidi, direksiyondan kumanda, vites topuzu ve el freni özel, 2 tane fazla hoparlör ve son olarak farklı koltuklar. 4000 fazla verilir bence. Reference ve Style arasında kadranlarda da farklılık var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkkadi kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba bende style paketin birazdaha opsiyonlusunu yani 1.0 tsi dsg almayı düşünüyorum. aracın kokpitine oturduğunuzda direkisyonu gösteren bir foto atma imkanınız varmı, bunu şey için soruyorum. 2015 style ile 2016 style arasında ne gibi farklılıklar var, standart olarak direksiyon üstü kontrol tuş takımı yok baktığım bazı stylarda sanırım 2015 yılı üretimler için bu, acaba 2016 yılı üretimlerde direksiyon kontrollü sistem varmı ?
  • boccereco kullanıcısına yanıt
    2015 yılında sonlarına doğru makyajlanmış kasa İbiza çıktı. Bu 1.0 motor da makyajlanmış kasa ile geldi. Bu makyajlanmış kasaların style paketlerinin hepsinde deri direksiyon ve direksiyondan kumanda geliyor. Yani 2015 model makyajlanmış style kasaların hepsi de bu şekilde. (muhtemelen Ekim sonrası araçlarda) Ben unutmazsam foto gönderirirm yine size.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende 2011 1.2 105 bg otomatik dsg li ibiza aldım. Alalı 1 buçuk ay oldu. Forumlarda dsg den çok şikayet eden var. Özellikle VW kullanicilari. Servis bu aracı çok dikkatli kullanmak lazım dedi.sizce kullanırken nelere dikkat edilmeli. Aracım şu an 71000 km.de 2. Sorum: yakıt da 9.2 lt nin altına düşmüyor okadar sakin kullanmama rağmen. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aeris kullanıcısına yanıt
    Merhaba... Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Hiçbir araçta yedek depo mevcut değildir. Yedek depo dediğiniz şey yakıtın buharlaşmasi halinde emniyet için ayrılan bosluktur. Kesinlikle (özellikle yaz aylarında) depo tam doldurulmamalidir. Ölçüm için aracın yol bilgisayarına güvene bilirsiniz tam sonuç veriyor. Iyi gunler. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 seat ibizas 1.2 style alınır mı
  • Bende bugun 1.2 styl+plus paketi almis bulunuyorum pazartesi yada sali elime gececek kullananlarin olumlu yorumlarina dayanarak vede baya inceleyerek ibizaya sonunda karar verdim hayirlisi olur umarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokkumu G kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun, plus paket almakla en iyisini yapmışsınız.yıllarca donanımın tadını çıkarırsınız.ben alırken maddi açıdan plus almayı düşünmüyordum, bayide sadece plus paket kalınca mecbur kaldık aldık, iyi ki almışım diyorum şimdi. full link geldiği zaman 6,5 inç ekranın tadından yenmeyecek.
  • Bende plus paket almaya mecbur kaldim aslinda ellerinde style paketin bos olaninin sadece kirmizisi vardi onuda almak istemedigimden plusunu aldim dediginiz ozellikte sanirim ucretli olarak acilacakmis arastirdigim kadari ile bana 7 inc teklif etti bayi fiyat farki dedigimde 2600 deyince kalsin dedim zaten plus satip ekrani buyutuyolar 6.5 inc yapiyolar sonra bide 7 inc satmaya calisip 2600 lira diyolar bu zihniyeti anlayamadim :)) plus pakete keski bu 7 inc olanini koydalardi direk navigasyon arka gorus kamerasi ekleniyo ama fiyat traji komik malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde sunu sormak istiyorum 1.2 tsi alanlar cevaplarsa sevinirim araci aldiklarinda trafik seti varmiydi araclarda bugun alicam hizli cevap gelirse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokkumu

    Birde sunu sormak istiyorum 1.2 tsi alanlar cevaplarsa sevinirim araci aldiklarinda trafik seti varmiydi araclarda bugun alicam hizli cevap gelirse sevinirim

    Evet vardı
  • ben aldığımda içinde trafik seti yoktu, kullanma kılavuzuna göre de trafik seti içinde gelmediği yazıyor. Başka bayilerden alan arkadaşlara trafik setini sorgusuz sualsiz vermişler. öğrenince durumu ben de bayiden istedim kargoladılar, teslim almada gecikince geri gitti bir daha da uğraşmadım.şuan yapı marketten aldığım seti kullanıyorum.çok da önemli değil ama orijinal set olsa daha iyi olurdu tabi özellikle satarken. sen yine de iste, şu açıdan özellikle almanı tavsiye ediyorum aracı aldın bayiden trafiğe çıktın, polis çevirse ya da allah korusun yolda kalsan yanında trafik seti yok.teslim alırken sana imzalatılan teslim fişini tek tek kontrol et. kayadibinde geçiştiriyorlar hızlıca, tek tek kontrol et heryerini. benim bijon kapaklarından biri eksikti allahtan yakındım geri gidip aldım hemen bir tane.
  • Cepalariniz icin tesekkurler gidiyotum simdi bakalim umarim problem yasamam birazda sanssizim bu konularda :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.