Şimdi Ara

Yeni Sezonda Hızlıca Level 70 Olma Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diablo 3 ‘de sezon başlangıçları en sevdiğim kısım. Kaç sezondur sezona başlayıp 3-5 gün oynayıp bırakıyorum ama bu başlangıçlar her zaman eğlenceli, bu yüzden sezona başlayacak arkadaşlara biraz bilgi vereyim dedim, umarım işinize yarar.


    Pek çok hızlı 70 olma yöntemi mevcutken hangilerini seçeceğiniz size kalmış. Ben elimden geldiğince hepsinden bahsetmeye çalışacağım.


    Bildiğiniz gibi oyunda challenge rift denen ve zamanında bitirdiğinizde size materyal ve altın veren bir bölüm mevcut. Öncelikle sezona başladığımızda yapacağımız lvl 1 karakterimizi açtığımız gibi oyundan çıkıyoruz.(Yeni karakter açmayı unutmayın ve bu hafta challenge rifti yalnızca deneme amaçlı yapın, kesinlikle bitirmeyin.) Challenge rifte girip bunu bitiriyoruz. Yeni karakterimizle oyuna girdiğimizde sol alttaki mailden kutumuzu alıp, 70 olana kadar çok işimize yarayacak materyaller ve altını alıyoruz. Burdan gelen her şey bizim için değerli. Bunları nasıl kullanacağımıza gelince;

    Yaklaşık 450 adet shard kazandık. Bunları henüz level 1’ken karakterimize göre kadaladan eşya almak için kullanacağız. Bu aldığımız eşyalar 70 olana kadar çok işimize yarayacak. Mesela; Barbar için ayakkabı ve kolluk(bracer), necro için eldiven, monk için ayakkabı veya kolluk çekip bunların legendary gelmesini umuyoruz. Çekeceğimiz eşyaların işe yarar olmasına dikkat edin. Bunları birkaç level sonra kullanmaya başlayabileceğiz ve oyun hızımızı çok artıracak. Bunları bulursanız daha iyileri gelmediği sürece 70 olana kadar çıkarmamanızı öneririm.

    Level 1 de hangi karakterin ne çekebileceğini gösteren tablo : Tablo için tıkla

    Bu tabloda oynayacağınız karakterin levelini 1 olarak sol üstten seçip, Kadaladan neler çekebileceğiniz görebilirsiniz.

    Kadalayla işimiz bitince demirci ve mystic’i lvl12’ye getiriyoruz. Bunu yapmak, lvl 40a geldiğimizde çok işimize yarayacak. Sebebnini anlatacağım.


    Bu kısımları hallettikten sonra artık yaratık dövmeye başlayabiliriz. Anlatacaklarım grup oyunu için geçerli olup solo olarak çok daha hızlı şekilde 70 olmanın yolları var ama bu yazı şimdilik bunu kapsamıyor. Talep olursa ekleme yaparım.

    Oyuna master seviyesinde adventure modda başlıyoruz. Hemen follower’lardan bize uygun olan silahlarını alıyoruz böylece daha ilk anda yeterli bir hasar artışı sağlıyoruz, arkasından hemen bir pet alıyoruz ki oyun boyunca düşen altınları toplamakla uğraşmayalım. Act 2 görevlerinde Zoltun Kulle veya Maghda görevi varsa bunlardan birine gidiyoruz. Bu görevlerden biri yoksa oyunu baştan kuruyoruz. Tercihen Zoltun Kulle görevini bitirince 1-2 dakika içinde lvl 4 olduk ve görev sonu kutudan düşen eşyalar da bize 3-5 level yetecek kadar hasar ve dayanıklılık kazandırdı.

    Artık zorluğu harda indiriyoruz. Expert yapmayın çünkü getirisi ve zorluğu dengeli değil. Şimdi lvl 11 olana kadar yoğunluğu çok olan haritalarda gezeceğiz. En güzel yer: Act 1 Halls of Agony lvl3. Burayı bitirince oyuna çıkıp geri girebilirsiniz veya başka bir yoğunluk olan haritaya geçebilirsiniz. Level 11 olduğumuzda herkes belirli bir köye dağılıp satıcılardan hasar artıran yüzük ve kolye bulmaya çalışacak, bu kısım da önemli çünkü bunları aldığınızda göreceksiniz ki hasarınız bir anda 2 katına çıkacak. Eğer hiç bir satıcıda “2-4 dmg” veren yüzük veya kolye bulamazsanız oyunu yenileyin ve tekrar bakın. Aslında yüzükler level 7 de satıcılarda çıkmaya başlıyor ama tekrardan kolye bakmak için level 11 de gelmek yerine ikisini birden aradan çıkarmak bence daha mantıklı.

    Level 11 olup yüzük ve kolyemizi de tamamladıktan sonra bir yol ayrımına geldik. Pek çok oyuncu burdan itibaren direkt 70 olana kadar rift yapmayı önerse de ben bir tur bounty yapmayı öneriyorum. Bunun iki sebebi var. Birincisi 70 olduktan sonra ilk hedefimiz olan set tamamlama görevinin bir parçası olan bu görevleri zaten yapmamız gerekecek. Aradan çıksın. İkincisi ise bounty kutularından çıkacak olan “Cain set” veya “Borne Set” bize çok büyük deneyim puanı kazanma artısı sağlayıp 70 olmamızı hızlandıracak. Bountyden bunları düşürürsek hemen bunları yapalım, lvl23 de giymeye başlayalım ve 70 olana kadar mümkünse çıkarmayalım.

    Bounty de bittikten sonra artık yapacağımız şey 70 olana kadar rift yapmaktan başka birşey değil.
    Burada isterseniz (sanıyorum lvl 16dan sonra düşmesi garantiydi) adventure moddan cıkıp campaign başlayabilir ve Skeleton King’e kadar gelip Leoric’s Crown düşürebilirsiniz. Bence harcanan zamana değmez.

    Şimdi gelelim riftler sırasında ne yapacağımıza :
    Öncelikle neredeyse her levelde yeni bir skill açılıyor, hangisini kullanacağım diye düşünüyorsanız, ben şu siteden bakıyorum:

    Tıkla

    Buradan oynayacağınız karakteri seçin, her levelde hangi skill’in alınacağına dair listenin fotoğrafını çekin, level atladıkça bakarsınız. Bunun yanında düşen legendary’ler olacak. Skill’lerini bu düşenlere göre de ayarlamayı unutmayın.

    Yaklaşık her 5 levelde bir veya her rift sonunda yerden topladıklarımızı kırarken, yapabileceğimiz çift elli silah var mı diye demirciyi kontrol edelim, silahımızın leveli üstünde çift el silah yapabiliyorsak muhtemelen hasarımız artacaktır. Neden çift el silah: En çok hasarı onlar veriyor.

    Yere düşen eşyaları mümkün olduğunca toplayalım ve rift sonunda materyal için kıralım. Challenge rift sonunda bir çok materyalimiz olacak ama fazlası göz çıkarmaz. Tabi bunun yanında ekranın bir ucunda düşmüş eşyayı almak için için de boşuna koşturmayın, kaybedeceiğiniz saniyelere değmez, yakınınıza düşen eşyaları toplayın.

    Son olarak önemli bir kısma geldik :
    Oyunun başında demirciyi 12. Levele getirmiştik. Level 40 olduğunuzda (veya isterseniz daha önce) demirciye gidin. Karakterinize uygun çift el lvl 70 bir silah yapın, hatta 5 tane yapın bulunsun. Çok şanslıysanız silahı yapar yapmaz “level req. Reduced by ...” bulursunuz. Bulamadıysanız amacımız, bu silahların leveli 70 olmasına rağmen mümkünse bunları level 40 iken kullanabilmek.. Bunun için silahın altındaki değerlere bakıyoruz bunlardan birinin “crowd control” olmasını arıyoruz yani; %2.1 freeze veya %3.1 flee gibi yüzdeli değer veren bir kısmı olmasını arıyoruz. Bu özelliğe sahip silahları mystic’e götürüp yukarıda bahsettiğim crowd control özelliğini değil diğer özelliğini değiştiriyoruz ki “level req.” Özelliğini bulma şansımız artsın. Her bir silah için 5 denemeden fazla yapmanızı önermem, masrafı çok artıyor. 5 defa deneyin bulamadıysanız başka bir silahla deneyin.
    Eğer gruptaki herkes “25-30 level req reduced” özellikli silah bulduysa şahane artık bir süreliğine torment seviyesine çıkıp deneyim kazanımınızı oldukça artırırsınız, İşler zorlaştıkça da zorluk seviyesini düşürürsünüz.

    70 olana kadar yapacaklarınız bunlar, 70 olduktan sonra tek amacınız ise görevleri tamamlayarak setinizi tamamlamak olsun.
    Benden şimdilik bu kadar. Unuttuğum şeyler olabilir hatırlatırsanız eklerim.
    Herkese iyi sezonlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sa88racada8ra -- 20 Şubat 2018; 17:33:15 >







  • ilker harika olmuş , ellerine sağlık faydalanan çok olacaktır.

    Dobalak clan sezon başlangıcına hazır , bekleriz efendim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 20 Şubat 2018; 18:2:38 >
  • Eline Sağlık abi her şeyi açık bir şekilde anlatmışsın terazine tıkladım emeğe saygı +rep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler güzel ve açıklayıcı olmuş +rep
  • bootslayacak bir arkadaş bulun veya puplic chate beni bootslayın diyerekten istek atın
    biraz gem farmladıktan sonra great rift ile rahat bir şekilde buildi tamamlayın
    gerisi size kalmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    bootslayacak bir arkadaş bulun veya puplic chate beni bootslayın diyerekten istek atın
    biraz gem farmladıktan sonra great rift ile rahat bir şekilde buildi tamamlayın
    gerisi size kalmış



    farkındaysan sezon başlangıcı hızlı 70 olma rehberi diye yazmış arkadaş , sezon başlangıconda kimin seni boostlamasını bekliyorsun ki böyle yazmışsın , yoksa biz de biliyoruz 5 dk da 2 bilemedin 3 riftte 70 olmayı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • captanico kullanıcısına yanıt
    onun için biraz bekliyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fare run iyidir.
  • Ellerinize sağlık.Şimdi sorum şu benim dediğiniz reduced level item yapma olayı tamamen şans.Şansıma bir tane bile yapamadan tüm paramı harcamış bulunmaktayım.Full rift mi yapayım levelim 45?Yani yavaş gibi geldi bana insanlar nasıl lig başlar başlamaz 70 oluyor anlamadım.Bayadır oynamıyordum ben de çok değişmiş oyun
  • Geçenlerde HC oynayım diye heves geldi. 0->70e 15 dk da geldim. Taktik şu. Bir tane baba geliyor. Torment 10 da açıyor oyunu sizi davet ediyor. sonra gidiyor Rifti açıyor. açınca ilk o giriyor. girişte yaratık varsa temizliyor. sonra siz giriyorsunuz. Ve bekliyorsunuz. o baba char herşeyi temizliyor. sonra level2ye gidiyor. sizde bu esnada köye gidip adamdan işaret bekliyorsunuz. Temiz işareti gelince adama tp oluyorsunuz. Böyle böyle bossu yiyene kadar devam ediyor.

    sonra tekrar enbaşa dönüyor. Bu şekilde direk 70 oluyorsunuz. Ama sakın adam keserken etrafınızda hareket etmeyin. teleport olan elite/champ ışınlanıp sizi kesmesin. Tam noobluk bir durum oluyor...:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.