Şimdi Ara

YENİ SUBARU OUTBACK VE FORESTER TÜRKİYEDE SATIŞTA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
11.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu gün dacianın 4x4ü bile 90 bin. Bu araç E sınıfı premium bir araç. Bu araçla aynı kategoride olan A6 allroad ve mercedes E250 Allterrain 500binden başlıyor. Tabi bir audi, mercedes konforu yok ama madem 4x4 alıyorsun gözün korkmadan arabayı dağa bayıra vurabilmelisin, Ben şahsen 500bin versem o aracı asfalttan çıkarmam.
  • Ankarada forester dizel otomatiği kalmamış. 200 bin tl altında olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mayıs 2017de 2016 sıfır outback aldım. Çok fazla araç araştırdım ve denedim, bana forester hitap ediyordu ama forester segment olarak malesef bana göre düşük geldi yani test sürüşünde o eski tip sinyal sesi, rüzgar sesi, eyesigt olmaması, elfreninin düz olması beni soğuttu ve outbacka yöneldim bunları yaşadığım tarih 2016 ağustosu, outbacki iyice incelediğimde subarunun en üst aracı olmasına rağmen, foresterda bile olan adaptif farların olmaması ile gelişmiş yol bilgisayarının olmaması canımı çok sıkmış ve 2017lerin gelmesini beklemiştim. (Ve o tarihte bile yeni gelecek model tanıtılmıştı ama ne zaman geleceği belli değildi) ve 2017ler hiçbir farkla gelmeyince mecbur 1 sene daha bekleyemedim ve aldım. Sizin gördüğünüz 2018 modeller benzinli ve şu anda dünyada satışı yapılıyor ama Türkiye ve Almanyaya dizel gelmesi beklendiği için dizel cephesinde halen sonuç yok. Bu güncel kasa amerikada 2017 ağustosdan beri satışda. Almış olduğum halde bu araca bağlanmış haşdeyim ve halen bu aracı çok detaylı takip ediyorum. 9 ayda çok tecrübe yaşadım sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz. Araç için özetle bu fiyata passatmı, xtrailmi yoksa outbackmi alırsın diye düşünürsek outback bu saydığımız araçların her anlamda çok çok üstünde bir araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bayi ile görüşüyorsunuz acaba çünkü çoğu bayide bu araçları tanımayan çok temsilci var. Ben bir kaç bayi dolaşıp (hepsinden iyi araştırmıştım aracı) araçdan anlamıyormuş gibi sorular sorup tecrübelerini ölçmüştüm malesef yalan yanlış bilgi veriyorlardı ve bu aracı gerçekten bilen birisinden almayı planlamıştım. Sonunda ist çekmeköyde burak beyin bilgi sahibi olduğunu anlayıp ordan almıştım. Sorunuza gelirsek eğer orijinalde park sensörü takılı gelmiyorsa hiç sensör taktırmayın çünkü kamerası çok çok başarılı. Bide arka araç takip sistemi olduğu için kör noktadan geri geri çıkarken size sesli uyarı zaten veriyor hemde aynada lamba yakıyor yani iyiki orijinalinde park sensörü gibi cızır cızır öten o saçma aleti koymamışlar diye çok sevinmiştim. Ön kamera olayına gelince benim bildiğim subaruda oyle bir opsiyon yok. İnşallah multimedyayı değiştirmeyeceklerdir eğer öyle bişey varsa sakın yaptırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç dizel olduğu için sürüş modu ve SI drive yok. Performans olayına gelince birçok araçla otobanda deneme yaptım 1.6 dizel otomobilleri hertürlü geçiyor 2.0 dizel passatlar 190dan sonra geçiyor. 1.6 136hp astralar işe kafa kafaya gidiyor. 2.0 tigunlardan ara hızlanmalarda az geride kalıyor. Kısaca motor performansının daha iyi olması lazımdı bende yazılım attırdım şimdi bmwlerle otobanda uğraşıyorum. Servis konusunda ilk bakımım 765 tl tuttu. Diğer şirket araçlarım clio 900tl ve cadyy 850 tl ydi. Servis olarak piyasadaki laflara inanmayın parçası pahalı ama renodan pahalı değil emin olun. Yakıt olarak şehiriçinde 550-600km gidiyor aynı yakıt ve kullanımla caddy ve passat ile 600-650 gidiyorum. Şehir dışı 120 sabit ile 850-900km gidiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sk67a S kullanıcısına yanıt
    Vehicle monitör işe yaramıyor çünkü radyo ekrandan gidiyor. O bilgiler kadrandanda görülüyor. Fakat sizin resmini eklediğiniz 2017 modellerin ekranı. Yeni modelin ekranı daha büyük ve o monitör daha geliştirilmiş. Tekrar söyleyeyim 2018 dizeller daha subaru globalde görünmüyor dikkat edin 2017 donanımlısının 2018de üretilmiş olanını size teklif etmiş olmasınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende istinye ile görüşmüştüm ordakiler hiç bilmiyor bu aracı. Size tavsiyem çekmeköy burak beylede görüşün belki yeni donanımlı mayıs ayında gelebilir. Çünkü subarunun sabit bir takvimi yok her an değişebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende subaru forester 2.0i premium plus eyesight aldım martın ilk haftası gelecek inşallah yılda 6000 km ancak yapıyoruz sizce mantıklı olmuş mu benzinli sonuçta engelli indirimiyle aldım
  • laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    6000 km için benzinli mantıklı, zaten forester cephesinde eyesight sadece sizin aldığınız modelde var, eyesıght seçim için yeterli bir sebep zaten. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın aracınızı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canibeyaz

    6000 km için benzinli mantıklı, zaten forester cephesinde eyesight sadece sizin aldığınız modelde var, eyesıght seçim için yeterli bir sebep zaten. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın aracınızı.

    Sağolun teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sk67a

    Tekrar teşekkürler detaylı paylaşımlar için.

    Subaru İstinye ile görüştüm. 2018 Mart ayında
    gelecek olan modellerin 2017 modeller ile aynı
    donanımda olacaklarını söylediler; dediğiniz gibi;
    2018 üretimli fakat 2017 donanıma sahip araçlar
    olacak. Fakat ben yine de 2018 olarak ruhsata
    işlenmiş olmasını tercih ederim. Bir de yeni
    araçların 3 sene muayene süresi, araç ithal
    edildiği tarihten itibaren başlıyor. Şimdi 2017
    üretim bir araç alsam; o araç da diyelim 2017
    Eylül ithali olsa, o 3 senelik süreden eylül-şubat
    5 ay süreyi kaybetmiş olurum. Mart ayında gelecek
    partide ciddi bir fiyat farkı olmayacağını söylediler.

    Park sensörü konusunda hala tereddütüm var;
    bahsettiğim gibi aracın ön tamponunu duvara
    sıfır park etmek durumundayım. En azından ön
    tampona park sensörü ekletmem lazım; belki
    after-market bir çözüm bulurum.

    Çekmeköy Subaru evime çok yakın. İstinye
    Subaru da iş yerime yakın.


    muayene süresi üretildiği tarihten başlar, ithal edildiği tarihten değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laptopal99

    bende subaru forester 2.0i premium plus eyesight aldım martın ilk haftası gelecek inşallah yılda 6000 km ancak yapıyoruz sizce mantıklı olmuş mu benzinli sonuçta engelli indirimiyle aldım

    mantıklı olmamış. ikinci elde cip, 2.0 motor ve markasının subaru olması zaten yeterince negatif, benzinli olması da üstüne tuz biber olmuş. dizel olsaydı 5 sene sonra çok daha kolay satardınız. benzinli 2.0 gerçekten satarken kötü.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.