Şimdi Ara

Yeni Toyota Corolla Sedan tanıtıldı! Hibrit versiyonla birlikte geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
8.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Direksiyon çok büyüktü, yine öyle gözüküyor. Tamam peugeotlar kadar küçültün demiyorum ama bu kadarı fazla.

  • HB modeli ne zaman gelir Türkiye ye acaba uygun fiyatlı olursa tercih edebilirim.
  • Özellikle aracın iç tasarımı çok çok kötü... ayrıca orta ekran tamamen sonradan ekleme gibi duruyor, çok fazla sırıtıyor!
  • YuRYTR kullanıcısına yanıt
    Uygun fiyatlı olmaz. Bknz auris fiyatları. Hb kasada 1.6 seçenek de yok. Auris + 12bin olur bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.8 melez motora mtv ayrıcalığı gelmez ise insanlar vergiden dolayı kaçınacaktır.

  • Rezalet bir otomobil. Toyota bu işi beceremiyor net.
  • En üst paket tanıtım olur genelde sunumlarda. Oyle kse en üst pakette elektronik park freni yok, koltuklar hala pazar kumaşından, tablet japon pazarından alınma, sonradan eklenmiş gibi. Fiyat avantajı da olmaz motor hacminden, gelmeden ölü bu.

    Hadi hepsi bi yana sezgisel, duyarlı ne demek monako ya, Allah aşkına biri su cahil kardeşinizi aydınlatsın. Sezgileri, hisleri mi var arabanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BlueDay_86 kullanıcısına yanıt
    Toyota 6 senede bir kasa değiştirir, kasanın 3. yılında ise makyajlama yapar. Gömeceğiz diye bol keseden desteksiz sallamayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota C-HR ile başladığı yakışıklı tasarımlara Corolla Sedan ve Hatchback ile devam etmiş. Bu araçların hakkı aslında 167 beygirlik 2.0 ve 180 beygirlik 2.0 hibrit motorlar ama ülkenin vergi sistemi saçma, yapacak bir şey yok. Yeni 2.0 ünite halihazırda devam edecek 1ZR-FE ünitesinden hem daha güçlü hem de daha ekonomik. TNGA platformunun ve hibrit ünitelerin ülkemizde üretilebilir hale gelmesiyle D sınıfı için Camry hamlesi gelir mi Toyota'dan muamma ancak ben değerlendirilebileceğini düşünüyorum. İki motor seçeneğine de 1.2 turbo eklenecektir o da ülkede üretimi olan ünitelerden bir tanesi.

    Eski bilgilerime dayanarak söylüyorum Toyota normalden bir aracı yılın ilk çeyreğinde tanıtır son çeyrekte de satışa sunar lakin uzatılan ÖTV indirimi eldeki seçeneklerle en hızlısını yapmaya itmiş gibi mart bitmeden satışa sunabilmek için. Uzun vadede talep doğrultusunda 1.5 hibrit ve 1.2 turbo gelebilir gibi. Vergi durumu elverse Corolla hb ile 2.0 hibriti koy Corolla Hybrid TS diye sat, hayallerimin aracı olurdu.

    Konsolun üstüne koyulan ekrana açıkçası ben çok soğuk değilim, halihazırda kullandığım araçta ve bilmediğin bir yerde navigasyona bakmaya çalışırken ciddi anlamda sürüşten koparıyor. C-HR ile yaptığım sürüşte de gördüm ki konsol üstü yapılandırma göz ucuyla bakmaya çok ama çok daha elverişli ve güvenli. Zaten navigasyon harici baktığım da yok müzik geçişleri için direksiyon üstü tuşlar yeterli, çağrı yanıtlamak için de direksiyonda tuş var. Genel kullanım için fazlasıyla yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her aracın fiyatı anormal artık. Ancak özellikle giriş paket bence bu piyasada iyi fiyat. 1.8 yerine 1.5 hybrid olsa direk alırdım ama bu şartlarda büyük ihtimalle 1.6 alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.