Şimdi Ara

Yeni Toyota Supra'nın yanlışlıkla resmi tanıtım videosu paylaşıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • We need a Supra story again yerine,
    We have a New Supra Story deseymiş.

  • 10 numara olmuş

  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Bmw motoruyla gelecek olduğu için eleştirilmiş,Suprayı supra yapan motorudur.Ben hem tasarımını beğenmedim hem bmw motoru ile gelecek olması yazık olmuş.Reno motoru filan koymamışlar bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TIME

    supra budur
    Resimdeki Supra ''sik2jz'' yutuptan bakabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepiniz koyun gibisiniz. Neye göre beğenmediniz, ne karakteristik özelliğinden bahsediyorsunuz anlamadım. Ana tasarım hatlarını koruyarak modern bir supra yapmış adamlar. Beğenmeyelim de az farklı görünelimin peşindesiniz. Sizin şu dayanaksız sebepsiz linçlerinizi görünce adınıza ben utanıyorum. Herkes endüstriyel tasarımcı triplerine girmiş. Beğenmiyor ama sebebi yok. Tasarımı kötü ama neden.. yok. Hepiniz gerçek hayatında söyledikleri dikkate alınmayan tiplersiniz bana göre. Bunun patlamasını da buralarda yaşıyorsunuz. Bıktım heryerde sizi görmekten.

  • araba güzel olsa da supra ruhundan uzak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Hepiniz koyun gibisiniz. Neye göre beğenmediniz, ne karakteristik özelliğinden bahsediyorsunuz anlamadım. Ana tasarım hatlarını koruyarak modern bir supra yapmış adamlar. Beğenmeyelim de az farklı görünelimin peşindesiniz. Sizin şu dayanaksız sebepsiz linçlerinizi görünce adınıza ben utanıyorum. Herkes endüstriyel tasarımcı triplerine girmiş. Beğenmiyor ama sebebi yok. Tasarımı kötü ama neden.. yok. Hepiniz gerçek hayatında söyledikleri dikkate alınmayan tiplersiniz bana göre. Bunun patlamasını da buralarda yaşıyorsunuz. Bıktım heryerde sizi görmekten.
    Beğenmeyen kişiye sataşmanız bence asıl sizde sorun olduğunu gösteriyor. Bir filmi milyon kişi izliyor , bir sürü beğenen veya beğenmeyen çıkıyor. Bu çok normal.



    Evet ben de beğenmedim yeni suprayı. Gözüme hoş görünmedi desem gayet yeterli cevap olur. Teknik analiz, terim kasmak zorunda değilim ki beğenmemek için. Futbol maçında sporcuyu da eleştiriyoruz, teknik direktör değiliz , sadece daha iyi oynayan oyunculardan referans alarak yapıyoruz.



    Eski bir tasarımın yeniden ortaya çıkması deyince bir mini cooper düşünün biraz. Bence güzel referans. Spor arabalar için , bir Ford Mustang veya Ford gt40 süperspor aracın yeni üretimi çok çok çok daha özüne uygun yeniden tasarımlar.



    Şimdi supraya bakıyorum , eğer resimler yanıltmıyorsa araç gt86 dan büyük değil , anca o ölçekte. Eski supra, nsz, 300zx ölçeğinde yayvan , yola kaplan gibi oturan bir tasarım yok benim gördüğüm. Bmw Z4 kadar bişey. Tasarım desen arka kısım eh işte de ön taraf, far şekli falan bir acayip. İç tasarımı konuşmak yersiz aslında ama hadi söyleyeyim , içi Bmw , direksiyon , klima tuşlar f30 , koltuk hafıza falan. Bu nedir arkadaş ? Nerede Toyota Supra nın özgün iç dizaynı nerede bu ? Bu aracın içine bindiğinizde anlayacaksınız dediğimi. Özel bir şeye binmediğinizi çok net hissettirecek. Bundan inip z4 e bin daha bile iyi hissettirecek muhtemelen.



    En önemli kısım motora şanzımana gelelim. Şanzıman 8zf , motor Bmw. Eee? Hatta 2 litre 252 hp versiyonu gelecekmiş galiba.



    Yani kısaca arabanın konumlandığı yerin Selefi ile uzak yakın alakası yok. Honda mesela farklı yol izledi. Eski nsx ve yeni nsx in olayı Ortada. Nsx ve supra rakipti üretildiği yıllarda. Toyota efsaneyi sürdürmeyi değil , satış yapmayı hedeflediği için nsx gibi bir efsane çıkarmak yerine ucuz yollu model yapıp satmayı hedefledi ki abd fiyatları z4 den ucuz olur bunun.



    Bizim için de tek tesellisi aracın ucuz ve alınabilir rakamlarda olacağıdır. Başka hiç bir şey değil.

    Edit: asıl Nissan gtr’ ı söylemeyi atlamışım. Bence efsanenin yeniden doğuşunun tam karşılığı öyle olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 15 Ocak 2019; 9:42:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.