Şimdi Ara

Yeni Volvo XC90, 2015 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
3
Favori
23.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geldiği zaman fiyatını hak eden bir SUV olacak. Hele "Alman" SUV'larının sirk palyaçosu gibi çirkinleştiği şu dönemde. Önce ML'i ne hale çevirdiler derken X5'e büyük anlamsız farlar koyup bütünlük taşımayan bir tasarımla piyasaya sundular. Zaten yükseltilmiş SW gibi duran Q7 ise tahmin ettiğimden bile sıkıcı bir tasarımla çıktı. TR'de bu araçlar arma için satılıyor ama global pazarda ve özellikle ABD'de XC90 büyük ses getirecek


     Yeni Volvo XC90, 2015

     Yeni Volvo XC90, 2015

     Yeni Volvo XC90, 2015

     Yeni Volvo XC90, 2015



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KobraAbiniz -- 21 Mart 2015; 14:21:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eas722

    Geldiği zaman fiyatını hak eden bir SUV olacak. Hele "Alman" SUV'larının sirk palyaçosu gibi çirkinleştiği şu dönemde. Önce ML'i ne hale çevirdiler derken X5'e büyük anlamsız farlar koyup bütünlük taşımayan bir tasarımla piyasaya sundular. Zaten yükseltilmiş SW gibi duran Q7 ise tahmin ettiğimden bile sıkıcı bir tasarımla çıktı. TR'de bu araçlar arma için satılıyor ama global pazarda ve özellikle ABD'de XC90 büyük ses getirecek




    Ben de XC90'i rakiplerine gore cok basarili buluyorum ama 2 litre motorlarla ABD'de basari getirmesini beklemiyorum acikcasi. ABD pazari icin buyuk dizel ve benzinli motorlara ihtiyac var. XC90'da ise hepsi 2 litre oldugundan rakiplerinin gerisinde kalmasini bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 21 Mart 2015; 15:25:09 >
  • Selefine göre gerçekten çağ atladı volvo xc90'ın tasarımında aslında volvo genel olarak tasarımda çağ atlamış bulunmakta normalde pek sevmem volvoyu ama işçilik ve tasarım tek kelime ile muhteşem İsveçli olsam gurur duyardım.
  • q7 de de thor un çekicinden esintiler var sanki
  • İsveçli olduğunu iyice göze sokmaya başladı Volvo. İsveçli dünyaca ünlü dj AVICII'nin yaklaşık 1 senedir olan sessizliği bu şarkıyla bozulmuş. Baya olay oldu, buyurun:)



    Videodaki genel dinginlik, modern tarz ve güçlü vokal XC90 reklamı için çok uygun olmuş.
  • Yeni XC90 ne zaman bayilerde olacak acaba? Bu iş çok uzadı gibi sanki.
  • Temmuz başı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk xc90 lar showroomlar da yerini almış en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz arkadaşlarımızdan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtseko

    İlk xc90 lar showroomlar da yerini almış en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz arkadaşlarımızdan.

    Bugün gördüm. Gerçekten fotoğraflarla alakası yok, araç çok nefis olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ustunden birkac hafta geciyor fakat yazmaya gerek gormemistim. Artik turkiyeye de geldigine gore yazayim dedim.

    Biz yeni XC90'i bundan birkac hafta once siparis ettik. Aracin rengini isteksizce de olsa beyaz sectik. Acikcasi turkiyedeki beyaz siyah ve gri rengin asiri kullanimindan oturu daha ozel bir renk dusunuyordum. Ama sonucta yine beyazda karar kildik cunku beyaz rengi bi ayri hosuma gitti ne yalan soyleyeyim. Fiyati hakkinda bilgi veremeyecgium kusura bakmayin. Eylulde araci teslim almayi planliyoruz. Arac geldigi gibi fotograflari paylasirim.
  • Hayirli olsun arabaniz,bizde siparisini vermistik Ve temmuz son haftasi teslim alacagiz insallah.onyx siyah +amber kahve koltuk rengi+inscripton ve bir kac paket.bugun bayii de gorme firsatim oldu gercekten resimlere goere cok daha guzel Heybetli duruyor arac.eger mahsuru yoksa toplam fiyat uzerinden %kac indirim aldiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efaefkan E kullanıcısına yanıt
    Temmuz son haftasi baya erkenmis ya bizimkiyle arasinda bir ay var resmen. Ki eylulun basinda mi sonunda mi alacagiz kesin bilmiyorum. Bizim aracta inscription arti bir iki paketle geliyor. Acikcasi bu paketler cok da gerekli degildi benim icin ama bayinin siparis verdigi araba oldugundan daha da ileriye sarkmasin diye kabul etmek durumunda kaldik. ben daha once Avrupada incelemistim zaten araci biliyordum yakisikliligini :D Fiyat indirim ve benzeri konularda konusmayi acikcasi uygun bulmuyorum kusura bakmayin. En cok istedigim opsiyon Bowers Wilkins ses sistemiydi. Onun da cok pahali oldugunu gorunce iptal oldu.

    Keske 1927 adet uretilen ozel seriden alsaydik diyorum. Fiyat cok uyguna geliyormus o sekilde sonucta tam donanimli araba hem de dunyada sadece 1927 adet benzeri olan bir aracin olucak yani... Sizlere de hayirlisi olsun gule gule kullanin aracinizi fotograflarini gormek isteriz :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 30 Haziran 2015; 21:33:48 >
  • Bugün aracı Altunizade Volcar'da gördüm, metalik siyah, incription donanım, 21" jant, 2 lt, 225 bg, 4X4, D5 dizel versiyondu.
    aracın güzelliği ve heybetiyle ilgili gerçekten kelimeler kifayetsiz kalır, fotoğraflarla falan alakası yok.
    gerek oldukça dolu baz donanımıyla beraber başlangıç fiyatı olsun gerek benzer donanımlarda olsun kendisinden bariz daha pahalı x5-q7-range rover sport-mercedes m'den çok daha farklı bir araba olmuş.

    Fakat bayinin söylediğine göre 2015 Türkiye kotası olan 250 adet çoktan bitmiş, bugün kapora verip almak istesek en erken Mart 2016'ya tarih veriyorlar :)
  • razi5000 R kullanıcısına yanıt
    250 çok komik..

    Güzel bir donanım paketleri ile 350'000 TL'ye alınabilecek şahane bir araç şu an. Rakiplerine göre "ucuz" kalıyordu.

    İlginçsi Volvo Türkiye!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bayi bazi paket alimlarini mecburi tutuyor bu sene icin gelecek araclarda.1927 serilik aractan turkiyeye 2 adet satilmis,biri istanbul digeri diyarbakira.bizim arac(1927 adet satis haric)tr ye ilk girecek arac.allah kaza bela vermesin.hayirli olsun sizin arqcinizda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yeni xc90 kullanıcılarına hayırlı olsun kazasız belasız kullanmalarını dilerim.Kısmet olursa 1 yıl içerisinde bende almayı planlıyorum ancak d5 den ziyade t8 modelini çok merak ediyorum.
    Umarım yakın zamanda t8 de gelir test sürüşleri başlar.
  • Merhaba arkadaşlar bende Mayıs ayında volcar altunizade bayisinden volvo xc 90 inscription siparisi verdim araç teslimi 15 eylul umarım gecikme olmax.kısmetse bu pazar aracı incelemeye bayiye gideceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun ankara grup volvoda bende inceleme firsati buldum, henuz test arabasi yok , teshir amacli 1 tane koymuslar.. 26.000 tl opsyonlu ses sistemi gercekten keyifli ses veriyor ancak 26.000 tl eder bir yanida yoktu.. Araba geneli itibariyla guzel, 420.000 tl lik fiyat etiketine gelince cok yuksek buldum.. Guzel ama parasinin arabasi degil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinozkan

    Bugun ankara grup volvoda bende inceleme firsati buldum, henuz test arabasi yok , teshir amacli 1 tane koymuslar.. 26.000 tl opsyonlu ses sistemi gercekten keyifli ses veriyor ancak 26.000 tl eder bir yanida yoktu.. Araba geneli itibariyla guzel, 420.000 tl lik fiyat etiketine gelince cok yuksek buldum.. Guzel ama parasinin arabasi degil.

    Araç pahalı olabilir ama segmentte ki rakiplerine de bakmak lazım bence.

    Bence XC90'nın en büyük farkı, Q7-GL-X5 gibi rakiplerine kıyasla iç mekanda bir makine değil her detayı en ince ayrıntı.sına kadar düşünülmüş ve el yapımı malzemelere yer verilmiş lüks bir ev gibi hissettirmesi. Kimine göre makine hissi daha önemliyken benim gibi ruhu yaşlılar sanırım XC90 tarzına daha çok uyuyor . :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.