Şimdi Ara

yerel disk d ye giremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba 320 lik bir hdd vardı yetersiz gelmeye başladı 1 tane 500 lük hdd aldım taktım disk yönetiminden ayarladım felan sıkıntı olmadı ertesi gün bilisayar baya bir geç açıldı o logo kısmında baya bir durdu sonra açıldı ve yerel disk d ye giremiyordum fotodaki gibiydi disk yönetimine girmek istedim orda da baya bir bekletti 1 kere girdi oraya ordada zaten yeni taktıgım hdd gözükmüyordu hata vermiyor disk yönetimine girmeye çalışıncada sonuçta yine ben d diskini kullanamıyorum yerel disk d ye giremiyorum



  • Hdd arızalı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Olay Görüntüleyicisi'nden sistem kayıtlarını inceleyin eğer HDD ile ilgili hatalar varsa ve disk yeni ise direkt garanti kapsamında aldığınız yere ve ya TR distribütörüne gönderin. Bunun dışında kabloları kontrol edin, mümkünse farklı kablolar ile deneyin. Bu tarz sistem yavaşlatma sorunları genellikle kablo ve ya donanım ile alakalıdır. Windows diskten veri okuyamaz/yazamaz ise tekrar tekrar dener işte bu süreç sistemi yavaşlatır. Eğer kasanın içini açıp diskin sesini dinlerseniz tık...tık...tık... şeklinde periyodik sesler çıkartıyorsa büyük ihtimalle bozuk sektörler vardır.
  • Disk yönetiminden bir kontrol edin, D sürücüsünde herhangi bir partisyon görünüyor mu yoksa hiç işlem görmemiş, ham olarak mı görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.