Şimdi Ara

Yetersiz Pc . !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle .. Benim anlayamadığım ufak bir sorum olacak bilgisayarım artık yeterli performans vermiyor İnternet sekmelerinde bile kasmaya başladı bırakın başka işlem falan yapmayı eskiden oynadıgım oyunları bile şuan oynayamıyorum ben bu sorunun ram kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama ram alırken neye dikkat etmeliyim ramler nasıl uyuşur bir fikrim yok normalde aynı olmak zorundalar bildiğim kadarıyla benim ramim 2 gb ddr3 1333 mhz aynı sistemde bir ram daha alsam uyuşur mu bir ara denedim 4 gb ram eklemeyi ama pc acılmadı uyuşmamış sanırım sonrasında sadece yeni aldığımı takıp açmayı denedim gene acılmadı rami iade ettim bence ram yetersiz geldiği için kasıyor artık pc

    Sistem Özellikleri : 3.20 Ghz Dual core pentium E6700

    2 Gb Ram DDR3 1333mhz

    1 Gb Ekran kartı Ati radeon HD 4850 (1gb 256 bit)


    YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER SEVİLİYORSUNUZ DONANIM HABER AİLESİ



  • Anakart modelim ise PEGATRON IPM41-D3
  • speccy ile takılı ramın cl, frekans ve voltajına bakıp aynı değerde ram al. imkanın varsa ikili kit olarak almanı öneririm. bazen değerler tutsa da markadan dolayı uyuşmuyor. bir de pc yi komple kaspersky ve malwarebytes ile tara. gereksiz arkaplan işlerini kapat.
  • start_system kullanıcısına yanıt
    sanırım bu sistemle uğraşmaktan vazgeç yeni bir bilgisayar kasası düşünüyorum toplama başka türlü ne yapsam fayda etmiyecek bu pc ye teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.