Şimdi Ara

Yıldıray Karaer: Bu hatta kısa süre içinde başarıya ulaşacağız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Corendon Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, 2019 sezonunda Avrupa'dan İzmir'e haftada 18 uçuş ypacaklarını açıkladı. Karaer, '' Avrupalı turist, İzmir’in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini çok iyi biliyor. Bu hatta kısa sürede başarıya ulaşıp seferlerimizi tüm yıl boyunca devam ettirmeyi hedefliyoruz'' dedi.
    Corendon Airlines, 2019 sezonu için filo, base ve uçuş noktalarını artırmaya başladı. Bu doğrultuda Antalya’dan sonra Türkiye’deki ikinci base’ini İzmir’de açacağını açıklayan şirket, yeni yatırımının detaylarını Skal İzmir Kulübü üyeleri ile paylaştı.

    Skal’ın İzmir Kulübü’nün 24 Ekim Çarşamba günü düzenlediği toplantı, Corendon Airlines sponsorluğunda gerçekleşti. Corendon Havayolları Kurucusu ve CEO’su Yıldıray Karaer ve şirket yöneticilerinin katılım gösterdiği toplantıda, turizm sektörünün farklı kollarında faaliyet gösteren dernek üyelerine İzmir uçuşları hakkında bilgi verildi.

    ''YAZ SEZONU İÇİN 148 BŞN KOLTUK PLANLADIK''

    1 Haziran 2019 tarihi itibarıyla Avrupa’dan direkt uçuşlara başlayacaklarını söyleyen Yıldıray Karaer, yedisi Almanya, biri Hollanda’dan olmak üzere toplam sekiz şehirden uçuş planladıklarını belirtti. İzmir’in Avrupalı turist için cazibe merkezi olduğuna dikkat çeken Karaer, “İzmir’in tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile çok büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunun bilinciyle elimizden gelen katkıyı sunmak adına harekete geçtik. 2019 yazı için İzmir’e haftada 18 uçuş gerçekleştirecek şekilde 148 bin koltuk planladık. Önümüzdeki günlerde 2019 - 2020 kış tarifesini de satışa sunacağız. Hedefimiz her sene İzmir’e yeni meydanlardan uçuşlar düzenlemek ve seferleri 12 ay boyunca düzenli olarak devam ettirmek” dedi.

    “İZMİR UÇUŞLARINI AVRUPA'DAKİ ACENTELERE TANITMAYA BAŞLADIK”

    Adnan Menderes Havalimanı’na bir uçak base edeceklerini ifade eden Karaer, sözlerini şöyle sürdürdü, “Bu uçağın yanı sıra Avrupa’nın çeşitli yerlerinde base edeceğimiz uçaklarla da bu hattı desteklemeyi planlıyoruz. Uçuşları düzenlerken İzmir’in yanı sıra çevre illere seyahat edebilecek yolcu potansiyelini de göz önünde bulunduruyoruz. Yabancı turistler ile birlikte özellikle Hollanda, Belçika ve Almanya’da yaşayan Türk vatandaşları için de bu uçuşlar çok cazip bir fırsat olacak. Bu nedenle İzmir uçuşlarımızı Avrupa’da faaliyet gösteren yerel acentelere tanıtmak için şimdiden harekete geçtik.”

    BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

    Corendon Airlines’ın İzmir’e gerçekleştireceği direkt uçuşların biletleri, Ekim ayı itibarıyla Alman seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin yanı sırawww.corendonairlines.com aracılığı ile satışa sunuluyor.

    Corendon Airlines’ın, 1 Haziran - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında İzmir Adnan Menderes Havalimanına uçacağı noktalar ve uçuş günleri şu şekilde sıralanıyor:

    Köln: Pazartesi, Salı, Cuma

    Düsseldorf: Pazartesi, Perşembe, Cumartesi

    Frankfurt: Salı, Cuma

    Hannover: Cuma, Cumartesi

    Hamburg: Çarşamba, Pazar

    Stuttgart: Salı, Cuma

    Münih: Pazartesi, Cumartesi

    Maastricht / Aachen: Perşembe, Pazar


    https://www.turizmguncel.com/haber/yildiray-karaer-bu-hatta-kisa-sure-icinde-basariya-ulasacagiz



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.