Şimdi Ara

Yıldırım düştü internet gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler bi problemim var, geçen perşembe akşamından beri internetimiz yok. Hava yağışlıydı ve ttnet müşteri hizmetlerinin dediğine göre internet dağıtımı yapılan santrale elektrik sağlayan binaya yıldırım düşmüş. Hatta sinyal gelmiyor biz hemen ertesi sabah arıza kaydı oluşturduk ancak şu ana kadar problem çözülmedi. Müşteri hizmetlerini 50 kere aradık çalışma devam ediyor deyip duruyorlar.

    Bugün şans eseri mahallede ttnet saha ekibi denk geldi onlara durumu söyledim bize bildirilen bi sorun yok arıza kaydı bizim sistemimize düşmesi lazım gelip bakmamız için ama bize arıza bildirilmedi siz tekrar arayıp müşteri hizmetlerinden kaydı yineleyin dedi. Aradık, bölge ekiplerinin sistemine düşsün diye izah ettik, müşteri hizmetleri, bu arızayı onların sistemine düşüremeyiz bölgesel problemmiş bize çalışma devam ediyor dendi isterseniz ptt genel müdürlüğe müracaat edin gibi şeyler saçmaladı.

    Sitemizde ttnet hariç diğer iss kullanıcılarında problem yok internetleri var problem ttnette. Biz adamlara sorunu bildiriyoruz yıldırım düşmüş diyoruz bana gidin genel müdürlüğe başvurun diyorlar, yıldırım düşmesi benim suçum mu ben niye bu kadar çile çekiyorum internetsiz kalıyorum 5 gün olacak daha çalışma bile yok. Ben bu durumu çözmek için ne yapabilirim öneriniz varsa çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bizde de ne zaman elektrik git gel yapsa modemin ilk 2 isigi kirmizi oluyor ve net gidiyor. Teknik destek kaydi actirdiktan sonra hallediyolar. 3 5 ayda 1 ayni mevzu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim buradaki saha dolapına yıldırım düştü.

    Santral'de cihaz yanmış.

    4Gun sonra internet vermeye başladılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim de mahalleye yıldırım düştü benim modem yandı, ilk yandığını anlamadım arıza kaydı oluşturdum boşu boşuna 2 gün geçirdim o halde :D Sonra arıza kaydını kapattım sorun bizde dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.