Şimdi Ara

YouTube'a dişli bir rakip geldi: Instagram IGTV duyuruldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Aylık bir milyar kullanıcı kitlesine ulaşan sosyal medya devi Instagram, yeni platformu Instagram IGTV'yi tanıttı. Uzun formatlı videoları izlemenize imkan tanıyan IGTV ile birlikte 1 dakikalık video sınırı 1 saate uzatıldı. Peki ya IGTV kullanıcılara neler sunuyor? IGTV nasıl kullanılır? 
     

    Instagram IGTV nedir? 

     
     
    İçerik üreticilerinin dikey ve 1 saate kadar video üretmelerini sağlayan IGTV ile birlikte videolar, tam ekranda dikey biçimde görüntülenebiliyor. Tıpkı YouTube da olduğu gibi içerik oluşturucularının kendilerine has kanalları da IGTV'de yer alıyor. Instagram'ın IGTV hizmetini, Instagram uygulaması üzerinden kullanabildiğiniz gibi bağımsız olarak IGTV uygulamasını indirerek de kullanabilirsiniz. Lakin IGTV uygulamasını indirirseniz takip ettiğiniz kanalların videolarını herhangi bir arama yapmadan otomatik oynatabilirsiniz. 
     

    Instagram IGTV nasıl kullanılır?

     
     
    Instagram kullanıcılarının hareket kabileyetlerini arttıran IGTV hizmetini kullanarak herkes bir içerik üreticisi olabilir. Bunun için kendi kanalınızı oluşturup videolarınızı Instagram IGTV uygulamasına yükleyebilirsiniz. 
     

    Instagram IGTV nasıl indirilir? 

    Instagram'ın IGTV hizmetini mevcut Instagram uygulaması üzerinden kullanabildiğiniz gibi IGTV uygulamasını indirerek de daha pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Instagram IGTV indirme linkleri:
     
     







  • Google+ gibi çöplüğe karışacak.

  • para kazandırmadığı sürece tutmaz. hadi eyw
  • Bir şey ne kadar basitse o kadar güzeldir. Facebook bu yüzden bozdu, Instagram da aynı hale gelecek. Bence kötü bir adım.
  • Getirdikleri neredeyse her özellik hareketli görsellere, videolara yönelik rakip olmaya çalıştığı o kadar belliydi ki gerçi yazıp yazıp silmiştim geçtiğimiz günlerde de bizi ne joe bize ne diye Fotoğrafçılık kapsamında dişli bir rakipleri olmadığı için o alana yönelik yenilik yapma gereği pek duymuyorlar sanırım ya da epey bir ağırdan alıyorlar, tek isteğim şu profillerin kategorize edilebilmesi özelliğinin getirilmesi böylelikle yayınlamaya değer fotoğraflarla günlük hayatımızda çektiğimiz kişisel fotoğraflar iç içe bir arada olmaz onları ayırabilirdik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para verilmeyen bir servis tutmaz.Youtube gibi para verecekki insanlar içerik üretip paylaşsın.

  • Instagram da kekolarin reklamların ve et satanların olmadığı 2012 yılına dönmek istiyorum...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çöp

  • Bye bye Youtube, verdiğin kuş kadar parayla batıp gidersin artık
  • Kadınların yoğunlukta olduğu her platform tutar. Instagram'da bu şekilde olduğu için, bence ilerleyen süreçte bu platform iş yapacak. O nedenle olumsuz görüş bildiren arkadaşlara katılmıyorum açıkçası.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.