Şimdi Ara

Youtube için bütçeme göre ekipman tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Yeni bir youtube kanalı açacağım. Videolarım sadece konuşma şeklinde olacak yani kamerayı hiç hareket ettirmeyeceğim baya önüne geçip konuşacağım.
    Öncelikle şunu belirtmek isterim ki HTC One m8 telefonum var ancak HTC 10 alma gibi bir durumum da söz konusu yakın zamanda. One M8 şu an telefonlar içerisinde ön kamerası idare eder düzeyde HTC 10 ise ön kamerası en iyi olan telefon fikrimce.
    Dediğim gibi dümdüz bi yere koyup video çekmem için One M8 yeterli olur mu veya HTC 10 alırsam yeterli olur mu?
    Eğer olmazsa max 500 TL civarı bi kamera düşünüyorum. tavsiyeleriniz nelerdir
    2.Kameradan daha çok önem verdiğim konu mikrofon. Şimdi arkadaşlar telefona nasıl mikrofon bağlarım, telefonun dahili mikrofonunu kullanmak istemiyorum harici bir mikrofon kullanmak istiyorum mikrofon için de max 150 TL civarı bir bütçem var. Harici mikrofonu telefona bağlayabilir miyim?
    Ayrıca harici mikrofonlar kameralara mı bağlanıyor. youtuberlar nasıl video çekiyor, kameraya mı bağlanıyor mikrofon bilgisayara mı? nasıl oluyor? bu işte henüz yeniyim ancak bişeyler öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Ayrıca bana multaka almalısın dediğiniz bir başlangıç ekipmanı var mıdır? Özellikle mikrofonla ilgili sorularıma cevap verebilirseniz çok mutlu olurum







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.