Şimdi Ara

YOUTUBE TAKİPÇİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Youtubetakipci.com Nedir?

    Youtubetakipci.com karşılıklı abone, izlenme ve beğeni sağlayabileceğiniz bir platformdur. Bu platform kredi sistemi ile çalışmaktadır. Başlangıçta size 100 kredi verilir. Siz de başka kanallara abone olup puan biriktirebilirsiniz. Bu işlemleri yaptığınız takdirde sitemizin havuzuna kayıt olmuş olursunuz. Havuz sistemini yazımızın ilerleyen bölümlerinde değineceğim. Kazandığınız puanlar ile youtube’da abone, izlenme ve beğeni kasabilirsiniz. Puan kasmakla uğraşmak istemiyorsanız hem de zamandan tasarruf etmek istiyorsanız VIP üyelik alarak kredi kazanmanızı daha da kolaylaştırabilirsiniz. Sistemde bir de günlük bonus seçeneği de mevcuttur. Bu seçeneği kullanarak günde 1 kere olmak koşuluyla da kredi alabilirsiniz.
    Youtubetakipci.com Nasıl Çalışır?
    Youtubetakipci.com insanların birbirine abone olması onların videolarını izlemesi ve beğenmesi üzerine kurulu bir sisteme sahiptir. Sitemizin çalışma mantığı havuz sistemine dayalıdır. Bu sistem sizin biriktirdiğiniz kredileri seçtiğiniz bir özelliğin havuzuna kayıt olursunuz. Bu özellikler abone, izlenme ve beğenidir.
    Youtubetakipci.com Ücretsiz mi?
    Sistemimiz ücretsiz bir şekilde çalışmaktadır. Zamandan tasarruf etmek yada fazla uğraşmak istemiyor iseniz VIP üyelik satın alabilirsiniz. VIP üyelik almak için ise yapmanız gerekenler çok basit. Sistemimizdeki ‘’VİP üyelik satın al kısmına’’ tıklayıp gerekli işlemleri gerçekleştirmeniz yeterlidir.
    Youtubetakipci.com Bot Sistemi mi?
    Sistemimiz kesinlikle bir bot sistemi değildir. Kredi kasıp bununla beraber abone, izlenme ve beğeni kasma yöntemi ile işler. Yani karşılıklı olarak başka kullanıcıların sisteme kayıt ettirdikleri linkler ile çalışır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinansinansinan123 -- 20 Mayıs 2018; 21:8:58 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.