Şimdi Ara

YouTube, topluluk gönderilerini anasayfa üzerinde göstermeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Topluluk gönderileri, YouTube kanal sahiplerinin, takipçilerine anket, resim veya yazılı bir şekilde paylaşım yapmalarına yarayan bir özellik. Geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan topluluk gönderileri, YouTube’un mobil uygulamalarında hali hazırda bulunuyor. Ancak bugünden itibaren YouTube anasayfasında da bu gönderiler gözükecek.

    En yeni YouTube yayınları


    Anasayfa içerisinde “En yeni YouTube yayınları” sekmesi altında kanalların paylaştığı en son gönderileri inceleyebiliyorsunuz. Bu kısım ilgi alanlarınıza göre şekillenecek ve beğenmediğiniz içerikleri “ilgilenmiyorum” diyerek işaretleyebileceksiniz. Daha öncesinde site üzerinde sadece kanalların içerisinde bulunan topluluk sekmesinden bu paylaşımlara ulaşabiliyordunuz.


    Ayrıca Bkz.Google, Chromecast Audio üretimini sonlandırdı

    Yeni gelen özelliği tamamıyla kapatmanın yolu bulunmuyor. Takip ettiğiniz kanalların paylaştığı gönderiler sorun yaratmayacaktır ama YouTube’un öneri sisteminin ekleyeceği paylaşımlar da bulunacağı için bazı kullanıcılar rahatsız olabilir.




  • tarayıcı eklentileri kapatmanın yolunu bulur, örnek facebook' a önlem olarak geliştirilen tarayıcı eklentileri.

  • YT da doğru düzgün takip edilecek kanal sayısı 2 elin parmaklarını geçmez. Ana sayfaya bir sürü çöp yığını dolmuştur. Toplam takip ettiğim 2-3 kanal var. Onların videolarını da NewPipe üzerinden izliyorum. İşin ilginç tarafı da YT'un kendi uygulamasından bile daha iyi olması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.