Şimdi Ara

yumatu iq serisi ısınınca donma sorunu yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yumatu full hd fta ali 3602 işlemcili uydu alıcımi 3 senedir sorunsuz kullanıyordum. Ancak şimdi uyduyu açtıktan 20 dk sonra cihaz ısındığında yayinda, seste ve yazılımda donma yapıyor. Gücü kesip versem de bir değişiklik olmuyor ta ki cihaz soğuyana kadar. Yazılımsal bir sorun mudur yoksa donanımsal mı? eğer yazılım ile halledilebilecek bir sorun ise gerekli yazılımı ve yükleme aşamalarını bulamadım yardımınızı bekliyorum.

    yumatu iq serisi ısınınca donma sorunu yardım.

    düzenleme: stok yazılıma 1.3.84 flasladım sorun çözüldü ancak görüntü hd kanallarda çok kötüydü. daha sonra 1.5.12 ye flasladım şimdilik görüntü güzel kasma donma yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiskinC -- 22 Mayıs 2018; 17:23:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bana göre bu donanımsal bir arıza geçmişte kullandığım dreambox bir makine de başıma gelmişti tuner değişimi sonunda sorun çözülmüştü sizde cihazı ya servise götürüceksiniz yada tuner üzerine mini fan takıcaksınız (örneğin dreambox 800hd fanı)
  • sorununuzun çözülmesine sevindim, eklemek istediğim şeyler var, yumatu piyasanın en ucuz ve kalitesiz uydu markasıdır, cihazlarının ömrü genelde 2-3 senedir, sonrasında çöpe atıp yenisini almanız gerekmektedir. Bir daha arıza yaparsa hiç uğraşmayın, kaliteli bir markadan güzel bir uydu alıcısı alın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: digital34

    sorununuzun çözülmesine sevindim, eklemek istediğim şeyler var, yumatu piyasanın en ucuz ve kalitesiz uydu markasıdır, cihazlarının ömrü genelde 2-3 senedir, sonrasında çöpe atıp yenisini almanız gerekmektedir. Bir daha arıza yaparsa hiç uğraşmayın, kaliteli bir markadan güzel bir uydu alıcısı alın derim.
    diğer uydum zaten humax. yumatuyu 35₺ almistim 3-4 senedir kullaniyorduk. flash yazilimi ile ilgili sorunmus zaten 1.3.84 attim çözüldü ancak görüntü bozuldu. bende yabancı forumdan 2017 de çıkan 1.6.17 yükledim 1 haftadır sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.