Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi (2001-2003) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
9
Favori
9.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar detaylı birşey beklemiyordum şaşırdım güzel konu olmuş emeğine sağlık
    İzlediğim en iyi seri kesinlikle.
  • Çoğu şeyi biliyodum ama tekrardan bir solukta okudum, ne büyük bir emektir. Yoktur sinema tarihinde bu kadar emek isteyen bir üçleme. Şimdilerde stüdyo ve cgi ikilisiyle rahat rahat çekiyorlar.
  • Konuya Heroselect,Pow,Dreamers Figure gibi figür mağazalarıda eklenmeli mesela ben Yüce Kral Turgon'un daha sonrası Gandalf'ın kılıcı Glamdring almıştım heroselect'den fiyatı tuzlu olsada hakiki dövme demir ve el işçiliği müthiş youtubede dolu yapım videosu var en kısa sürede Gandalfın asasını alacağım.

    https://shop.pow.com.tr/search.php?type=pl&pl=24
    http://www.heroselect.com/urun-kategori/hobbit-lotr/
    http://www.dreamersfigure.com/Hobbit--Lord-of-the-Rings-,LA_153-2.html#labels=153-2


    Poster konusunda ucuza buradan alın derim.http://www.allposters.com.tr/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfn1907

    Bu kadar detaylı birşey beklemiyordum şaşırdım güzel konu olmuş emeğine sağlık
    İzlediğim en iyi seri kesinlikle.

    Teşekkür ederim bayadır üzerinde çalışıyorum konunun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

    Çoğu şeyi biliyodum ama tekrardan bir solukta okudum, ne büyük bir emektir. Yoktur sinema tarihinde bu kadar emek isteyen bir üçleme. Şimdilerde stüdyo ve cgi ikilisiyle rahat rahat çekiyorlar.

    Aynen gerçekten çok iyi görsel efektler, müzik, kurgu her şey gerçekten muhteşem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gandalf81

    Konuya Heroselect,Pow,Dreamers Figure gibi figür mağazalarıda eklenmeli mesela ben Yüce Kral Turgon'un daha sonrası Gandalf'ın kılıcı Glamdring almıştım heroselect'den fiyatı tuzlu olsada hakiki dövme demir ve el işçiliği müthiş youtubede dolu yapım videosu var en kısa sürede Gandalfın asasını alacağım.

    https://shop.pow.com.tr/search.php?type=pl&pl=24
    http://www.heroselect.com/urun-kategori/hobbit-lotr/
    http://www.dreamersfigure.com/Hobbit--Lord-of-the-Rings-,LA_153-2.html#labels=153-2


    Poster konusunda ucuza buradan alın derim.http://www.allposters.com.tr/



    Çok fazla eşya var film gerçekten aşırı büyük bir yapım eşyalar, makyajlar üst yorumda dediğim gibi her şeyi muhteşem ama maalesef bu zorlayıcı bir iş çok fazla link var çok emek gerekiyor belki sonraları ekleyebilirim.

    Bu arada bilen var mı düzenleme sınırı var mıdır ben en ufak bir yanlışımı değiştirmek için koskoca yazıyı değiştiriyorum bazen sonra pişman olmuyum.
  • O kadar film izledim ama yok ya,hiçbirisi bu seri kadar etkileyemedi beni. Benim gözümde hala gelmiş geçmiş en iyi film serisidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    O kadar film izledim ama yok ya,hiçbirisi bu seri kadar etkileyemedi beni. Benim gözümde hala gelmiş geçmiş en iyi film serisidir.

    Gerçekten de öyle. Geçmiş ve gelecek yüz yıldaki filmlerin hepsini izlesem de sanmıyorum değişeceğini bu gerçeğin.
  • Güzel konu seriyi tekrar izleyesim geldi, öyle bir seri ki her izlenişte yine aynı etkiyi bırakıyor tüylerim diken diken
  • Beğendim konuyu, benim gibi birilerini görünce mutlu oluyorum. Ayrıkvadiye, çaya beklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıpkı filmi gibi konusu da ince elenip sık dokunmuş, emeğinize sağlık.
  • Kitap okuyan - film izleyen diye ayırmak istemiyorum ama Tolkien hayranı olarak film kitabın 1/10 etkisinde değil, ilk filmde sinemadan çıkmamak için zor tuttum kendimi, Arwen Arwen Arwen Arwen ELfler Elfler Elfer hep aynı saçmalık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WinteR

    Kitap okuyan - film izleyen diye ayırmak istemiyorum ama Tolkien hayranı olarak film kitabın 1/10 etkisinde değil, ilk filmde sinemadan çıkmamak için zor tuttum kendimi, Arwen Arwen Arwen Arwen ELfler Elfler Elfer hep aynı saçmalık..

    Keşke çıksaymışsın.
  • O gün kar altında kaç km yol yürüdük, hatta sinemadan dönüşte servis kaldırdılar toplu taşıma çalışmadığı için, eğer o şartlar olmasaydı dönerdim, liseli tayfası bilmez tabi Hobbitleri nehirden kurtaran sexi Arwen değil efsanevi Elf Glorfindel'dir, tabi bunu gördüğünüzde Peter Jackson'a küfretmeye başlıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WinteR

    O gün kar altında kaç km yol yürüdük

    Yüzük Kardeşliği deneyimini birebir yaşamışsınız yani.
  • Tabiki zevk renk tartısılmaz ama bu ayıptır, bir dwarf asla hayvan değildir. Neyse saygılar kaçtım
    Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi (2001-2003)Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi (2001-2003)
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Bunlara tr altyazı ekleyebiliyoruzmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WinteR

    Kitap okuyan - film izleyen diye ayırmak istemiyorum ama Tolkien hayranı olarak film kitabın 1/10 etkisinde değil, ilk filmde sinemadan çıkmamak için zor tuttum kendimi, Arwen Arwen Arwen Arwen ELfler Elfler Elfer hep aynı saçmalık..

    Film, sırf bir kaç değişiklik yapıldı diye Muhteşem Yüzyıl muamelesi görmesinden dolayı puanları düşük. Bana sorarsan kitaptaki senaryodaki heyecanı zaten ne yaparlarsa yapsınlar vermezler konu bu değil ki en fazla film başı 3,5 saatlik filme bunlar sığıyor en azından Hobbit serisindeki gibi eklemeler yapılmadı, aksine bu üçleme başta 2'şer saatlik iki film olacaktı zar zor bu durumlara geldi daha ne yapsınlar. Sinema tarihinin altını üstünü param parça eden seri aslında sırf kitaba çok benzemesi gerektiğini düşünüldüğü için en üst sıralara çıkamadı, Tolkien kendisi Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi için haklarını verdi. Değişen şeyler filmin asıl konularını da etkilemiyor bi' ton değişen şey var ama bu senaryonun kötü olduğunu göstermiyor tabi ben kitabı sonradan okuduğum için de öyle gelebilir ama filmdeki senaryo da bir hayli etkileyici bence. Kesinlikle sinemayı terk ettirecek bir seri değil aksine film tarihin en iyi on birinci filmidir ki benim listemde ikincidir Yüzük Kardeşliği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shainx -- 8 Ocak 2016; 13:54:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    The Lord of the Rings Extended Edition Bluray setinde her film 2 bluray diskten oluşuyor ve ekstra sahnelerin vs. olduğu 3 DVD geliyor. Yani toplamda 15 disk (6 bluray, 9 DVD) var. Extended Edition ile seriye 2 saatlik kesilmiş sahne ekleniyor. 3 film 12 saatten fazla sürüyor. 9 DVD'de ise yaklaşık 26 saatlik ekstra içerik (SD) var. Bu seti oluşturan disklerde toplamda 200 GB'dan fazla veri var.

    Extended Edition bluray diski ile sinema versiyonunu içeren bluray diskini karşılaştırınca sinema versiyonu bunun yanında çöp gibi kalıyor. Anlayacağınız mkv filan hikaye.

    Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi (2001-2003)

    1 - 3 film 11 Saat sürüyor. (3:25, 3:30, 3:55 gibi değerler)
    2 - Her film ikişer Blu-Ray disklerden oluşuyor. (Toplam disk o zamanlar niye 5 diye yazmışsam. Galiba 15 disk set görünce direk öyle yazmışım.)
    3 - Ben MKV'den Blu-Ray kalitesine ulaştım demedim zaten gerçek bir Blu-Ray görmedim de izlediğim aynı bitrate'e sahip MKV filmler içinde en iyisiydi dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shainx -- 8 Ocak 2016; 13:55:30 >
  • Filmi beğenir begenmezsiniz kimse birşey diyemez, fakat film ile kitabı kıyaslanırsa işler farklı. Miğfer Dibi savasaşına elfler gelirse Tolkien size ana avrat küfreder, Tolkien sevgili Arwen'i filmde eksik bulmuş galiba, bu eksik değil fazla bir ayrıntı, Jackson yaptı oldu. Ayrıca Tolkien'in oğlu kitabın haklarını satmakla iyi birşey etmiş olsa Hobbit rezilliği ortaya çıkmazdı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.