Şimdi Ara

z370 Anakart önerisi - Msi tomahawk veya Msi Krait gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İ7 8700K işlemci için (sanki overclok yapacakmışım gibi K serisi bir işlemci aldım) anakart alacağım fakat Tomahawk ile Krait gaming arasında kararsız kaldım. Bu iki anakart arasından hangisini önerirsiniz ben pek bir fark göremedim ikisi arasında tek fark krait gaming'de farklı bir ses kartı var sanırım ve krait gaming fiyat olarak biraz daha yüksek. İndirimdeyken alacağım bütçem kısıtlı olduğu için. Malum fiyatlar uçmuş durumda. Anakart olarak msi daha sıcak geliyor fakat önerilere açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 22 Mayıs 2018; 21:35:48 >



  • Intel tabanlı en iyi f/p Z370 anakart modellerinden biri Tomahawk'dır hocam. Üzerindeki VRM'ler, benzer fiyattaki anakartlara göre oldukça kaliteli sayılır. Hatta Krait Gaming ile birebir aynı VRM'leri kullanıyor. Ancak Krait ile arasındaki fiyat farkı 150 tl civarında. Bütçen zorlamıyorsa Krait, sıkıntı varsa Tomahawk öneririm.
  • Krait Gaming
    SLI Plus
    Tomahawk

    Bu 3 anakartın vrm tasarımı %100 aynı bu nedenle en ucuzunu al geç zaten bir daha tomahawkı 720 TL'ye bulamazsın son şans.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    SadıkArrow kullanıcısına yanıt
    Öncelikle vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Sormak istediğim bir soru var. Krait gaming modelinin Tomahawk modelinden farkı ne tam olarak bir bilginiz var mı acaba? O paraya değmeyecek bir artısı var sanırım.
  • Ses codec daha üst model ve 2. pcı exp slotunun hızı daha fazla.

    Normalde bunlar 500 TL'lik anakart balon piyasa, berbat ekonomi sonuç bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 13 Kasım 2018; 18:8:3 >




  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    LEON-X kullanıcısına yanıt
    Az önce satın aldım hocam. Bende indirimi görünce bu konuyu açtım hemen.Geçenlerde indirim ile 685 TL fiyatı vardı. Krait Gaming de indirimde olunca kararsız kaldım aradaki fiyat farkına değer mi diye düşünürken indirimi kaçırdık gece saat 12 den sonra bitmişti. Toplayamadım bir türlü sistemi. Zaten aylardır almak istediğim aklımda olan Tomahawk modeliydi fakat o son indirimde krait gaming modelini biraz araştırmıştım acaba değer mi diye kafamı kurcalayıp duruyordu. Tasarımını da pek beğenmemiştim açıkçası krait gaming modelinin. Değerli vaktinizi ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 22 Mayıs 2018; 23:44:28 >
  • Hayırlı olsun kardeşim, sistemi kurdun mu anakart nasıl, izlenimlerini yazarsan referans olur almayı düşünenler için


    İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 5 Haziran 2018; 22:52:31 >
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Ayni anakarti yaklasik 6 aydir kullaniyorum. Overclock performansi oldukca iyi. Cok memnunum. Sli yapmayacaklar icin kesinlikle oneririm.. Ses chipseti 890 olmasina ragmen o da yeterli...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, anakartla ilgili bir sorun varmı acaba, AMD sistem toplayacaktım ama sıkıntılarından dolayı tekrar intel kullanmaya karar verdim. Şimdi I5-8600k z370 Krait ya da Z370 Tomahawk alacağım. Kullanan olarak tavsiyeni duymak isterim.
  • Damaskrov D kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.