Şimdi Ara

Zarkiihos İsimli Üyeye Paranızı Kaptırmayın Dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda olan Zarkiihos isimli üye bir süre önce oyunhub adlı forumda bir konu açtı.
    Konunun linki:http://www.oyunhub.com/topic/78333-uygun-fiyatl%C4%B1-bol-mythic-110lu-accountdiablo3overwatch/#entry659233

    Hesabı almak için kendisine ulaşmaya çalıştım fakat bir türlü numarasını alamadım. Aslında bana ilk ulaşan kendisiydi fakat gözü kesmediği için sonrasında cevap vermeyi bıraktı. Bende beklemekten sıkılıp numarasını aramaya koyuldum.

    Daha önceden bu kişi ile iş yapan bir arkadaşımın olduğunu öğrendikten sonra, bu şahısın numarasını bana iletmesini istedim. Arkadaşım, bu şahısın dolandırıcı olduğunu ve bir miktar parasını çalıp kaçtığını söyledi. Sistem her seferinde aynı şekilde işliyor anladığım kadarı ile. Para gönderildikten sonra şahıs cevap vermeyi kesiyor ve yeni platformlarda kurbanlarını aramaya devam ediyor. Bende arkadaşım ile konuştuktan sonra milleti bilgilendirerek bu hesabın oyunhub üzerinden satılmasını engelledim. Ek olarak şahısın asıl kullandığı isim ise ''husobaba1903''

    İki ay kadar önce donanımhaber üzerinden Zarkiihos isimli üye tarafından gönderilmiş olan bir özel mesaj aldım. Mesajın içeriğinde satılık bir hesabı olduğu ve satmak istediğini belirtiyordu. Yine her zaman olduğu gibi bir maskedarmory linki vardı ve yine hiçbir şekilde numara ya da bir iletişim kanalı paylaşmıyordu. Maskedarmory linkini açtığım anda hesabı tanıdım ve kendisine bu hesabın oyunhubda listelenip listelenmediğini çaktırmadan sordum. Hayır dedi fakat ben ilan linkini gösterdikten sonra arkadaşım açmıştı şeklinde cevabını değiştirdi. Fakat arkadaşım dediği kişi kendisi gibi powerleveling yaptığını iddia eden, aynı hesapları satan birisiydi; kısacası aynı kişiydi fakat bunu anladığımı belirtmedim.

    Ardından şans daha önce iki hesabını aldığım bir satıcı, bu şahısı tanıdı ve aynı şekilde kendisininde dolandırdığını söyledi. Bende biraz araştırma yaptıktan sonra şu linklere ulaştım:http://www.oyunhub.com/topic/77190-dolanirici-husobaba1903/http://www.oyunhub.com/topic/76710-husobaba-90-100-powerlevel/page-5http://www.oyunhub.com/topic/77124-cm-setli-huntercm-setli-paladin/
    fakat yine kendisine bunu belirtmedim.

    Dediğim gibi en sonunda istediği rakamı teklif etmeme rağmen gözü pek kesmeyince, hesabı satmaktan vazgeçtiğini ve hesabın kenarda durmasını istediğini söyledi. Bir iki kere yoklayıp emin olduktan sonra bir daha kendisine yazmadım.

    Dün gece EpicNPC sitesinde dolaşırken bir dispute(anlaşmazlık) konusuna denk geldim:https://www.epicnpc.com/threads/1284627-Scammed-by-husobaba1903

    Bir kişiyi yine aynı hesabı kullanarak 360 dolar boyutunda dolandırmış ve site üzerinden banlanmış. Adamda bunun bir dolandırıcı olduğunu ilk gördüğüm zaman anladım fakat büyük bir rakam olmadığı için şansımı denemek istedim demiş zaten.

    Daha komiği ise ownedcore adlı sitede dolaşırken, beş gün önce açılmış bir başka satış ilanına daha denk geldim:https://www.ownedcore.com/forums/mmo-trading-market/world-of-warcraft-buy-sell-trade/wow-eu-account-buy-sell-trade/671263-11-11m-hunter-twisting-nether-mop-wod-cm-18k-achi-lots-of-mounts-toys-pets.html

    Şaşırmayacağınız üzere yine aynı hesap. Direk ownedcore adminlerine elimde olan konuları ve kanıtları gönderdikten sonra kendisini banlattım. Tek aktif olarak dolandırıcılık yapabileceği ve yapmak için uğraştığı platform olarak burası kaldığı için, adminlere bilgi vermek için bu konuyu açma gereği duydum.

    Bana gelen mesaj üzerinde bahsedilen hesabın, bu konularda gördüğünüz hesaplar ile aynı olduğunu anlayabilirsiniz.
    Zarkiihos İsimli Üyeye Paranızı Kaptırmayın Dikkat!


    Ayrıca şahısın konularda bahsi geçen asıl karakterinin armory linki:https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/twisting-nether/yamatai
    Bana mesaj ile gönderilen armory linki:https://legion.maskedarmory.com/armory/wow/profile/5b1019354f20602880d869c2/main

    Son bulunduğu guild isimleri: Renovo, Whiplash(Twisting Nether realminde bulunan bir Türk guildi), Supermassive (Twisting Nether realminde bulunan diğer bir türk guildi), Hadez Army, Eternal Horizon (Twisting Nether realminde bulunan bir diğer Türk guildi)

    Kısacası arkadaşlar kendinize dikkat edin. Bu kişinin hesabını satmak için yazdığı ilk kişi olmamın imkanı dahi yok. İyi forumlar!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 17 Temmuz 2018; 22:30:47 >







  • Bu zamanında beni de dolandırmaya kalktı, forumdaki nickinin bu olduğunu bilmiyordum.

    Benim WoW hesabım ile onun LoL hesabını takas etmiştik. LoL hesabının bilgilerini hatırlamıyorum diyerek bana detaylarını vermemişti. Neyse ben LoL'e başladım birkaç hafta sonra baktım hesaba giremiyorum. Sonra Riot ile iletişime geçtiğimde bilgilerin verilerek hesabın geri alındığını söylediler.
    Bunun karşılığında ben de WoW hesabımı kimlik bilgileriyle geri aldım. Daha sonrasında bana ağlayarak hesabı geri istedi ama sallamadım tabi. CM set falan da kasmıştı sağ olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Roshi

    Bu zamanında beni de dolandırmaya kalktı, forumdaki nickinin bu olduğunu bilmiyordum.

    Benim WoW hesabım ile onun LoL hesabını takas etmiştik. LoL hesabının bilgilerini hatırlamıyorum diyerek bana detaylarını vermemişti. Neyse ben LoL'e başladım birkaç hafta sonra baktım hesaba giremiyorum. Sonra Riot ile iletişime geçtiğimde bilgilerin verilerek hesabın geri alındığını söylediler.
    Bunun karşılığında ben de WoW hesabımı kimlik bilgileriyle geri aldım. Daha sonrasında bana ağlayarak hesabı geri istedi ama sallamadım tabi. CM set falan da kasmıştı sağ olsun.
    Güzel yapmışsın keşke bu kişinin sana yapmaya çalıştığını bizle de paylaşsaydın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mczaga

    Güzel yapmışsın keşke bu kişinin sana yapmaya çalıştığını bizle de paylaşsaydın.

    Alıntıları Göster
    DH üyesi olduğunu şimdi öğrendim
  • Allah ıslan etsin, üç kuruş para için ruhunu satan insanlar bunlar. İnsan hiç mi gece uyurken kendinden utanmaz, aynaya bakarken "ben nasıl biriyim" diye içinden geçirmez. İnsan kendinden nefret etmez mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 18 Temmuz 2018; 19:23:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    Allah ıslan etsin, üç kuruş para için ruhunu satan insanlar bunlar. İnsan hiç mi gece uyurken kendinden utanmaz, aynaya bakarken "ben nasıl biriyim" diye içinden geçirmez. İnsan kendinden nefret etmez mi?
    Dün artık daha fazla beklemeyeyim dedim. Dolandırıcı olduğunu bildiğimi hissettiren kısa bir mesaj yazdım. Görünce direk engellemiş :)

    Dipnot: Çocuğun whatsapp profili şu F.ck Society başrolünde olan hacker çocuktu. Çok şaşırtmadı yani :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 18 Temmuz 2018; 22:45:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps bölümünde 5lira'lık dolandiricilar var , bence nete tc no ile girelim trollerden ve veledlerden kurtuluruz, simdi bunun dezavantajida var
  • beni de dolandırdı, lol hesabı sattığını söyleyerek. ve sana söylediği hesap da muhtemelen aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 10 Ocak 2019; 3:18:47 >
  • iyide niye hesap alıyorsunuz? almayın dolandırılmayın bukadar basit! şu an lvl kasmak inanılmaz kolay. hele alliance kasıcaksan warmode %30 buff ta var. zaten oldschool hesabı olupta satanı da anlamıyorum. almayın hesap falan kafanız rahat olsun.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.