Şimdi Ara

Zula Oyun Para Tuzağıdır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
34.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zula oynanır mı?

    Bir süredir Zula oynuyorum, oynayacak arkadaşları oyun hakkında bilgilendirmek istiyorum.

    Oyuna bir miktar para yatırdım ve pişmanım. Yatırdığım paranın karşılığı elimde olan şey koca bir sıfır.

    Zula para tuzağı bir oyundur. Eşitlik yoktur. Parayı verenler M468, AWP, GLOCK 18 gibi silahları alıp size karşı %50 üstünlük sağlar.

    Zula ekibi ne yazık ki kazanacağı parayı düşünüyor, sizi değil! Onlar için önemli olan gençlerin cebindeki 3 kuruş para.

    Öyle ki oyunda tek atışta öldüren ve ücretsiz alınabilen keskin nişancı tüfeği bile yoktur! Para sevdasını bu kadar ileri götürmüşlerdir.

    Bunun yanında oyunda şans kutuları, desteler gibi gerçek parayla ve oyun içi emekle satın alınan kumara teşvik edici şeyler bulunmaktadır.

    Silahını +5 basmak için ve genel anlamda oyuna 500TL para yatıran birisi, silahını 10 defa basmasına rağmen silahı +5 olmuyor. Foruma yazıyor, şansla ilgili olduğunu söylüyorlar. Ardından diğer yazdıklarının aksine silahının buga girdiğini söyleyip düzeltme yapıyorlar. Silahı buga girmiş kaç kişi silahına + basmak için para yatırıyor siz düşünün.

    Oyunda kiralama sistemi vardır, silahı gerçek para veya oyundaki emek karşılığı kiralarsınız. Oyun içi emekle kiralanan silahlar parayla alınan silahlara göre oldukça alt seviyededir.

    Para verip, hızlı koşma, tepme azaltıcı gibi şeylerde alabiliyorsunuz. Yani parayı verirseniz kralsınız!

    Eşit rekabet koşulları olmadığı için parayı verenler iyi oynadığını zannedip, elinde silah bulunmayanlara karşı kendini avutuyor!

    Para vermeden oynanmıyor mu peki? Oynanıyor elbette. Fakat oyun sırasında parayı basan biri girip sizi durmadan öldürebilir ve oyun zevkinizi elinizden alabilir. Ki bu her zaman böyle.

    CS GO gibi dünyaca ünlü bir oyunu bile 25TL verip satın alabiliyor, eşit koşullarda oynayabiliyorsunuz. Fakat Zulada 25TL verince elinizde olan şey koca bir sıfır.

    İyi Oyunlar!!



  • yahu hiç oynamadım oynamayı düşünmüyorum oynamam da. şimdi sen yazınca merak ettim görsellere baktım nasıl görünüyor falan diye. bunu ciddi ciddi oynayıp bir de para yatıran var mı ? yapımcıları anca ilk türk yapımı vs diye oyuncu çeksin.
    geçenlerde de ilk türk yapımı arama motorunu görmüştük görmez oladık. yahu beceremiyorsanız yapmayın gözünüzü seveyim tamam yapıyorsun da hobi olarak yap o zaman.
  • yahu hiç oynamadım oynamayı düşünmüyorum oynamam da. şimdi sen yazınca merak ettim görsellere baktım nasıl görünüyor falan diye. bunu ciddi ciddi oynayıp bir de para yatıran var mı ? yapımcıları anca ilk türk yapımı vs diye oyuncu çeksin.
    geçenlerde de ilk türk yapımı arama motorunu görmüştük görmez oladık. yahu beceremiyorsanız yapmayın gözünüzü seveyim tamam yapıyorsun da hobi olarak yap o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireindahole -- 16 Mart 2017; 22:10:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fireindahole

    yahu hiç oynamadım oynamayı düşünmüyorum oynamam da. şimdi sen yazınca merak ettim görsellere baktım nasıl görünüyor falan diye. bunu ciddi ciddi oynayıp bir de para yatıran var mı ? yapımcıları anca ilk türk yapımı vs diye oyuncu çeksin.
    geçenlerde de ilk türk yapımı arama motorunu görmüştük görmez oladık. yahu beceremiyorsanız yapmayın gözünüzü seveyim tamam yapıyorsun da hobi olarak yap o zaman.

    Türk yapımı dedikleri, taklitçilik başka bir şey değil. Farklı oyunlardan kopyalamalar.

    Mesela safranbolu isimli bir harita var, CS'deki Dust 2.

    Oyun arayüzü farklı bir oyunun aynısı, ismini hatırlamıyorum.

    Buna benzer şeyler..
  • Aynen halisin Cogu Oyunda Skill force vs gibi oyunlarda 10 euro yatirip kral olabilirsin AMA BUNA BEN 200 LIRA YATIRDIM SU AN ENVATERDE 0 ITEM VAR SACMA SAPAN BIR OYUN
  • Wolfteam-Ponitblack-Zula-Metin2-Knight falan oynayanlar ne yiyip ne içiyor anlaması zor.

    Metin 2 falan bizim zamanımızda çok meşhurdu ama o zaman da oynamazdım.Mis gibi medal of honorlar Wolfeinstein lar age of 1 ler varken Rise of nations lar ohoooo oyununda bi zevki olmalı arkadaş
  • silaha parayla damage basmak nedir yav, bırakın şu oyunları.
  • adam kediciklerinide yanina almis oh gelsin paralar adam simdiden haremi kurmus

    Zula Oyun Para Tuzağıdır!
  • sunucuların hepside tosun gibi, yedikçe şişmişler tabi . memlekette sabi sübyan o kadar çok sazan var ki. gerçi ne kadar yazılsa çizilse boş, taleb/arz meselesi ne yazıkki.
  • BEYLER YAKLAŞIK 1 YILDIR BU OYUNU OYNUYORUM. YAKLAŞIK 1000 LİRA BASMIŞIMDIR. ULAN GİDİP ALSAYDIM PS4 KEŞKE. BU KADAR PARA YATIRDIKTAN SONRA Bİ AY PARA YATIRMİİM ELDE VAR SIFIR. HEM DE KOSKOCA BİR SIFIR. EEE ELİME NE GEÇTİ.
    KENDİ ÜLKEMİN OYUN YAPIMCISI BENİ KAZIKLAMAKLA BİTERİMİYOR. ELİN GAVURU 25 LİRAYA BENİ KRAL YAPIYOR. YUHH ULAN . İNŞALLAH BATARLAR.... BU KAFAYLA NEREYE KADAR. BEN BATICAANA ONLAR BATSIN.
  • öncelikle yapılan oyun Türk oyunudur. Sizlerin bu durumda desteklemek gerekirken, oyunu yerden yere vurmanız yazık. Oyun sözleşmesi gereğince oyun ücretsizdir. Kimse sizlere hiç bir oyun yöneticisi, yada oyun ekibindekiler zorla para yatırın oyunu oynayın demiyor. Yatırdığınız para ve yatırdığınız miktarlar tamamen sizin hür iradeniz ile yatırdığınız paralardır. Oyun hakkında düşüncelerinizi buradakiİstek ve Görüş bölümünden iletirseniz. Beraber oyunun daha iyi geliştirilmesine yardımcı olabiliriz.
  • Zula herzaman para tuzağıydı ve bundan sonra da para tuzağı olarak kalmaya devam edecek Türkiye tarihinin gördüğü en büyük ikinci P2W oyundur kendisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zula'nın forum sitesi var mı diye bakarken bunu buldum ve gerçekten haklı isyan.
  • Arkadaşlar 5 ay öncesine kadar her ay para yağdırdım. 5 ay sonra bi girip oynayayım dedim. hiçbirşeyim yok ! tamamen sıfırım. ve bu seferde verdiğim paralara yazıklar olsun dedim. Bizimkiler türk oyunu diye sömürüyorlar bizi. oysa ki ne pubg ne de cs go bile bu şekilde sömürmüyor. Parayla aldığınız şey ömür boyu sizindir.
    Yeni oynayacaklara şunu söyleyeyim boşuna para yatırmayın. 1 ay para ödemezseniz hepsi boşuna gidiyor.

    Yazık, vallahi yazık !!
  • nookta N kullanıcısına yanıt
    Hep bizden destek isteyenler biraz da oyunculara destek olsunlar. Başkaları para ile satın alıyor parayla satın almayanlar piyon gibi milleti eğlendiriyor. adam 3 vuruşta öldürüyor sen 20 sık ölmüyor. neden ! yok çelik yelek, başlık, silah, +6 glock 16, yada awp hepsine basıyor parayı. Sen de zavallım adam vurcam diye uğraş dur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Show_Me -- 14 Temmuz 2019; 18:25:1 >
  • Böyle pay to win oyunlar sistemim yok diye ağlayıp servet gömen bir sürü cahil insan var. O paraları biriktirip çok güzel sistemler alabilirsiniz. FPS oyunlarını seviyorsanız senelik COD oyununa bir kerelik 60 $ vermeniz yeterlidir. Sizden oyun sonrasında para filanda istemiyor.
  • oggy06 kullanıcısına yanıt
    Birincisi hangisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Wolfteam? 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • point blank tarzı leş bir oyuna benziyor. p2w oyunlara bulaşmayın gençler, size abi tavsiyesi.
  • Arkadaşlar Size Önerim Bayramlarda Özel Günlerde Yatırmanız Mesela Ben Bayramda 22 TL Yatırdım Şuan 120 Günlük Deagle 60 Günlük Kar98 30 Günlük MPX Ve Birsürü Efsanevi Ve Destansı çıkarttım.
  • ne bayramda para basarım nede normal zamanda ücretsiz verilen neyse onu oynarım baktım sıkılıyorum çıkarım para basacağım son şey olur zula oyunu :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.