Şimdi Ara

Zyxel VMG3312-B10B ile sorun yaşayanlar için tavsiyeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
26
Favori
212.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ekran hangi sayfadan? Ben eklentiyi aktifleştirdim ama buradaki sayfaya ulaşamadım. Hangi menüden giriyoruz buraya?
  • "show xdsl config" menüsünde
  • Python'da basit bir chat server yaptım. Local network'de sorunsuz çalışıyor. Dışarıya açmak için port forwarding yapmaya çalışıyorum. Ama bütün adımları doğru takip etmeme rağmen sitelerden test ettiğim zaman bu port kapalı görünüyor. Modemde güvenlik duvarını kapatmayı da denedim, olmadı. Bu sorunla karşılaşıp çözebilen var mı?

    Zyxel VMG3312-B10B ile sorun yaşayanlar için tavsiyeler




  • ISP'niz Carrier-grade NAT (CGN, CG-NAT) yapıyorsa port açamazsınız...

    CGNAT uygulamasından çıkmak içinhttps://sikayet.btk.gov.tr/ adresinden şikayet kaydı oluşturun, eğer olumlu sonuç alamazsanız ISP'nizi değiştirebilirsiniz.

    pazarpayı artan ve yeterli IP adresi kalmayan, Millenicom, Turknet, Vodafone.Net ve Superonline CGNAT yapıyor.

    pazarpayı azalan ve/veya yeterli IP adresi olan, TTNet ve DSmartNet(Smile ADSL) ve diğer bazı küçük operatorler CGNAT yapmıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C0D62FB -- 28 Ocak 2018; 10:35:44 >
  • arkadaşlar, 1.00(AAPP.7) sürümünde dns ayarlarını değiştiremiyorum. değiştirebileceğim ekranda gri olarak ttnet'in dns'leri girili şekilde duruyor. eski sürüme dönmeden bunu değiştirmemi sağlayacak bir yol var mıdır?

    Zyxel VMG3312-B10B ile sorun yaşayanlar için tavsiyeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizzynonun -- 31 Ocak 2018; 13:20:57 >
  • dizzynonun D kullanıcısına yanıt
    dns ayarlarını wan ayarlarından degıl e dhcp server ayarlarından degıstırmenız gerekıyor.
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, buldum, oradan değiştirdim. iyi günler.
  • Bahsettiğiniz yerde aktif olmuyor seçenekler. Önce 1.00(AAPP.7) sürümünde denemiştim. Şimdi 1.00(AAPP.6) sürümündeyim yine yoktur. Siz bahsettiğiniz ras_telnet.bin firmwaresi üzerinde mi yapıyorsunuz bunu, yoksa resmi sürümde mi?
    Zyxel VMG3312-B10B ile sorun yaşayanlar için tavsiyeler
  • ad33p kullanıcısına yanıt
    ras_telnet.bin firmwaresi üzerinde.

    yalnız lütfen dikkat edin firmware güncellemesi risklidir, elektrik kesilirse modeminizi servise göndermek zorunda kalabilirsiniz. mutlaka güç kaynağına bağlayın...
  • Arkadaşlar benimde günlerdir uğraştığı bir sorun var bu modemi kullanan veya bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan bilgi almak isterim modemin wifisine bağlanmaya çalıştığımda sürekli kimlik denetimi hatası veriyor ama şifre doğru modemin yanına gidip bağlan diyorum bu sefer bağlanıyor şifrelemeyi değiştirdim şifreyi değiştirdim reset attım sonuç halen aynı eğer bilgisayar wifi ye bağlı ise istediğim uzaklıktan bağlanıyorum sıkıntı olmuyor ama bilgisayarı kapatıp ağdan çıkınca yani modemde hiç wifi bağlı cihaz kalmayınca bağlanamiyorum önce yanına gidip telefonla bağlanıyorum sonra bilgisayar bağlanıyor garip bir durum ben işin içinden çıkamadım söz sizde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kablosuz bağlantı ile ilgili böyle bir sorun varsa bence müşteri hizmetleri ile iletişime geçip bi danış, wifi kartında bi arıza olabilir incelenmesi için servise alıp kontrol etsinler derim.
  • Bu modemle ilgili şöyle tuhaf bir problemim var. Elektrikler gidip geldiğinde, ya da ben modemi kapat aç yaptığımda hiçbir cihaz wifiden internete erişemiyor. Her defasından kablo ile bağlanıp modem wifi ayarlarında isim ya da şifreyi kaydet deyip sonra eski haline getirmem ve kaydetmem gerekiyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan en güncel firmware sürümü nedir acaba?
  • VMG8324-B10A için ana konu var mı bilmiyorum bu yüzden buraya yazmak istedim, VMG8324-B10A Türk Telekom modem kullanıyorum wifi ile netflixe bağlanamıyorum. 2 telefondan wifi ile netflixe bağlanabilirken diğer telefon ve akıllı tv den netflixe bağlanamıyorum. netflixi ve netflix.com' u açmayan telefonumdan arada sırada whatsappta mesajları göndermediği de oluyor. bu sorun hakkında bir çözüm bulamadım ilk sayfadaki ayarları denememe rağmen
  • İlk kullandığımdan beri mi böyle bilmiyorum ama yeni dikkatimi çekti. Çünkü pek modemi kapatmıyorum açık kalıyor hep. Modemi düğmesinden kapattığımda prizdeyken adaptörden ince bir ses geliyor. Kulağını tam dayamasanda fark edebilecek bir ses ama öyle çok gürültülüde sayılmaz. Fişi çıkırdığında belli bir süre daha bu ses devam edip kesiliyor. Ancak modem çalıştığı vakit kesinlikle bu ses olmuyor. Sadece modemi düğmesinden kapattığımda oluyor. Sizlerde de böyle mi?
  • Kardeşim üst band ve 40 mhz yaptım kanal 5i seçtim daha sağlam oldu bağlantı teşekkür ederim
  • Zyxel modemde 'Bağlı. İnternet yok.' sorununu DHCP yi kapatıp her istemciye statik IP vererek çözdüm. 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne modemmiş arkadaş bende turknete geçtim 2.el bu modemden aldım,yandık desenize birsürü uğraşacaz ayarlamak için.
  • Maalesef 4 yildir bu modemi kullaniyorum. Turknet ile kabloda stabil 71 mb alabiliyorken kablosuzda 5 mb ye kadar dusebiliyo. Kablosuzdaki dalgalanma icin bi router alsak nasil olur acaba. Deneyen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haybora kullanıcısına yanıt
    kablosuzda verım alabılmek ıcın...

    sadece 11n , üstbant ve 40 mghz secmelısınız.

    bu işlem modemi en yuksek hızda calısmaya mecbur tutuyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.