Şimdi Ara

0 Volkswagen Golf Vites Kutusu Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar.27.04.2018 tarihinde 155000 TL Volkswagen Golf 1.6 Tdi dsg higline bir araç aldım.Aracı aldıktan sonra 2000 km den itibaren ön konsoldan derinden bir ses geldiğini fark ettim.Aracı aldığım yetkili bayinin servisine götürdüm aracı bırakmam gerektiğini söylediler bende elinizde ikame araç var mı diye sordum onlarda şuan olmadığını ama beni sıraya yazdıklarını söylediler.Araç 8000 km geldiğinde beni aradılar aracı bırakmam gerektiğini ikame araç ayarlandığını bildirdile.Aracı 17 Eylül 2018 de aracı yetkili servise bıraktım.Bugün beni saat 11 civarı aradılar ve aracın vites kutusundan bu sesin kaynaklandığını yaklaşık 11000 TL olan vites kutusunun onay verirsem garanti kapsamında değişeceğini söylediler bende biraz bekleyin düşünmem lazım dedim.Şimdi sizler soruyorum 5 aylık bir araçta nasıl oluyorda vites kutusu arızası olabiliyor dünyanın parasını verdik sonuçta ve bu aracın şuanki fiyatı 240000 TL.Bu vites kutusu problemi benim sorunum değil sonuçta ben yapmadım bunu.Vites kutusu değişirse bu servis kayıtlarına düşecek yarın aracı satarken değer kaybına neden olacak benim bunda ne suçum var.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum sizlerden fikirlerinizi bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckanrap -- 24 Eylül 2018; 12:6:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • senin kusurun olsaydı zaten ücretli olurdu. senin kusurun olmadığı için garantiden beleş. aracın değerini neden düşürdüğünü anlayamadım. son üç aracım sıfır, 4.sünü almak üzereyim. böyle durumlarda böyle tepki verirsen senin de servisin de işi zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis

    senin kusurun olsaydı zaten ücretli olurdu. senin kusurun olmadığı için garantiden beleş. aracın değerini neden düşürdüğünü anlayamadım. son üç aracım sıfır, 4.sünü almak üzereyim. böyle durumlarda böyle tepki verirsen senin de servisin de işi zor.
    Bilmem öyle bir söylenti var da araç değeri düşüyor diye bilmediğim bir konu olduğu için danışmak istedim zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mckanrap

    Bilmem öyle bir söylenti var da araç değeri düşüyor diye bilmediğim bir konu olduğu için danışmak istedim zaten

    Alıntıları Göster
    Yahu Hocam ne alakası var değer kaybı ile. Adamlar size 2-3-5 sene her ne ise garanti veriyor. Sizin aracınız 3. Sene sonunda da bozulabilirdi, hiç bozulmayabilirdi de. Önemli olan garanti kapsamında değişmesinin kabul ediliyor olması. Ha, DSG nin namını duymadıysanız bir daha ki sefere biraz araştırarak araç alın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar benim de 1.0 tsi dsg 2018 temmuz ayında aldığım aracım bahsedilen kilometrelerden itibaren belki daha düşük 1500 km gibi sadece kalkışlarda bir zırıltı, zıngırdama 1 den 2 ye geçerken motordaki titreme ile beraber ama gerçekten rahatsız edici bir ses çıkarıyordu hafif de olsa;daha çok dsg vites kolunda dahi hissettiğim bir titreme ile beraber geliyordu.cANIM SIKILDI HALİYLE.Aldığım bayi umursamadı başka bir bayiye götürdüm klima borularından dendi o an nasıl olduysa ses azaldı.Şimdi ise yokuşta kalkışlarda düz zeminde sakin kalkışlarda bu zırıldama devam ediyor.Acaba sizin bahsettiğiniz derinden gelen ses nasıl bir sesti tarif edebilir misiniz?Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.