Şimdi Ara

1.5 saat yol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • üniversiteyi 2. öğretim kazandım sizce her gün git gel yapılır mı 1.5 saatlik yolu? ne düşünüyorsunuz bu konuda istanbul-çorlu arası



  • çorluda bir yere yerleşsen de her gün 1,5 saat gitmesen bu nasıl fikir : ) yoksa istanbuldan tekirdağa tabiki her gün çekilmez..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpe diem'

    çorluda bir yere yerleşsen de her gün 1,5 saat gitmesen bu nasıl fikir : ) yoksa istanbuldan tekirdağa tabiki her gün çekilmez..

    şimdi alaylı cevap olayını sürdürmiyim diyeceğimde yapılmayacak gibi değil çok zekisin. 700 lira yol parası verecekken 400-500e özel yurtta kalmayı biliyorum sadece yurttan tiksindiğim için daha önce bu bazda yolu uzun süre çekmiş insanların yorumunu almak istedim mesela yok kardeşim çekilcek iş değil 1-2 ay gittim sonra yerleşmek zorunda kaldım gibi.
  • ben her gun 1 saat gittim bu yil,o da evimden degil.yolculugu sevmiyosan deneme bile.tabiki yorucu olacak ama ucunda evinde uyumak varsa isler degisir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen sene ilk donem benzer durumdaydim. gidis gelis toplam 3 saat filan suruyordu ve toplam 6 vesayet degistiriyordum. ben 1 donem dayanabildim sadece. yani hic cekilcek dert degil soyliyeyim. okuldan da bezersin, derslerin de kotu etkilenir. mutlaka bi caresini bul, okula yakin bi yurda yada eve cik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nazli35

    ben her gun 1 saat gittim bu yil,o da evimden degil.yolculugu sevmiyosan deneme bile.tabiki yorucu olacak ama ucunda evinde uyumak varsa isler degisir :)

    benimde tek derdim o 45 dk dershaneye 2 sene yürümüş adamım çok koyacağını düşünmüyorum bakalım tabi son fikrim herhalde okullar açılınca kesinleşicek teşşekür ederim yorum için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.