Şimdi Ara

1 dk ayırabilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. Tek bir sorum olacak benim ekran kartım geforce 840m nvidia optimus technology sahip ancak bu teknolojiden dolayı güncelleme yapamıyorum güncelleme yolunu bilen varsa yazabilirmi. Teşekkürler.



  • nvidia geforce experience dene eğer denemediysen belki sonuç verir
  • onuda denedim oda aynı şekilde nvidia optimus technology desteklemeyen yazılımı indiriyor kurulum hatası alıyorum o yüzden :(
  • Öyle şey olmaz dostum, GT840M optimus destekler ve optimus dediğin olay da gerekmediği zamanlar intel HD graphics'in kullanımına izin verir. Intel HD Graphics sürücülerin güncel ise Nvida sitesinde manuel olarak indirip son sürücüleri kurabilirsin.

    Ancak otomatik indirmek istiyorsan evvela java 1.8.0.66 sürümünün 32 ve 64 bitinin kurulu olduğundan emin ol.

    Tahminimce senin laptop üreticin kendi sitesindeki sürücü dışındaki sürücülerin kurulmasına izin vermiyor ki bu ancak intel HD kart için geçerlidir. Nvidia kart için bu geçerli değil istediğin gibi kurabilirsin.

    Üreticin izin vermediği için de zaten güncelleme, ya ekranı bozuyordur (Asus UX32VD gibi) ya da başka problem çıkıyordur. Güncellemek istediğinde tam olarak ne uyarısı alıyorsun bunu iyice öğren ve yaz ki daha çok yardımcı olabilelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 10 Aralık 2015; 14:59:24 >
  • üretici firmanın kendi sitesinde bulunan driverı kurdum sorunsuz ancak experience ve manuel indirip kurduğumda kurulum sonrasında başarısız uyarısı veriyor.İnternet ortamındaki bütün yöntemleri denedim ama başarısız hatasını sürekli alıyorum :( Geforce uygulamasını program yardımıyla kaldırıp temiz kurulum yapayım dediğim zaman ekran kartını pc görmüyor bu seferde :(
     1 dk ayırabilirmisiniz
     1 dk ayırabilirmisiniz




  • Başarısız yükelme hatası alıncada pc deki bütün driverlar otomatik siliniyor nası bi şey anlamadım :(
  • şu an şok içindeyim şans eseri çözüm yolu buldum bu tip sorunla karşılaşan arkadaşlar expreience üzeinden güncelleyin yüklşeme başarısız diyor ve ekran kartı pcde gözükmüyor ardından tekrar güncelle deyince sorunsuz kuruluyor yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.