Şimdi Ara

10 ay sabit fiyat mağduriyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yani sorunlar büyük ve fazla ki nereden başlayacağımı bilmiyorum.

    Sabit fiyat kampanyası dendi toplu ödeme yaptım. 1699tl ödeme yaptıktan 12 saat sonra fiber aboneliğim iptal edildi. 17 ile başlayan abonelik şaka gibi ama evet öyle. Trajik tarafı benimle birlikte gelen arkadaşımda iptal edildi. 6 gün internet verilemedi. Bende iptal ettim. Daha bitmediiii yeni başlıyoruz.

    İptal yapıldı. Ee bizim para ne olacak. Gelen cevap biz para almadık ki. Ee btk sisteminde ben alacaklı görünüyorum diyorum. Tamam ozaman slip atın diyorlar. Banka online işlemin slibi olmaz hesap özeti atın diyor. Ayın 25 aralıkta iptal ettim. Henüz bırakın paramı sağlıklı cevap bile alamadım.

    No No bitmedi. Bir mesaj gel 142 tlde borcunuz var günü geçiyor. Ben zaten alcaklıyım diyorum yok. Biri arıyor tmm sistemde ödeme görünüyor diyor diğeri arıyor alacağınız yok diyor. Btk üzerindeki evrakları btk sikayet kaydına yükledim. Bekliyorum. Ama dert bitmedi. Modem iade süresi doluyor ve acilen gönderin diye mesaj geldi. Ee bizim para gitti, fatura gecikmeye girdi, modemide verdim mi 1 ay kullandığım internetin bedeli bana 2000tl oluyor.

    İşin özeti Türknet gözümdeki tüm itibarını 1 hafta içinde bitirdi. Telefonun ucunda bir muhatap olmaması son derece sinir bozucu. Ping iyi. Hız iyi. Evet ama hizmet ve satış sonra berbat.

    abone numaram 2946442




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi me2tt -- 3 Ocak 2023; 10:19:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhabalar, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. İade işleminizin yapılması için uzmanlarımız faturalama birimimize bilgi vermiş. Genelde iptal işleminden sonra 15 gün içinde iade işlemi gerçekleştiriliyor.
  • Valla üşenmesem bende TT ye geçicem 24 ay sabit fiyat + 500 mbs alacağım.

  • Alt yapı var ise türksat fiber e bakın çok kaliteli hizmetleri var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade işlemi başladı mesajı geldi nihayet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 saat sonra fiber aboneliği kim iptal etti ben o kısmı anlamadım. Arkadaşınızın neti neden iptal oldu? Oraları tam anlayamadım.

  • İptal eden kim inanın bende bilmiyorum. Ttnet veya türknet ikiside birbirine suç attı. Sonuç itibariyle iademi geri aldım. Ha sorun bittimi tabi ki hayır. 20 gün kadar fatura bedelini düşerek iade yaptıklarını onlara anlatmaya çalıştım. 69 tl bir fatura çıktı iade 1600 tl yapıldı mesela bunu anlatmak 20 gün sürdü. İllet bir firma eğerki çağrı merkezine işin düşerse insanı bezdiriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.